Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vilca máš recht´, přístup některých sester k maminkám je dost děsivý 😠 Tak hlavně, že máte srdíčko v pořádku !!! Jinak my jsme měli spurt minulý týden - malý vyrostl za necelé 4 dny o cenťák a pořád se u kojení nervoval, chtěl pít pak zase nechtěl..no už se těším na 6 týden na dalšího spurtíka 😀
@sova33 kojit jenom z jednoho prsu a ne déle než půl hodiny a pak jeste to prso doodsát( i když nic nekape tak 7 min odstávat). Malý byl zvyklý dělat si ze mně dudlíka a pít pomalu a spinkat u toho, takže to byl pro něj docela šok najednou takový přísny režim 😀 😀 😀 ale zdá se že to docela funguje, víc se teď snaží a hlavně jak ty prsa střídam tak se to jedno co nekojí hezky připravuje na další kojku. No uvidíme co na to řekne váha u pani doktorky, ale mám z toho docela dobrý pocit. Dokonce mi už někdy i u kojení vytvrdne což se mi stávalo jenom po dokrmení nutrilonem 😵
Hezké ráno
@kinsli nevím jestli si pamatuješ jak jsem si stěžovala u Mau, že nepřibírá, nj, taky měla při narození velkou váhu a v roce měla 8750, přibrala za rok přesně 4 kilča, ale hlavní bylo a je u každéo dítěte, že prospívá a je zdravé 😉 Holt blbé doktorské tabulky
@misha8 já měla cyklus v pohodě, teda když to vezmu u prvního prcka, teď ještě nevím že 😀
bre ranko damy 🙂 nam Gastrotuss asi zabral 😀 som nadsena...malinka od vcera nevracala iba sa jej guclo pri grgani 😀 takze po podani sirup okamzity uspech 🙂 strasne som rada, konecne sa malinka netrapi, aj kyselina jej ustupila aj krce v brusku...ach, ale mi odlahlo...
@cara.m Mám malé bradavky, tak se špatně chytá. Navíc jsem po císaři a mlíko jsem měla až 4 den a do té doby mu v porodnici dávali příkrmy - myslím, že z flašky 😒 Tak se pak nechtěl přisát vůbec, byli jsme rádi, že nám to šlo přes kloboučky. Teď bojujeme s váhou, hodně zhubl. Zítra jdeme zase na převážení. On se u toho prsu vždycky vzteká než si ho vezme, teď poslední dva dny, i když má klobouček. Obdivuju tě za to, jak bojuješ 😉
@misag23 já to měla taky bradavkama, jakou polohou kojíš?mi se nechtěl přisát a jedna sestra mi poradila fotbalovku 😉 dej si ho vedle sebe na polštář a zkus to, jestli si to nezkoušela 😉 já si piřídila domů výhu a před každým kojením a po jsem vážila, měla jsem přehled kolik toho vypil. po kojení jsem zbytek odstříkala odsávačkou, ta ta bradavky trochu vytahla
@vilca http://www.kojeni.net/spolstarem.php tadruhá 😉
@misag23 To nepoznáš ty, ale doktorka ORL. Nás tam poslala dětská na poradně. Říkala, že se jí zdá, že to mají kratší tak raději na konzultaci na ORL. Tam to paní doktorka jednoduše štřihla. Nic to není a u nás to byla ku prospěchu kojení. Malá ji má taky kratší tak půjdeme opět na "zákrok" 🙂 Ale té to kupodivu při sání nevadí.
Pokud ti ale doktorka nic neřekla tak to asi budete mít v pořádku.
@misag23 jj ze začátku jsem ho neměla, tak jsem si rolovala peřinu a dávala ho na peřinu 😀 taky se mi chytal ze začátku spíše jen jednoho, měla jsem tu bradavku trochu lepší než na tom druhém, ale přikládej, on si ji vytahá. A zkus ji před přisátím trochu vytvarovat, ono to půjde uvidíš, musíš tomu věřit 😉 já tenkrát propadala panice, ale nakonec se to zlomilo a to byl malý vzteklounek, takže když hned neteklo nebo to nešlo, začal ječet jak tur
práve sme spapali Rotarix vakcínu....
Holky, vy jste dávali Rotarix? Já právě přemýšlím jestli nechat dát nebo ne. Někde jsem totiž četla, že u kojených dětí to nemá vůbec význam. Tak nevím a teď tápu...
baby a ako ste na tom s bruchom ??? od plochého daleko 😠

@lolelole A co ti ta poradkyně poradila?