Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sirael co je vychadzala?? Jako osypala?? My jsme je dostali darem a též se osypal ☹ Ale ne moc natřela jsem to imazolem a tak do 2 dnů byl dobrej. Jinak používáme sleep play a moc nám vyhovují, tak jiné ani zkoušet nebudu. S Kačkou jsme je používali také tak do roka. Pak už ne jsou slabé tak jak začala počádně pít tak byla pořád pročůraná 🙄
Ahoj holky, četla jsem, že jste se bavili o správném způsobu, jak na UM. Já doufám, že nic nekazím, když mám tento postup:
Převařím kojeneckou vodu a naliju do džbánu ( 1,7 l ), tam schladne a až krmíme odliju do lahvičky požadované množství, přidám Sunar a pak v mikrovlnce ( už mám odzkoušené, jak dlouho na požadovanou teplou, abych to pak zase neochlazovala ) ohřeju a ihned podávám malé....tento způsub máme hned od startu...
Prosím, které jsou na UM, napište, jestli to děláte podobně...či jinak, či je to ok 🙂 díky
Jinak taky jsme byli na Nutrilonu, při HA malá kakala hodně pevné bobky a bolelo jí to, pak jsme přešli na klasiku, ale hodně mi zase blinkala, občas i vrhy to byly...teď jsme pár dní na Sunaru Nutrad. a relativně ok.
Ahoj babeny, my sme dnes boli na kontrole s klbmi a nase su uplne krasne vyvinute a vsetko je OK, tak som uplne stastna len nam povedali, ze balit aj nadalej na siroko, ale kedze ja pouzivam latkove plienky, tak na siroko baleni budeme urcite 🙂
a k tym plienkam, neviem ako sa nam to dari ale ani pri latkovych sme ani raz nemali precikanu plienku az na bodynko, vzdy je plienka riadne mokra ale oblecenie je suche 🙂 a aj ked som teraz nutene minala pampersky tak sme boli vzdy suchy :D
@markysek2 no podla toho článku by bábo nemalo vypiť viac ako liter mlieka denne, my máme dva mesiace a už vypijeme v pohode aj 1,3 litra. Doktorka už hovorila, že hned ako sa bude môcť ideme na príkrmy. Zaujímavé na tom je, že malý nejako extrémne ani nepriberá, tak normálne. Uvidím budúci týžden na kontrole.
Inak stále toho vela nenaspíme, už len čakám,kedy bude mať malý tie tri mesiace, kedy by sa to malo zlepšiť.
Rozoberali ste plienky, my používame Pampers premium a zatiaľ sme ich iba raz prekakali, inak precikať sa nám ešte nepodarilo.
ahojte babeny 🙂 dufam ze sa vam vsetkym vodi dobre, ze ste zdravi a ze vase babatka prospievaju 🙂 nejako som popri starostiach s malinkou zanedbavala MK, no ale hadam sa mi podari vas niekedy docitat 🙂
my sme boli vcera na vazenie a po sirupe na to vracanie sme pribrali 🙂)) z 3500 na 4250 g !!! cize extra velky uspech 😀 sice este stale natalka nosi 56tky, ale mame faldiky 🙂 som strasne rada...
@sirenita ahoj. my ohrievame tak isto.mam navareny harmancekovy cajik a ten potom vo flaske (120 ml) prihrievam.takto mam mliecko pripravene za 1 min a maly aspon nezacne velmi plakat.a aj my sme grckali a zacali sme davat 1 odmerku nutrilonu extra a 3 odmerky nutrilonu AR. a odvtedy aj spime pekne a ani negrckame.len hovienka boli tvrdsie a preto ten harmancekovy cajik. 😵 😵
Já jedu stejně jako Zuzkaro v látkovkách a ještě se mi nestalo ani jednou, aby se malá pročůrala až na oblečení...a u kakání to samé. Já jsem maximálně spokojená 🙂
@kinsli s tou váhou neporadím...moc ji nepoužívám, ikdyž bych asi měla. Malá se mi tam před jídlem tak vrtí, že se mi to nikdy nestihne ustálit a pořád to přeblikává...tak pořádně nevím kolik mám jako před jídlem počítat, že váží. Vojtík je tak klidný, že ho zvážíš v pohodě? Vím, že nějakou paměť to má, ale nevím jak na to. Zkusím se na to večer s manžou podívat a kdyžtak hodím info co a jak.
@markysek2 Tesco plíny jsem měla jednou a nikdy ale opravdu nikdy více:o(( - vše protéká a jsu hrozně tvrdé... Mám tu ještě asi 1/2 balíku a raději je vyhodím:o((... Ale mojí makarádce třeba vyhovují, ale mě je v tom Terezky moc líto.. a o tolik levnější mi nepřijdou:/
@sirenita ahoj!! my jsme taky na nutra defensi HA... malá je z ní v poho a pěkně přibírá... jinak k tomu ohřívání... byla jsem zprdnutá, že v mikrovlnce ne, že jsou tam ty vlny a ty miminům ubližují... dělali jsme to od začátku... ted to ohříváme v hrnku s horkou vodou z konvice varné... stačí tam nalít vařící vodu a vložit tam lahvičku a za chvilku je mléko teplé k pití... je to pomalé... ale objednala jsem si ohřívač lahví... snad to bude lepší....
@lolelole tak cez den klasika stvorce (asi take ake pouzivali nase mamky na nas) a na to rozne PUL nohavicky aby mu rituska dychala, to vies ak davas postolky tak tam je igelit a potom to nedycha a na nos pouzivam rozne moderne nohavickove plienky (ako napr. Little lamb, tots bots alebo baby beehinds) a tiez na vrch tie PULky aby cika nesla von 🙂 a rituska nam dycha a oblecenie je vzdy suche 🙂

od 8.2. bude v hypernově sleva na dětské věci včetně plen ..asi určitě tam vyrazím