icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

annmarie
11. feb 2011

@misag23
@kostri
@kinsli
@petah82 babenky dakujem velmi pekne, aj za ten nazov homeopatik...

.no zatial odstriekavam zacala som brat aj tie homeo no a uvidime...ale stale mam problem s malinkou, chorucka je stale a to vrackanie sa nezlepsilo, sice ma stale sopliky, co to stale moze sposobovat, ale nejako sa mi to nepaci... v nedelu ideme dat prepichnut uska na nausnicky k detskej a hned sa dame znova skontrolovat... bojim sa ze sa nam napokon ozaj potvrdi ten reflux, pretoze chudatenko uz sem tam aj nechutenstvom trpi... drzte palce

annmarie
11. feb 2011

@haniula aj tebe dakujem za nazor a som rada ze malinkej ta vyrazka zmizla 🙂

cufinka
11. feb 2011

holky v kolika měsících se můžou píchat ouška na náušničky?

annmarie
11. feb 2011

@cufinka no my ideme teraz v nedelu...a zavisi to od mamy, teda aspon mne tak vravela detska...

neposedna
11. feb 2011

@kostri Ďakujem za pochvalu!!!!
velmi som sa zlakla tej horucky ☹ ☹ ☹ , ale nastastie malicka bola viac-menej soava, vela spala, napapala a spala, asi keby jej to viac vadilo, tak by plakala, hmmm??? teraz bde papat, ale zas mam pocit, ze jej trochu teplota vystupila, uvidim..... ak ano, vcera sme nekupali, dnes mmiesto kupela skusim mierny zabal - utieranie vlhou spongiu a vlaznu vodu, aby sme trochu sekli horucke po prstoch 😀 😀 😀
s tym obiekanim to je veda, ale zvladneme!!!!

neposedna
11. feb 2011

@cufinka mne vela bab tvrdilo, ze uz v nemocnici, ked pustali babetka domov tak s prepichnutymi uskami u dievcat 😀 😀 😀 a myslim, ze cim neskor, tym viac bude plakat. ja chcem dat v pondelok na poradni, bude mat 7 tyzdnov, ale uvidim, bo v utorok ideme na kontrolu do BA, tak aby sa zbytocne viac netrapila, bo tam ju budem vyzliekat, aby som jej nebrnkla po uskach, uvidim, co mi povie v pondelok detska doktorka 😉 😉 😉

misag23
11. feb 2011

@lavazza taky máme Fisher Price, dneska jsme ho tak zkusili na chvilku dát, ale moc se mu to nelíbilo. Ale ono se mu v tu chvíli nelíbilo vůbec nic 😒
Kojíte některá přes kloboučky? Pokud ano, jak je udržujete čisté? Já na nich mám pořád fleky od mlíka. Někdy je jen umeju pod horkou vodou, jinak máme sterilizátor do mikrovlnky a dnes jsem vyzkoušela i Milton tablety, ale je to na nich pořád. A ty tablety pěkně smrdí savem.

haniula
11. feb 2011

@misag23 my ji tam dáváme asi od devítí týdnů... líbí se jí tam... sem tam v něm spí i v noci a dokáže tam spát i pět hodin... moc se jí líbí houpání i to že všude vidí.... je to zvědavá baba...

haniula
11. feb 2011

A jaké budete pro holky kupovat náušnice?? Já mám koupené z chirurgiské oceli, které se do ouška vpichnou a zajistí špuntíkem... Je to pro ně vhodné?? A na píchání bych chtěla jít ted nějak.

kostri
11. feb 2011

@misag23 ja som pouzivala klobuciky pri hanke a iba som ich preplachovala zakazdym horucou vodou a nechala osusit na papierovom obrusku
@neposedna urcite by plakala,keby nebola s tvojim pocinanim spokojna,neboj 😉
@cufinka ja som dala prepichnut obidvom babam uska pri odchode z porodnice 😉 myslim,ze cim neskor,tym to babatka viac vnimaju 😒

kostri
11. feb 2011

@haniula my mame z bieleho zlata,chcela som strieborne,ale to neodporucali,lebo vraj sa zvykne spustit alergia na striebro 😕 a myslim,ze vhodnejsie su prevliekacie,ale ak su tie tvoje ukoncene spuntikom,tak by sa mala nemala pichnut 😉

haniula
11. feb 2011

@kostri já jsem radši brala z chirurgické oceli, protože já nesnesu žádné zlato ani stříbro... tak pro jistotu... vím, že prý jsou lepší takové ty na pojistku a zaklapnout... ale mě si líbili tyhle, protože jsou ve tvaru srdíček...

haniula
11. feb 2011

@kostri jsou to tyhle

cufinka
11. feb 2011

já se příští týden domluvím s dr na ty náušničky teda 🙂 naši malý koupily ze zlata 🙂
@haniula jůů jsou krásné !! 🙂

haniula
11. feb 2011

@cufinka ty jsou taky pěkné!!! já uvidím, jestli nám je dr. píchne, jak se půjdem očkovat podruhé na rotaviry...

neposedna
11. feb 2011

ja mam kombinacu zlteho a cerveneho zlata s cervenym ockom, velmi sa mi pacili 😀 😀 😀 su to tie prevlekacie s poistkou a zaklapnut 😀 😀 😀 som zvedava, ako zvladneme prepichovanie a starostlivost potom 😒

kostri
11. feb 2011

@haniula @cufinka kraaaaaasne usnicky 😵
nasa zuzanka ma taketok

vilca
11. feb 2011

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak poznám, že má malej málo mlíčka? Od včerejška vyžaduje kojení po hodině a půl a vždycky hodinu kojím... Slyšela jsem, že má miminko málo, když má kakání do zelena... No a náš Tomášek to má sice žlutý, ale v tom takový tmavě zelený kousíčky... Myslíte, že bych měla jedno kojení zkusit nahradit Nutrilonem? Už mám totiž zase bolavý bradavky, stejně jako u Evičky...to jsem kojila 3 týdny... 😔

kostri
11. feb 2011

😀 no moc ich neni videt 😀

kostri
11. feb 2011

@vilca malinky ma zrejme rastovy spurt.prikladas ho dobre?pri spravnom prilozeni by bradavky nemali boliet.mliecko by malo stacit,treba stale prikladat tri hodiny z jedneho prsnika a tri hodiny potom z druheho,vtedy by nemala byt stolica do zelena,lebo sa dostane malinky aj k zadnemu mliecku

kostri
11. feb 2011

@neposedna ja som to len cistila vatickou s liehom a pretacala par krat za den

misag23
11. feb 2011

@kostri já je taky proplachuji horkou vodou, ale právě mi na nich zůstávají fleky od mlíka

kostri
11. feb 2011

@misag23 no aj mne zostavali,ale som si myslela ze to je skor od vody,nie? 😨 tak som to utierala s papierovym obruskom,ale to len chvilu,ponevac som na nejake utieranie vela casu nemala a hanka aj tak bola stale na ciciku 😀

knedluska
11. feb 2011

Tak já jsem se ptala dr., kdy se píchají ouška na náušnice a ona mi řekla, že 2 týdny po očkování ve 2 měsících. Takže asi co doktor, to názor.

@cufinka - náušničky jsou krásný. 🙂

janettan
11. feb 2011

@cufinka my máme rovnaké náušničky 🙂

cufinka
11. feb 2011

@kostri krááásnáááá princezna 🙂 už se taky těším až bude vypadat Nelí konečně jako pořádná holčička 😀
@knedluska děkuju 🙂
@janettan no jsou krásný 😀

vikaki
11. feb 2011

@vilca ja som citala,ze kocky ktore maju vela mlieka,si musia namiesto vloziek do podprdy normalne pchat plienku a aj ta im hned mliekom nasaje,lebo stale vyteka...ja ked mam plny prsnik,mala raz nasaje ,raz preglgne......a ked uz mam mliecka v prsniku malo=4-5 krat nasaje a raz preglgne.....takze=ak ma rovnaky pocet nasania a prehltnutia=mas mliecka haba-dej.......No ja u mna vidim,ze mam dost akurat tak rano...potom uz na vecer mam prsia ako vyzmykana handricka...zial.......neviem,ci sa to este rozbehne,no zatial musim dokrmovat,lebo mala cucka a place,lebo jej malo tecie,rychlo sa po case z toho unavi, hned zaspi a stale sa budi od hladu...AK MA zena mlieka vela,sama to pozna,tak ze stale vyteka a vlozky su stale mokre ......no a babo krasne prehltuje

mimirinko
11. feb 2011

@stella231
@nadja11
Ahojte dievcata a aj vsetky ostatne, koho som sem este nedala a pisali sme si. Uz som aj ja mamickou, konecne som sa dockala. 4. 2. (presne v den mojich narodenin) o 16:31 h sa mi narodila krasna dcerka Anetka s mierami 51 cm a 3 200 g. Prepichli mi vodu a dostala som infuzku. Za 6 hodin bola mala vonku. Vela ma nastrihli, no nastastie uz je to lepsie. Teraz mame s malickou problemy ohladom bruska, casto nas bolieva, tak sa trapime.
Gratulujem k novym babatkam a vsetkym novym mamickam. Nestihla som vsetko precitat. Neskor prilozim aj foto.

kamusek
11. feb 2011

@mimirinko Moc gratulujeme a přejem hlavně hooodně zdravíčka vám oběma 🙂

vera1132
11. feb 2011

ahojte januárovky, grtulujem všetkým čo sa stali maminkami v januári ! ! !
moj drobec mal príst tiež v januári, a nakoniec došiel 21.12.
Drobčekovia poslúchajú? 🙂