icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
18. feb 2011

@vilca a co s těmi šupinkami dělala?

vilca
18. feb 2011

@cara.m myslím, že to jen promazávala...a vyčesávala kartáčkem

misha8
18. feb 2011

@cara.m mna sa napríklad pri refluxe pýtali či nemá suchú kožu 😒 a vlastne má na tváričke ale vzniklo to až po potničkách ostali jej draplave lička a uška teraz mažeme zarobenou masťou z lekárne a je to o 90 % lepšie

cara.m
18. feb 2011

@misha8 já taky myslela, že máme reflux, ale nepotvrdil se nám a teď už je to lepší, jak je starší. No budu promazávat a uvidím.
@vilca tak to taky dělám, díky.

misha8
18. feb 2011

@cara.m šupinky sme mali na čele a vo vlaskoch tiež je to z tepla !!!! ja som myslela že ked má čiapku dostali sme nato Canesten a Locoid masť super zabralo odvtedy sa to neopakovalo 😉

cara.m
18. feb 2011

@misha8 z tela? holky kolik máte doma stupňů? My 23 tak nevím

misha8
18. feb 2011

no mne povedal deckár že z tepla sa to vytvorilo možno som ju moc naobliekala ked sme boli vonku 😒 😒 doma mame tiež tých23

kostri
18. feb 2011

@vilca napisem ti,co mi radila moja laktacna poradkyna:
V prvom rade treba pri dojčení dodržiavať postup:
- čo najlepšie prisatie, keď už nepije ale len dudluje tak začať stláčať prsník - ak začne znova piť, nechať, ak nie, skúsiť zmeniť polohu na tom istom prsníku (napr. na futbalovú) ak nič, tak ponúknuť druhý.
To isté - dobré prisatie, stláčanie, ak nič, znova prehodiť na prvý prsník. Takto môžeš prehadzovať až kým už vôbec nebude ani na jednom pit.

cara.m
18. feb 2011

@misha8 oblíkání taky pořád řeším, mám strach aby nebyl moc a pak zase málo 😒

misha8
18. feb 2011

ja mám pocit že máme stále niečo : ked nemala krče v brušku , tak mala zápchu ked neriešim zápchu mame vyrážky ked prejdú vyrážky tak máme reflux potom suchá kožička ACH JO kým ich vypypleme 😀

cara.m
18. feb 2011

@misha8 jj přesně 🙂

misha8
18. feb 2011

@cara.m teoria babo ma mať o jednu vrstvu viac ako máš ty 🙂 ale to je teoria ja to tiž stale riešim 😀

cara.m
18. feb 2011

@misha8 ale je to stále lepší a lepší když jsou starší no ne? 😉

cara.m
18. feb 2011

@misha8 jj tu právě taky znám, ale řeším to pořád. A pak si říkám, co je fusak, jestli moje zimní bunda? Nebo je to ta vrstva navíc? 😀

misha8
18. feb 2011

a ešte jedna zaujimavosť deckár mi povedal že FENIKEL vôbec nie je vhodný na bruško !!!ako sa to tvrdí spôsobuje krče my ho napríklad mame pri refluxe ZAKAZANY

cara.m
18. feb 2011

@misha8 já jsem člověk co vše pořád rozpatlává, si říkám, že škoda že nejsem více v klidu, nemusela bych toho tolik řešit a možná by byl klid 🙂 takhle řeším vše a i to ukládání, pořád z toho mám hrůzu a i když jsem dávala na bok, nebo teď dávám na ty záda, chodím několikrát zpět k postýlce kouknout, zda je ok

misha8
18. feb 2011

@cara.m ja si myslím že čím chceme viac dobre tým sa niečo pokazí asi to netreba nejako extra všetko sledovať 🙂

cara.m
18. feb 2011

@misha8 mi to říkala ségra, že některým mimčům pomáhá, některým vadí. V kojícím čaji nám nevadí, ale když jsem malému zkusla dát BabyCalm co ho obsahuje, měl ten den křeče ještě větší 😒

cara.m
18. feb 2011

@misha8 asi jo, jenže nemůžu si pomoct 😒 a jak malého pořád hlídám, tak mi před měsícem řval monitor dechu, takže teď jsem na tom ještě hůře než před tím

cara.m
18. feb 2011

@misha8 to mi ke klidu nepomohlo 😒

misha8
18. feb 2011

@cara.m ano všimla som si že všetko vyhladavaš ty si z nás asi najopatrnejšia 😀 ale každá sa bojíme 😉 ale asi budeme viac v kľude a viac si babo vychutname ked nebudeme všetko sledovať dopodrobna 😉 😉 😉

cara.m
18. feb 2011

@misha8 jj vyhledávám, jsem magor totiž 😀 já vždy vše hodně řeším 😒

cara.m
18. feb 2011

@misha8 tak si říkám, jestli neskončím na psychině, tak dopadnu dobře 😀

misha8
18. feb 2011

@cara.m ja na bok davam v noci stále cez den je aj na chrbatiku ...aj ked je to pravda , že keby grckalo ono to vypluje alebo prehltne mne minule grcla v kočiku a vyplula to

misha8
18. feb 2011

@cara.m to už neriešim monitor mne už alarmoval aspon 30 krát !!! a to bola malinká predčasne narodenáá idem ju pozrieť a basta ...a pozor už sa aj viac hemžia takže to blbne 😉

cara.m
18. feb 2011

@misha8 no já ale nevím jestli to bylo oprávněně nebo ne, ale mám pocit že jo 😒 ale už to nezjistím, každopádně jsem to pěkně ořvala, jak ten stres opadnul

cara.m
18. feb 2011

@misha8 se dívám, že je máme stejně staré 😀

vilca
18. feb 2011

@kostri děkuju, vyzkouším 🙂

misha8
18. feb 2011

@cara.m no podobné problémy 😀

cara.m
18. feb 2011

v Sama doma si budou vykládat o dítětech od 3 do 6 měsíců 😉