Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 Moni, my máme tohle od FP http://www.malvik.cz/Na-doma/lehatka-a-houpadla... Ale zatím jsme tam malého dali jen jednou a moc se mu tam nelíbilo. Nevím, jestli na to není ještě moc malý. Příští týden to zkusíme znovu, třeba už se mu tam bude líbit více.
tak jsme zase malinko přibrali už máme 3,7kg..hurá.....nevím čím to ale koupání to moje zlatíčko vždycky tak zmůže že usne ani pusu na dobrou noc mu nestihnu dát 😀 😀 😀 😀 a to normálně tak půl hodiny musíme uspávat 😒
Holky technická, jak polohujete hlavičku když vám spí mimčo na zádech? Když jsem dávala spávat na bok bylo to jasné 😀 ale teď, když spinká Adámek na zádech, má hlavičku buď rovně nebo ji točí jen na jednu stranu. Když mu ji přetočím na tu druhou, samozřejmě ji má za chvíli zpět 😒
@cara.m tak to bol spurtak ty koki 😲 riadne nabral,macko 😀 😵 zuzanka si tiez pretoci hlavicku na tu istu stranu,teda najma na prebalovacke.ked spinka, tak sa jej viac paci naboku zaspat a ked sa pretoci na chrbatik,tak si s hlavickou vrti jak chce 😉
@elzu krasna babika 😵 aj my vam prajeme pohodove dnicky 😵
@kinsli tak to ste si pospali 😨 moja vstava niekedy az o osmej 😀 neska o pol osmej 🙄 nestihla som dojest ani rohlik 😝 hanka bola hore od pol siedmej 😅 kacenka sa kedy budi?
@haniula neboj,snad o bude ok 🙂
@cufinka mala ta za chvilu vysosne 😅 😀 ja som uz vcera cvicila a ty? 😎 😉
inak som si dobre sekla pri tom cviceni krize 😝 nevedela som ani chodit poriadne,do rana sa mi to trochu upravilo,ale este stale chodim jak stara babka 😖
@cara.m ja neviem,co s tymi soplikmi,ked mala prvy krat,tahala som a striekala som jej morsku vodu do nosteka,skusala som aj olynth,ale nezabral,potom to po tyzdni same preslo,teraz jej davam aj fenistil rano a vecer po tri kvapky,lebo ma tie sopliky take biele napenene tahave 😒 inak to je len to zimno jarne obdobie,potom to prejde...neskor nas budu trapit sopliky zo zubkov 😀 😖 kurnik,uz sa tesim ked malej pojdu zubky 😕 😅
a mam otazku,ktora neviem,ci tu uz padla,alebo nie:
maminky,aku mate odsavacku soplikov?vysavacovu alebo tu klasicku?
@sjussi ako ste na tom s kojenim?aj vcera si musela prikrmovat?
@monik1 @janettan dakujem za pochvalu 😵
@ellahop to ma mrzi,ze je malinky chorucky 😒 tak nech atb dobre zaberu,aby ste boli rychlo bez teploty,zdravi 🙂
@monik1 my mame len klasicke lehatko,malej sa v nom moc nepaci,ale myslim ze take vibrovacie a hracie jak ma@misha8 by bolo ok 😉
Jak reaguji vaše miminka na návštevy? My jsem mali včera odpo takovou mini rodinou sešlost a malý se mi z toho zdál úplně rozhozeny. Jako kdyby to naněj bylo příliš moc podnětů,lidi, vjemů..nevím...nechtěl spát, byl nervózní..máte někdo obdobnou zkušenost, nebo je to náhoda ?

@haniula ja zarábam vždy čerstvé mliečko ale ked musím tak vo vode , v mikrovlnke nie....no a stolica je zeleno žltá väčšinou skôr zelená ale pýtala som sa nato a že pri UM je to ok 😉