icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kamusek
31. jan 2011

@kinsli Opravdu a bylo jich hodně? Je to hrůza, v porodnici nám tvrdili, že je používají 8let a žádné falešné poplachy nezažili. To asi kecali že? A myslíš, že má cenu to reklamovat?

kamusek
31. jan 2011

@llenkapettko Vůbec se neděs, že žádné kontrakce 🙂 Já jsem taky žádné neměla, když mi dělali monitor na kontrole v porodnici a za půl hodiny už jsem rodila 🙂

mimirinko
31. jan 2011

@nadja11 Takze nic nove, hm... Vo stvrtok idem aj ja na poradnu, ale nech uz si ma tam nechaju. A podla datumu pocatia? Co ja viem, kedy sme male pocali. Som za muzom chodila snad dva tyzdne v kuse kazdy den, neviem, kedy sa to podarilo 😀 A poslednu menstruaciu som mala 24. aprila.
@llenkapettko No co, nakupila si, co si chcela? Nemas ziadne bolesti?

llenkapettko
31. jan 2011

@kamusek
tak to je super , že aj niečo také je možné 😕
a môže sa stať aj to, že mi bruško nečakane rýchlo poklesne a ja porodím do niekoľkých hodín?? 😉

kamusek
31. jan 2011

@llenkapettko určitě....mi ani břicho nekleslo....šla jsem na kontrolu, neměla vůbec žádné bolesti a když mě doktor prohlédl, tak prohlásil, že začínám rodit 😀 a do 5hodin byla malá na světě 😉

kookaij
31. jan 2011

@ajkalc to máš pravdu,ja teraz ani iné nekupujem,a keď ich mali v akcii som si kúpila rovno 4 balíky a v tom Tescu u nás nemali počas 2 týždňov trvania akcie ich vôbec.

llenkapettko
31. jan 2011

@mimirinko
áno, kúpila 🙂
o 30 éčiek som ľahšia, ale zásoby sú doplnené 😉
nemám žiadne bolesti a ty?

llenkapettko
31. jan 2011

@kamusek
a v ktorom tt si rodila?

kamusek
31. jan 2011

@llenkapettko Přesně v den termínu 🙂 A to jsem měla dokonce stejné oba termíny - jak podle menstruace, tak podle ultrazvuku 🙂

sjussi
31. jan 2011

@kamusek my nany mame a kdyz sme ho meli pod matraci tak se 3x rozhoukal(plany poplach)maly byl ok.od doby co ho mame pod prosteradlem funguje a nehouka,akorat sme jeste museli dat na prosteradlo deku,aby nelezel az na tak tvrdem

llenkapettko
31. jan 2011

@kamusek
tak to je sila 🙂
my to už dnes nestíhame, uvidíme, čo prinesie noc 😉

nadja11
31. jan 2011

@llenkapettko ani naznak? mne uz aspon tvrdnut zacalo,ale inak nic, o intervaloch sa tiez hovorit neda, tak uvidime

kinsli
31. jan 2011

@kamusek Ty nannynky ty poplachy fakt mají, ale lepší jeden zbytečný, než žádný když by byl potřeba. My máme angel care, u nás ok, ale cram taky říkala, že ji zapomněla jednou vypnout když malého vyndala z postýlky a že ji nezahlásila. Mě tedy jen 1x pípla a to pípe po pár vteřinách, tak to je možné, že se opravdu nenadechl. Novorozenci mají to dýchání takový nepravidelný.

kinsli
31. jan 2011

Holky asi jdeme do spurtu, od 17h jsme jedli už 3x 😀
ale žádné extra výkony, 80 ml, 50 ml, 40 ml.

nadja11
31. jan 2011

@kinsli 😀 😀 😀 no vidis valibuk, len potreboval cas na asimilaciu🙂)

kamusek
1. feb 2011

Hezké ráno přejeme. Holky, chtěla jsem se zeptat, vy co jste z Ostravy a okolí, neshání někdo z vás nebo z vašich známých svatební šaty? Měla jsem na své svatbě nové, koupené a teď se je snažím prodat. Jsou v naprostém pořádku, měla jsem je jen já. Tady je na ně odkaz.http://www.beremese.cz/bazar/svatebni-obl... Kdyby něco, dám ráda i další info či detailnější fotečky! Díky

llenkapettko
1. feb 2011

@nadja11 @mimirinko
to je jediný náznak, ktorý mám - tvrdnutie bruška
ale tiež to nie je pravidelné

ozik, baby ešte ste tu?

tereza79
1. feb 2011

čaute babenky,vidím že sa máte fajn.Ja už nekojím,nemám mlieko.Najprv sme len dokrmovali nutrilonom 1 teraz už papáme len ten,ale náš Matej papá namiesto každé 4h každé 2 alebo 3 a papá 100ml 120ml...doktorka nás hrešila že to je veľa že toľko papať nemôže,ale keď

mu nedáme tak reve ako keby ho z kože dral,no neviem,ale takému malému ako poviem nedám doktorka zakázala?

verca84
1. feb 2011

@nadja11 ahojky, děkuji za info. No tak 90ml. nám fakt nestačí, to otevírá pusinku a hledá. Takže je to u každého individuální a záleží jak je malé jedlík. Naše malá papá ráda. A trápit ji hladem rozhodně nebudu, jen proto že tabulka říká že do 2 měsíců 90ml. To by bylo řevu. ☹

verca84
1. feb 2011

@stanulka551 - my jsme právě ve 4 týdnu. Ve čtv. nám bude měsíc, a vidím, že tvé miminko taky rádo papká. Přesně tak, když chutná tak at papká, sama si pak řekne kdy má dost. To jsem už u ní vychytala, to neotevře pusinku ani za nic. Ani dudlík ji nemůžu pak dát, aby mi večer usla 😀

verca84
1. feb 2011

@haniula - jj, to je fakt, sama si řekne kdy má dost, to se odtrhne od prsa nebo praští do lahvičky a je to znamení Mámo mám dost. už do mě necpi. TO ji pak nemůžu dát ani dudlík, večer při něm usne apak podvědomě vyplivne 🙂 je to takový uspaváček

verca84
1. feb 2011

@neliq tak to s klidem můžem přidávat. My jsme zatím na 100 až 110 ml. 🙂

mimirinko
1. feb 2011

@llenkapettko Ahoj, este stale som tu 😀 Bolesti mam stale, aj obcas brusko stvrdne, ale inak nic. Zeby to malo nejaky pravidelny interval, to sa povedat neda.

llenkapettko
1. feb 2011

@mimirinko
ahoj 🙂 ja sa idem pomaly chystať na poradňu, potom napíšem ako som dopadla
drž sa zatiaľ 😉

mimirinko
1. feb 2011

@llenkapettko Ok, tak drzim palce! A tesim sa na infosky 😉

kamusek
1. feb 2011

@verca84 Tak stejně je to i u nás. Když má dost, tak většinou u toho usne a ani za nic jí už prso do pusky nedám 😀 A dudlík taky po usnutí vyplivne.... 🙂

stella231
1. feb 2011

@llenkapettko no ako teda??? rodite či nerodite ??? hmm ?? mne asi dnes rano prisli kontrakcie..zatial len kazdych 7-9 minut. take tlaky...no tak uvidime či sa to rozbehne , na poradni dnes rano povedala ze som otvorena na 2 palce....uz aby praskla voda a pomaly mozeme rodit ...no uvidime...kedy sa pani vode urači ! alebo mi ju prepichnu v nemocnici ak sa kontrakcie pekne zosilnia... no vsak uvidime...zatial stojim pri sporaku a varim šošovicku 🙂)) ale som uz nachystana , aj som sa primaľúvala 🙂))) 😀 😀 😀

@mimirinko a ja som velryba uz sama o sebe a pribrala som asi 11kg . ale do noh..čo ja som mala vzdy akoze taku hustu postavu ale tenke nohy...ako tina turnerova...teraz uz ani tie nemam !!!! do kelu ...
a ked vam poviem ze mne nikto nikdy ani pri prvom ani pri druhom panvu nemeral tak odpadnete !!! ale asi vidia uz od oka ze rit mam poriadnu 🙂) tak nikto sa o tom asi meranim ani presviedčat nemusí 🙂)))) 😀
čakam na vase infošky....ak teda tu ešte budem 🙂

lavazza
1. feb 2011

Tak mám 14 dní od porodu 12kg dole.Tak sem zvědavá jestli ta váha půjde dolů dál.
Včera nás zase trápily prdíky, to byl mazec.Dneska jdeme do poradny, tak sem zvědavá kolik sme nabrali.

llenkapettko
1. feb 2011

@stella231
ahojky 🙂
ja sa práve chystám na poradňu, sem tam ešte nakuknem na koníka, čo nové
včera som bola úplne v tom, že už si v pôrodnici, keď si tu nebola 😀
ty máš za sebou už dnes doktora? ty si šikovná 🙂
ja chodím tak neskôr, lebo u toho nášho je to ráno doslova o hubu 😖 - by som sa načakala
tak u teba je to super....že na 2 prsty - čo by som ja za to dala !!
rátam, že dnes určite pôjdeš - držím palce, ak by som do vtedy nestíhala prísť od dr.
nech to je rýchlovečka 😉

ellahop
1. feb 2011

dnes je to 6 tyzdnov co sa nam narodil tominko. a musim ho pochvalit krasne reaguje, sleduje pohladom,, sem tam nieco akoze povie a vie ukazat jazyk ked ho o to poziadam a ak ma naladu... je super... strasne super, a ked skonci tento tyzden tak uz budem maminka na plny uvazok, lebo tie tri skusky musim este urobit... 😒 niekedy ma to az mrzi ze on je hore a ja tukam seminarku alebo sa ucim a nevenujem sa mu. ale nastastie babinky pomahaju a dnes ide tominko zas na navstevu... len mam niekedy pocit ako keby som ho odkladala... ☹