Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@verca84 my také 😀 dávala jsem 70 ml vody a ted jsem to zvedla na 100 ml. Už bych ho snad i ukojila, večer jsem odstříkala 110 ml a to jsem ho před tím na chvíli přikládala, jen aby si tak cucnul na uspání a zajímalo mě jestli to ještě nezapomněl a umí se přisávat, tak umí 😀
Ted už tam začíná poknikávat tak mu jdu udělat mlíčko a spát. Svoje si odstříkám a budu dávat přes den 😉
@lolelole Jé, tak to vidíš, já začala praktikovat to, co píšeš, ještě než jsem si tě přečetla: žádná stříkačka a skoro celý den v posteli a zkoušíme to a zkoušíme a zdá se že to fakt funguje, rozjeli jsme se pěkně, teď mám spíš někdy pocit, že to teče moc, Fanča se úplně zalyká, až se bojím, že se utopí🙂 taky víc krká a jednou se dokonce ublikla, no a taky je to znát na váze, podle naší váhy to vypadá, že jsme od minulé kontroly nabraly asi 250g, uvidíme, co řekne zítra váha u doktorky. Tak díky za info a držim palce, určitě si dejte tu postelovou metodu, když nic jinýho, minimálně je to příjemný ,-)
dnes kontrola..sa uvidí, či zostávam v nemocnici..alebo až v pondelok.
S pozdravom januárová "prenášačka" 😀
caute kocky, tak sa pridávame, my sme sa narodili 3.1. 🙂
@kinsli pri narodení 3350 a v pondelok pred týždnom mal 3650 a teraz typujem 3900...nech 4kg rovné...to znamená, že by mal za 24 hodín vypiť 600ml a to dá...lebo pije každé 3 hodky, 90ml *8 =720ml ...takto si to myslela? to som nepočula, že na kg váhy má vypiť 150ml...dík za info 😵
@mortishia333 Ahoj.Tak to máte dneska narozeniny. My taky, ale jenom třítýdenní 😀
my mesačné, no 🙂
caute ocky, pridavame sa k vam, ak nas vezmete 🙂 . my sme 3.1.
@lolelole Nevzdávejte!🙂 vždyť Kvido je ještě maličkej, Fanča se taky rozsála až někdy ve dvou a půl týdnech. My jsme teď přišly od doktorky a od minulého týdne teda přírůstek 320 gramů, což je prej pro změnu trochu moc a skoro jsem upadla v podezření, že ji dokrmuju bůhvíčím. tak mám radost🙂 držim palce i vám!
@vikaki moc a moc blahopřeju k narození holčičky!!!!!!!!!!!! Musám přiznat, že jsem měla slzy v očích, když jsem četla Tvůj příběh! Tak hlavně ať jste obě v pořádku a tvá princeznička ať Ti dělá jen samou radost!!!!
dnes po kontrole: som ako trezor, mam prist znovu v pondelok 😝
Jak to děláte, že vám ty drobečci tak přibírají? My sme měli minulý týden 3100g a teď v úterý měl jen 3150g.Přitom se mi zdá,že baštíme docela dost.

@cara.m Jak jsi na tom s boky??? Já už mám jen + 1 cm 😵 Jsem ráda, že se to vrací zpět, ted už svoje rifle obleču, ale je to fuška 😀 snad do 6 neděl se to ještě všechno vcucne 😅