icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

anitta
20. máj 2010

lole mi zatím Stará Boleslav ale je to ve 4 patře bez výtahu a já chci do Prahy tak bude změna ale až se to prodá tak nevím kdy no...
jinak zatím půjdeme do pdonájmu a došetříme co nám chybí na hypo a pak rovnou koupíme byt nebo malej baráček někde ve slivenci a v okolí

lolelole
20. máj 2010

Jo tak to vám nezávidím - jednání s realitkama to je děs běs..držím palce 🙂
My když jsme kupovali domek to byli děsný nervy 😖 ale Slivenec je supis..mám to tam moc ráda kolem Radotína a tak...

denne73
20. máj 2010

Thozu a z čoho štatnicuješ? 😉

denne73
20. máj 2010

Inak thozu ja idem celkom prvá o 8h ja sa tam asi zložim

kaceenka
20. máj 2010

Baby to vám moc nezávidím tie štátnice..ja to mám už dva roky za sebou, ale bol to stres. ale potom ta úlava to bolo krásne...my sme sa v tej dobe rozhodli, že chceme mimi a to tie myšlienky lietali všade len nie nad učením...Ale teraz to mam to same.v práci nerobím nič iné len čítam koníka a myslím na utorok na kontrolu..

inak vítam isabelu 🙂

To bude plodný január. 😀

melli17
20. máj 2010

ahojte holky
zítra to mam dostat tak jsme zvědavá,ale už jsem s tim smířená,že to dostanu a že testy byly všechny špatný 😀
včera mě po sexu bolelo břicho jako při ms ale dnes dobrý
jinak tady je už těhulek,že se v tom ztrácím...no jo přišlo jaro.... 😀

denne73
20. máj 2010

ahoj meli ako že boli testy špatne??

melli17
20. máj 2010

no myslela jsem to tak,že se smiřuju s tím,že to dostanu a testy nemluvily pravdu,když byly pozitivní,abych pak nebyla zklamaná třeba,tak přemýšlim realisticky 😝
zítra ale stejně zkusím další test,MM mi koupil clearbloue,prý jsou nejcitlivější z těch co v lékárně měli 😀

denne73
20. máj 2010

Testy sa nezvyknú myliť nebud taký pesimista. Meli a meriaš si aj teplotu??

denne73
20. máj 2010

KOlko ti to mešká??

lolelole
20. máj 2010

melli neboj, když ti vyšli testy dobře není důvod aby to nebyla pravda 🙂 ...čárka tmavne ?
ale musímj říct, že te chápu... ja se taky ještě bojím radovat..

melli17
20. máj 2010

to právě nevím,když jsem si dělala první ze zvědavosti už 9DPO a byl jasně pozitivní.nemešká,právě že až zítra to čekám..mám to trochu delší.po 30,31,32-jak kdy,ale nikdy ne po 28 dnech....teplotu neměřím,nebudu to přehánět,stačí že jsem si dělala 1.test 9DPO,aby mi nezačlo hrabat z toho ..si počkám ještě 😉

melli17
20. máj 2010

právě že netmavne,tak si říkám že z toho nic nebude

lolelole
20. máj 2010

Třeba je ještě moc brzo 😨 Musíš myslet pozitivně 🙂

lindana
20. máj 2010

Ahojte tehulky aj tehulky-netehulky 🙂

Melli, ale ved tebe vyslo viacero testikov nie? Ja som mala 4 z piatych negativne a jedneho slabuckeho ducha 😠 Takze sa rozhodne cez vikend. Najradsej by som testovala kazdy den, ale zbytocne sa tak stresujem. Ak do nedele nic nebude, tak potom ocikam papierik, cyklus mam na hodinu presny, takze sa zvedava..ale zatial ziadne priznaky mrchy, normalne uz mavam bolesti, teraz nic 😎 Juuj bolo by to super, asi by som zatvarala temu s datumom TP 31.1. 😀

kaceenka
20. máj 2010

melli: som rada, že si sa ozvala. Uvidíš, že ked si zajtra urobíš test bude jasne pozitivny..ty si tiež testovala tak skoro ako ja...ako som si ja za to nadávala, petože čiarka tmala hrozne pomaly..až teraz som 18 DPO a je tmava..teda mohla by byt ešte viac ale t uvidíme zajtra. každej tmavne asi inak..držím palce moooc

melli17
20. máj 2010

abych pak celej den probrečela,radši jsem pesimista 😝

lindana
20. máj 2010

Ozaj ja som skusala odmerat aj teplotu, mam 37.2, ale neviem co to znamena, merala som prvykrat.. 😅

kaceenka
20. máj 2010

lindana: krásny datum by to bol...na konci mesiaca si myslím, že bude u všetkých jasné či ano alebo nie.. ale to čakanie je hrozne...už aby bol buduci týžden, inak sa z toho zbláznim... meli a kolky den si dnes a kedy si robila posledný test?

melli17
20. máj 2010

jeee kaceenka,že by?? 😀 ..ne raději se radovat nebudu,ale jste hodné.že mě takhle hezky podporujete..no uvidíme 😉

kaceenka
20. máj 2010

lindana: to je nadejné ta teplota..ja som merala tiež zo zvedavosti a je vyšia..ale jeden den bola 37,2 a potom zas 36,8 a tak..ale teraz už nemeriam, stresovalo by to..ale je pravda že som merala vždy inak... 🙂

melli17
20. máj 2010

no 15.DPO,to už by mohla být janější čára pitomá...ach juu...poslední předevčírem a řekla jsem si že až v pátek další,já bych jinak testovala každou hodinu snad 😀

tanicka1976
20. máj 2010

pekny den,
prosim vas dnes som bola na uzv a babo meria 12 mm nemate niektora tabulku kolko by malo na moj tt merat?

vdaka vam

st2
20. máj 2010
tanicka1976
20. máj 2010

st2 dakujem ti nastudujem..

ja som podla UZV 7tt a 2 den .cize asi 8tt.

st2
20. máj 2010

tam je to cekom pekne rozpisane myslim 🙂) tak pekne studuj, a myslim ze velkost baby je OK

jerryjanka
20. máj 2010

ahojte januarovky
mam tu lieky fuj musim to ešte zjesť
mam tu magne B6, duphaston, a ešte Elasti-Q multivitamin. mam doporučene 🙄

tanicka1976
20. máj 2010

st2 🙂 plus minus den ..inak ok 😎 ty si v tom tiez??? 😉

ahoj jerryjanka 😉
drz sa aj ty.

kaceenka
20. máj 2010

melli: 15DPO to je ešte v pohode..vydrž do piatku alebo soboty a testni..ja som zvedava..

jerry: ahoj a ty si bola u doktora? ked mas tolko liekov?

jerryjanka
20. máj 2010

kaceenka - snažili sme sa skoro 2,5 roka a otehotnela som asi po inseminacii - a ešte mam diagnostikovane aj pco - tak preto ten duphaston, multivitamin ten som si dala sama je to pre tehulky , a magne B6 - ja som brala antidepresiva ale tie som musela vyhodiť tak magnezium ukludnuje ale je dobre aj v tehotenstve tak to preto...