Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dakujem za rady ohladne odsavania, mne dnes muz doniesol taku tu klasicku odsavacku ze ja tie sopliky taham aj mu nieco vyslo a este mu predali v lekarni libenar,,, tak a tym som mu vytrela nostek a to sa mu aj pacilo... teraz konecne zaspal a nemysli ani na papanie ...len som ho musela dat do zavinovacky este stale sa v nej vie najlepsie ukludnit.... zavinovacka a na ruky.. 😉 je to este malicke babatinko moje... 😉
@stanulka551 dakujem,mas pravdu,ale pravda je aj to,ze kazdy porod je iny,a ja ako druhorodicka....no vsetci dufali ze to bude lepsie......ale uz to mame za sebov a najdolezitejsie je,ze sme to akotak zvladli...hlavne ak sa malej ta rucicka spravi
dievcata ja vam vsetkym pekne dakujem,je vas vela,tak nebudem pisat kazdej zvlast....my teraz bojujeme s odsavackou,kojit aj tak nemozem,len ak tak v lahu a to mi neodporucili,takze odsavam...dnes som vytiahla konecne aspon 100 ml,aj ked na 2 krat....hadam sa to este rozbehne
@neliq ahooj dakujem,ty si tusim spominala,ze ti mal kristianko zltacku?.......u nas v nemocnici a aj na izbe bolo takych vela deticiek.nam namerali 9,3 teda ok,ale doktor nechcel verit,lebo mala je tmava a myslel ze to je zlta......no asi skor bude po ocinovi sneda,teda ak ovsem nevybledne ako pia...inak tie moje dievky su ako dvojicky...lukiu omylom vsetci volaju pia....fakt su ako babatka rovnake,normalne by som si ich pomylila.....a ozaj.......mne zas mala cele dni prespi a v noci sa budi len 2 krat....to ta teda fakt obdivujem ako to zvladas,ked ti je maly stale hore
@vikaki Moc a moc gratuluji k maličké, je nádherná 😵 Kolik měřila a vážila?? Příjde mi na té fotce co je z profilu obrovská 😀 Nevím kde jsi psala o porodu, nestíhám vše dočítat, ale raději ani nebudu 😔 Je mi to moc líto, myslela jsem si, že když už jsi si to vyžrala u prvního porodu tak, že ted to bude ok 😔
Tak se hlavně holky rychle uzdravte, a%t si můžete pořádně začít užívat 😵
Jinak 100 ml je nádhera 😵
@vikaki srdecne ti gratulujem ku krasnej princeznicke 🙂 prajem vam najma hodne zdravicka, malinkej nech sa spravi co najskor rucicka a tebe aby zasa bolo vsetko v poriadku 🙂 mrzi ma ze ta aj pri druhom babatku trapili, ale hadam sa na vsetko zle zabudne ked bude dietatko prinasat radost 😀 ja uz som zabudla...
my mame dnes presne mesiac 😀 😀 😀 strasne rychlo mi to leti... aj vam ostatne maminky? akurat len ze vam cakatelkam sa to asi taha... 🙂 tak nech vam to uz ubehne 🙂
Jiříček Spěváček se narodil 26.ledna 2011 v Karlových Varech v 1:24 hod., 3220 gramů a 50 cm.
Ahojte maminky a miminka, chceme Vám s Johankou oznámit, že už jsme na světě!!! Naše paní andílková se narodila 29.1.2011 ve 2:38, vážila 3585g a měří 51cm.
Docela mě potrápila, protože potvůrka nechtěla vůbec ven, takže jsme dlouho hekali, festovní kontrakce běžely ani ne co minutu skoro sedm hodin, i přes prasknutou vodu, mi nikdo nevěřil, že budu rodit, protože jsem byla stále zavřená, takže mi pořád říkali, ať usnu :D teď se tomu směju, ale bylo mi fakt do breku, když mi pořád tvrdili, že nic nebude a přitom jsem při prodýchávání musela silou zastavovat tlačení... Pak to ale najednou přišlo a po tom, co jsme přišli na sál, byla malá za hodinku na světě 🙂
Tak se mějte moc hezky! Děkujeme hrozně moc všem, kdo si na nás vzpomněl!
Opatrujte se!
My teď trochu bojujeme s kojením, tak jdeme na to 🙂
ahojte kočky,som zo súkromnej témy a mám na vás otázočky ohľadom papania 😉 ....je tu niekto kto kŕmi UM? koľko vaši drobci vypijú a aké dávate UM??? dííííííííík
@neposedna Já mám s malou taky takový problém, zřejmě mlíčko v nose, chrčí, ale odsávat si nechce nechat. Vždycky strašně pláče a to já nemůžu. Holky poraďte něco jiného než odsávačku, nemá ráda ani čištění nosu těma tyčinkama, ale to ještě zvládnu. Ale odsávačku, to teda nedám, na to nemám nervy. Mám pocit, že jí hrozně moc ubližuji ☹
@elzu Moc velká gratulace k princezně 😵
@dada2007 Já koupila myslím v pondělí Sunar Nutradefense, je to ted novinka, prý špička mezi UM. Já jen dokrmuji, nebo lépe řečeno, budu dávat na noc. Budí se po 3h stejně jako po MM, ale alespon vím, že se v klidu vyspíme 😀
kolik vypije?? No snažím se do něj nacpat co nejvíc. Ted jsem dělala ze 100 ml vody, tak to je tak 125 ml mlíčka a nechal cca 27 ml. tak asi tak stovku vypije, ale to ho musím hodně přemlouvat. Tale takhle se to nedá brát jednou 100 ml podruhé třeba 60 ml. Já když jsem byla v porodnici tak jednou jsem nakojila 110 ml a podruhé 45 ml. Tak asi si vezme jak kdy 😉

@vikaki gratulujem.dobre ze to uz mas za sebou.mala si to besné.ja som bola tyzden pred porodom v nemocnici na pozorovanie a aj tak som mala na mále.silny zapal pečene, vysoky tlak,ktory sa uz nedal nicim znizit a velmi nizka hladina trombocitov. 😢 😢 takze teraz sa musis iba zregenerovat. prajem skore "uzdravenie", nech ti malicka robi len radost 😵 😵