Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
no mne povedal deckár že z tepla sa to vytvorilo možno som ju moc naobliekala ked sme boli vonku 😒 😒 doma mame tiež tých23
@vilca napisem ti,co mi radila moja laktacna poradkyna:
V prvom rade treba pri dojčení dodržiavať postup:
- čo najlepšie prisatie, keď už nepije ale len dudluje tak začať stláčať prsník - ak začne znova piť, nechať, ak nie, skúsiť zmeniť polohu na tom istom prsníku (napr. na futbalovú) ak nič, tak ponúknuť druhý.
To isté - dobré prisatie, stláčanie, ak nič, znova prehodiť na prvý prsník. Takto môžeš prehadzovať až kým už vôbec nebude ani na jednom pit.
ja mám pocit že máme stále niečo : ked nemala krče v brušku , tak mala zápchu ked neriešim zápchu mame vyrážky ked prejdú vyrážky tak máme reflux potom suchá kožička ACH JO kým ich vypypleme 😀
a ešte jedna zaujimavosť deckár mi povedal že FENIKEL vôbec nie je vhodný na bruško !!!ako sa to tvrdí spôsobuje krče my ho napríklad mame pri refluxe ZAKAZANY
@misha8 já jsem člověk co vše pořád rozpatlává, si říkám, že škoda že nejsem více v klidu, nemusela bych toho tolik řešit a možná by byl klid 🙂 takhle řeším vše a i to ukládání, pořád z toho mám hrůzu a i když jsem dávala na bok, nebo teď dávám na ty záda, chodím několikrát zpět k postýlce kouknout, zda je ok
v Sama doma si budou vykládat o dítětech od 3 do 6 měsíců 😉

@vilca a co s těmi šupinkami dělala?