Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
manžel kočíkuje malú a ja si vás aspoň trošku počítam 🙂 vo štvrtok večer ma začalo pobolievať hrdlo, ráno som poslala manžela do lekárne, nech mu odporučia niečo pre ženu, ktorá kojí dieťa - tablety nezabrali, do večera som sa už cítila slabá, už som aj pokašliavala a tak som šla na pohotovosť. Antibiotiká mi hneď pomohli ... Dnes sa už cítim dobre, tak som odložila aj ochranné rúško ... Všade je veľa chorých ľudí :(
@cara.m no nám v porodnici říkali, že bud 6 v kuse, nebo 2x 4, ale ted jsme doma a spíme 5 a pak 4,to vychází na 5 hod ráno, to zas budím já jeho, protože mám vyčíhlé, že když krmím až v 6 tak pak už nechce spát a chce se vykecávat 😀 😀 😀 ..a to jsem pak i bez snídaně 😢 😢 😢 , stačí že od oběda zdrhám k postýlce a z5
@kostri tohle přesně jsem prožívala já, jsem to tady i řešila. Bylo to horzné, zkoušela jsem úplně všechno, Sabíka jsem taky dávala u každého kojení pak a stejně nezabíral ☹ Pak už jsem nevěděla co, tak jsem zavolala do lékárny, odpoledne jsem to vyzvedla a začala dávat. Každý to má jinak, někdo vidí zlepšení po týdnu, někdo 14 dnech, ale hlavní je, že přijde.
@kostri co jsem nedávala od narození? Ty kapky? S kapkama jsem začala od 11.1. mám to na nich poznačené 🙂 ze začátku jsem zkoušela Sabík, BAbyCalm, pecičky, Pupík, Tymián, Amálku a nevím co ještě a nic 😒 Plakával strašně moc, ze začátku od devíti večer třeba do dvou ☹ Pak to bylo i přes den, bylo to hrozné ☹ Člověk chtěl pomoct a nemohl. Cvičila jsem s nožičkama, nosila na tygříka a stejně ho bříško bolelo ☹
@markysek2 tak my spíme taky pět a čtyři, jak kdy někdy pět a pět. Někdy se vzbudí sám dříve, někdy ho budím já. Já právě taky řešila, jak dlouho ho můžu nechat maximálně spát, když se nevzbudí. Teď to máme tak, že se nají po koupání cca v o půl osmé, pak o půl noci a pak v pět nebo v šest a to už pak nespí 🤐 ale co nadělám 😀
@kostri jj já to řešila snad všude a studovala na netu co pomůže. Byla jsem už zoufalá, fakt jsme si užili svoje ☹ Kamarádka mi říkala, že vůbec neví, co to prdíky jsou, šťastní to lidé. Já trpěla pokaždé s ním 😒 Takže přesně vím, co prožíváš Jo a odříháváte si? My si ze začátku neodříhávali, prostě mu to nešlo 😒 A od ségry kamarádka má klidného chlapečka a prý brečí jen, když si neodříhne, dá ho odříhnout a je ok. Takže to může mít také souvislost. My už začali říhat, takže ten vzduch upustí i pusinkou. Každému zabírá něco jiného, ale nám zabraly až ta probiotika. Říkala jsem to pak doktorce, a ona říkala, že jsou dobré i na imunitu, takže mi je pochválila 🙂
@monik1 jé to jsem ráda že jsem neměla ten problém jen já..když jsem dostala u doktorky pomalu vynadáno že jsme za týden přibrali jen 70g, tak jsem to začla řešit, prostě u prsu se vzteká když neteče, tak ho přece nenechám křičet...ted už máme něco okolo 300g navíc a jsme spokojení 😀 😀 😀
@kostri joo Dr. taky říkala, že to tak bude lepší a mi se ty prsa stihnou víc nalít, když bude trošku déle spát... A fakt dneska víc spinká, tak je spokojenější i maminka 😵
akorát teda blijeme o 106 ☹ ☹ ☹ ten reflux to je nemoc??? já četla, že je to něco s jícnem, no snad to mít nebudeme ☹
@markysek2 A jak to teda máš, kojíš a pak dáváš příkrm? a jen na noc nebo i v průběhu dne??
Já se snažím kojit, ale po půlhodině jsem včera dala příkrm a dneska ráno taky... teď přes den už nee. Večer vypil 40 ml a ráno 30 ml. A fakt mám dneska o hooodně klidnější miminko, i noc byla ok 😉
@monik1 kojím a dávám příkrm..zatím tak max. 30ml...včera jsme dávali příkrm až při kojení ve 4, dneska jsem už musela v poledne, v noci mu stačí kojení...prostě to mám jak si řekne, včera třeba po kojení na noc usnul a na příkrm už nedošlo, ale spal 5 hodin...prostě mám z chudáčka pokusnýho králíka...tak na půl to konzultuju s váhou (mám ji půjčenou..takže vím kolik vypije) a pak vyčíhnout kdy chce a kdy ne
zakuckávají se vám drobci? my vždycky tak hltáme že nám pak zaskočí 😒
holky hned první dotaz v poradně, kuk http://www.kojeni.net/poradna.php
Jinak dnes mi došel ten koupací kbelík a koupání už nebylo s tak velkým kraválem jako obvykle 😀 !!! Malé se v něm docela líbilo!! Seděla tam jak hřibeček s nožkama skrčenýma jako v děloze... Bylo to úplně úžasné nebýt napůl hluchá 😵 !!

@kostri já do těch kapek vkládala poslední naději a na štěstí pomohly, věřím, že vám taky pomůžou. Já totiž před nimi zkusila vše a nic nezabíralo. Na utz pak ta plynatost šla vidět taky, říkala paní doktorka, že ji máme masivní 😒 no a teď už kapky bereme přes měsíc a je to úplně jiné. Někdy pobrečí, ale není už to ten hysterický pláč a už i prdí sám.