icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
2. feb 2011

@cara.m Jak jsi na tom s boky??? Já už mám jen + 1 cm 😵 Jsem ráda, že se to vrací zpět, ted už svoje rifle obleču, ale je to fuška 😀 snad do 6 neděl se to ještě všechno vcucne 😅

kinsli
2. feb 2011

@verca84 my také 😀 dávala jsem 70 ml vody a ted jsem to zvedla na 100 ml. Už bych ho snad i ukojila, večer jsem odstříkala 110 ml a to jsem ho před tím na chvíli přikládala, jen aby si tak cucnul na uspání a zajímalo mě jestli to ještě nezapomněl a umí se přisávat, tak umí 😀
Ted už tam začíná poknikávat tak mu jdu udělat mlíčko a spát. Svoje si odstříkám a budu dávat přes den 😉

loola80
3. feb 2011

@lolelole Jé, tak to vidíš, já začala praktikovat to, co píšeš, ještě než jsem si tě přečetla: žádná stříkačka a skoro celý den v posteli a zkoušíme to a zkoušíme a zdá se že to fakt funguje, rozjeli jsme se pěkně, teď mám spíš někdy pocit, že to teče moc, Fanča se úplně zalyká, až se bojím, že se utopí🙂 taky víc krká a jednou se dokonce ublikla, no a taky je to znát na váze, podle naší váhy to vypadá, že jsme od minulé kontroly nabraly asi 250g, uvidíme, co řekne zítra váha u doktorky. Tak díky za info a držim palce, určitě si dejte tu postelovou metodu, když nic jinýho, minimálně je to příjemný ,-)

lolittka
3. feb 2011

dnes kontrola..sa uvidí, či zostávam v nemocnici..alebo až v pondelok.
S pozdravom januárová "prenášačka" 😀

cufinka
3. feb 2011

@elzu jupíííí já to věděla 😀 mooooc gratulujuuu -hlavně hodně zdravíčka a mlíčka a at vám dělá jen samou radost 🙂

cufinka
3. feb 2011

@vikaki moooc moooc gratuluju malá je úžasnoučká 🙂 přeju hlavně zdravíčko a at vám dělá jen samou radost 🙂

cara.m
3. feb 2011

@macina_k jasně 😉 My máme Physiomer baby

cara.m
3. feb 2011

@kinsli já teď ani nevím 🙂

dada2007
3. feb 2011

@kinsli ďakujem za reakciu ohľadom UM 😉 Mati bude mať v sobotu 6tt a vypije 90ml a predvčerom sa mi zdalo, že sa mu máli...tak som mu ešte zarobila 30 a vytiahol aj tie... len som nevedela, či je to málo alebo moc na cca 6tt bábo...ešte raz dík 😉

dada2007
3. feb 2011

@cara.m ahojky 😵 😵 sorry...zabudla som sa ti ozvať 🤐 že mám drobca na svete 😉 ako sa máte?

neliq
3. feb 2011

@vikaki haha no práveže nič poriadne, aby ho nebolelo bruško, lebo aj toho sme si užili, ale asi si fakt kúpim aspon makový koláč, či to nepomôže, aj ked mak fakt nemusím 😀 😀
@elzu jééj gratulujeme, veľa mliečka prajeme a obom zdravíčko 🙂

ellahop
3. feb 2011

@macina_k ja odsavam od vcera, dnes rano maly pri tom riadne reval, ale na druhej strane som mu vytiahle uplne do zelena soplik, potom som ho ponosila na rukach a teraz klude spinka.... nemozes to brat tak, ze mu ublizuejs,,, lebo vlastne ty mu ulahcujes dychanie...

lolelole
3. feb 2011

@loola80 tak to je fajn že se to rojiždí 🙂 gratuluji ! u nás je to taky malinko lepsi ale ten nas spavec radej spi nez ji 😀 ale nevzdavam to 🙂

kinsli
3. feb 2011

@dada2007 v 6 týdnech už by měl mít i 150 ml 😉 90 ml je fakt málo 😉 Nevím kolik malý váží, ale kamarádky dvojčátka mají 2,5 kg a pijou 110 ml. na měsíci. Mělo by to být 150 ml na kilo váhy. Takže nám to vychází cca 640 ml
což je 90 ml a to dá i víc 😀

mortishia333
3. feb 2011

caute kocky, tak sa pridávame, my sme sa narodili 3.1. 🙂

dada2007
3. feb 2011

@kinsli pri narodení 3350 a v pondelok pred týždnom mal 3650 a teraz typujem 3900...nech 4kg rovné...to znamená, že by mal za 24 hodín vypiť 600ml a to dá...lebo pije každé 3 hodky, 90ml *8 =720ml ...takto si to myslela? to som nepočula, že na kg váhy má vypiť 150ml...dík za info 😵

lavazza
3. feb 2011

@elzu Moc gratuluju a přeju hodně zdraví a úspěchů s kojením.

sova33
3. feb 2011

@mortishia333 Ahoj.Tak to máte dneska narozeniny. My taky, ale jenom třítýdenní 😀

mortishia333
3. feb 2011

my mesačné, no 🙂

mortishia333
3. feb 2011

caute ocky, pridavame sa k vam, ak nas vezmete 🙂 . my sme 3.1.

loola80
3. feb 2011

@lolelole Nevzdávejte!🙂 vždyť Kvido je ještě maličkej, Fanča se taky rozsála až někdy ve dvou a půl týdnech. My jsme teď přišly od doktorky a od minulého týdne teda přírůstek 320 gramů, což je prej pro změnu trochu moc a skoro jsem upadla v podezření, že ji dokrmuju bůhvíčím. tak mám radost🙂 držim palce i vám!

skubanekka
3. feb 2011

@vikaki moc a moc blahopřeju k narození holčičky!!!!!!!!!!!! Musám přiznat, že jsem měla slzy v očích, když jsem četla Tvůj příběh! Tak hlavně ať jste obě v pořádku a tvá princeznička ať Ti dělá jen samou radost!!!!

janettan
3. feb 2011

@elzu blahoželám a prajem veľa zdravíčka a mliečka 🙂

cara.m
3. feb 2011

@dada2007 Ahojky 😉 gratuluji k prckovi! 😉 Máme se fajn, až na to, že jsme v noci s manžou nějak onemocněli ☹ Tak snad to bude ok. A co Vy?

monalis
3. feb 2011

@elzu Moc, moc gratuluji. Oběma přeji hodně zdravíčka a dobrého mlíčka. 🙂

nadja11
3. feb 2011

dnes po kontrole: som ako trezor, mam prist znovu v pondelok 😝

haniula
3. feb 2011

@elzu tak si se konečně dočkala!! mooooooc gratulujeme!!! at hooooodně prospíváte!!!!

nadja11
3. feb 2011

@kinsli mne odporucali po porode presedy cvicit, aby sa panva stiahla spät a vraj to je dobre aj na panvove dno........ale neviem ci sa to tak vola aj v cechach 😉

zuzkaro
3. feb 2011

@elzu gratulujem k babenku a zelam vam obom veeela zdravicka a maminke litre mliecka 🙂

lavazza
3. feb 2011

Jak to děláte, že vám ty drobečci tak přibírají? My sme měli minulý týden 3100g a teď v úterý měl jen 3150g.Přitom se mi zdá,že baštíme docela dost.