Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak dneska nám je měsíc, toto letí.
Jak se tady bavíte o tom kojení, my měli v porodce hrozný problémy, malej nechtěl ode mě pít.Hrozně ubyl na váze.Pak před odchodem přišla sestra jestli nechci zkusit kloboučky, že to neradi vidí,ale zkusit to mám.Takže kojíme přes kloboučky od Medely a jak nám to pěkně jde.V nemocnici už sem byla hotová, pořád sem brečela a díky za kloboučky.Hodně ženských kojí jen přes kloboučky, takže jestli budu někdy rodit, tak si beru do nemocnice rovnou kloboučky.
@misha8 jj asi jo, protože v porodnici jsem si užila svoje, pořád jsem slyšela jak je malý a předčasný. Poslední vážení bylo minulý týden v pátek a to měl 4990 g. Měříme nevím, ale oblíkám už 62 a něco už z 68, jak u koho. No a třeba biobody má ještě klidně 56 😀 A kolik vy? Ale řeknu Ti, jak jsem schovávala věcičky vel. 50 tak jsem na to čučela, jak mohl být tak malinnký a to mu to bylo ještě velké 🙂
@misha8 ja som pri hanke pijavala caj pre kojace mamicky co obsahuje fenikel a detsky mi tiez povedal,ze je to pre deticky nevhodne,ze nevie,odkial to ti vyrobcovia cajov maju,ale ze mam ten caj prestat pit a odkedy som ho prestala pit,malej sa brusko vyrazne popravilo.nemozem povedat ze neplakavala,ale bolo to omnoho omnoho lepsie!
@cara.m ty kontrolorka 😉 cela ja 😀
mala ma ponozky,gate,tielko,body na dlhy rukav a mikinku tenku,ako ja 😉 ja mam ponozky,teplaky,tielko, tricko s dlhym a vestu 😅 hehe
a von som aj v mraze obliekala na toto vsetko fusak na telo s kapucnou,capicu a do kocika vystlateho fusakom z ovcej vlny,bez deky.ked bolo teplejsie,t.j.ked nemrzlo-5st.povedzme,tak som jej nedala fusak na telo,len vetrovku a capicu,podotykam tenku,lebo sa jej moc potila v hrubej hlava
@misha8 mam pocit, ze prechadzame uuuuplne tym istym! Najprv potnicky po celej tvari, potom sucha koza na lickach a uskach. A supinky vo vlasoch. A tak mazeme a mazeme ... A s tym feniklom som to aj ja pocula 😉 Moze pomoct na tvorbu mliecka, ale na prdiky moze byt zly. Tak je vraj dobre ho vypustit 😉
mamicky,ako zaspavaju vecer vase deticky?u nas to tak dlho trva,kym zaspi,stale sa budi,kym zaspi na tvrdo
@albao jej az teraz som si vsimla ze aj ty mas hanicku 😵 no tak asi aj zuzka je polnocny vtacik 😉 vlastne teraz som si spomenula,ze hanka zaspavala o tristvrte na desat presne,mohla som ju dovtedy drndat,aj cicik pchat aj neviem co,padlo tristvrte na desat a bum,spala 😀 vidis,dobre ze si mi to pripomenula 😉
@kostri no, my zaspavame v poslednej dobe okolo pol deviatej aj ked okupkany a napapny je uz okolo pol osmej ale este sa chce ponosit, porozpravat a tak... 🙂
ale zas my ani cez den vela nenaspime a mozno preto zaspi vecer skor ako ta tvoja 🙂 u nas ak sa cez den podari spa 3-4hodky tak je vela 🙂 ale co uz anielik maly aspon sa pozabavame, len sa pri nom neda skoro nic urobit a tak som rad ked trosku pospi ako teraz aby som si pozrela daco aj na nete a daco aj porobila 🙂 esteze byvame v jednom dome so svokrovcami a ti nam varia 🙂 a dnes som tu mala mamu a ta mi pomohla s upratovanim :D
inak ja mam maleho v lehatku pri sebe v obyvacke a tak aspon pozerame telku a sme v "obraze" a mame tak okolo 21stupnov ale vacsinou je drobec len v dupackach zakruteny v deke 🙂
Jejda, to máte holky se spaní fakt na nic...u nás se spinká krásně. Večer kojíme naposledy před sedmou hodinou, usne tak za půl hodinky sama v postýlce. Potom kojení kolem druhé a pak kolem páté. Potom spinká tak do osmi, pak kojo a zase spánek. Dneska třeba spala od osmi do dvanácti, potom papání, pak tady podřimovala v lehátku a teď se znovu najedla a je zase v postýlce a bude spinkat tak dvě hodinky minimálně.
Doufám, že to nezakřiknu... 😀
A co se týče oblečení, tak malá mívá většinou jen body s dlouhým rukávem a ponožky...zakrytá je dekou.
ja maleho oblekam do bodycky a na to bude overal anebo dupky a tricko,ale vetsinou uz ho pak neprikryvam 🙂

@misha8 jj 😀