Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Dobré ránko babenky. Miyya nejako som sa ti z tej tabulky vytratila. 😉
Dobre ranko tehulky 🙂
ja práve frcim do prace :(
Denne, myslím, že si na druhej strane
dobre 😵
Taky preji dobre rano a vitam nove tehulky 🙂 se nam to tady pekne rozrusta ... a docela jste tady toho hodne probraly 😀 skoda ze se sem nedostanu vecer, jen dopoledne a pres obed.
Nikinka1981: Ja piju taky vic, vlastne porad mam na stoel sklenici vody .. ale pak z toho taky porad litam na zachod 😕
dobré ránko....tiež som videla tabuľku a teda, pekne sa nám zapĺňa 😎 😎 😎 a vítam nové januárovky 😵 😵 😵
idem ja do práce...pá a pekný dník 😎
Jo a s tim spanim jsem na tom stejne. Vecer nemuzu zabrat, porad se prevaluju a rano se nemuzu vykopat z postele, a to stavam az v 7:30. Zato o vikendu, kdyz muzu vyspavat, tak uz od 7 rano koukam a nechce se mi spat, to je asi naschval 🙄
Aha to má aj druhu stranu??? 😀 😀 😀 😀 dik
dobre ránko...denne ale našla si sa. 😉
ano uspešne som sa našla na chvostíku tabulky. 😀 😀 😀 😀
Dobré ráno,
tak vítam nové ¨tehulky a gratulujem k novým srdiečkam. konečne som dočítala, ale už si zas nepamatam čo ste preberali, len tak zežne. Tiež sa sem dostanem len cez den a večer už potom nie.
inak k tomu spánku večer zaspím v pohode ale nad ránom sa furt budím. Tiež som včera slzila pri modrom z neba. to je hrozný citák.
Tiež mi nič není, ale včera som bola s babami v reštaurácii a myslela som že to nezvládnem..bolo mi divne od zaludku než som sa najedla..a vadil mi neskutočne citron..nomálne ho necítim ale teraz to bola sila....
miyya: ja som sa nenašla v tabulke.... ☹
už som sa tam našla..nevšimla som si, že tabulka ma pokračovanie 😅
tak tak už máme dve strany, už som si upravila a pripravila aj tretiu stranu. rátam že do konca mesiaca budú plné dve strany. 😉
ahojky holčiny leden bude tedy plný 🙂
jinak nám je dobře zatím nechci to zakřiknout ani pri Davídkovi mi nic nebylo ... naopak mám pořád hlad uf uf ještě jsem ani nezhubla dost po davídkaovi a další kg uf uf to pak bude práce ale zase to bdue fofr tak to třeba půjde samo 🙂
u nás se chrní a dnes asi nepůjdeme ven je tam hnusně
a co uv ás nejsou povodně tady naštěstí ne ale když vidím zprávy je mi úzko ☹
dobre ráno defčata 🙂 zdravím vás ze školení a přeji hezký den 😵
Ako tak pozeram, tak januar bude plnyyy detiiiii 😀
jinak pro holky z Prahy a okolí zajímavý tip na přednášky o porodech a mimi...www.respektkporodu.cz
ahojte, ja som sa prave dozvedela, ze som tehu a termin mam na 25.1.2011 priblizne, mozem sa pridat k vam? 🙂
Jasné Issa vitaaaaaaaaj. 😀
jeeeej, denne, aj ty si tu, super, znama tvar zo snazilkovskej temy, to je dobre znamenie 🙂
dobre ranko dievcence 😉
takze pracujucim maminkam zelam nech vam to rychlo ubehne bez zaludocnych problemov a ako som tak spozorovala tak aj denne73 je studujuci clovek tak pevne nervy pri uceni 🙂 ja sa dnes konecne citim lepsie-vcera to bol otras tak od rana sedim nad statnicovymi otazkami no uvidime do kedy to vydrzim 😀 ked si spravim pauzu tak sa stavim aspon vas pozdravit a dakujem vsetkym skalnym januarovkam za mile privitanie 🤐
Tak to máš môj obdiv že tolko vydržíš sedieť nad otázkami . ja nad nimi sedím ale myšlienky mi kdesi lietaju. no kde asi?? 😉
heh, aj ja mam pred statnicami a mne sa vobec nechce ucit... teda citala som si to doteraz a uz buduci tyzden ma to caka, tak teraz cez vikend este naposledy zapnem a uvidim ci to dam 🙂
fuu denne ako vcera som mala uplne mrtvy den, bola som este min tyzden na 5 dni v rakusku a ked som sa docitala ze moji kolegovci uz opakuju a ja som v tom lepsom zaciatku tak ma chytili ine stresy 😠 tak som si povedala kolko dam, tolko bude 😉 ale termin mam na den deti tak mam cca 11 dni este 😉 a ty ako si na tom? a kde vlaste studujes?
budeme drzat palce isabella 😉 taaaakto silno a niekolkonasobne, sak ked kazda tehu s buducim drobcom, to bude stastia pri tahani otazok 😀
lolelole a odkud jsi z Prahy ? my se budeme stěhovat na Barrandov něbo někam do okolí 😉 a já při prvním mimi chodila na kurz do studia pro ženy taky super 🙂
ted sito už jen pročtu a b udu ok... 🙂
dobre, ja bezim, ale este dnes sa ozvem, papa 🙂
ahojte, ja som si dnes pospala, aj v noci to bolo trosku lepsie len mam pocit ze mi idu "vypadnut" bradavky 😀
to ucenie na statnice vam nezavidim, ja som mala pred nimi ine nervy a este keby som bola k tomu tehu tak to prezivam dvojnasobne, tak drzim prsty nech vas drobcekovia navedu aby ste dobre potiahli 🙂
dakujeme krasne lenik, internetova pauza mi skoncila tak sa odoberam spat do postele k hrbe papiera 😕 tak zatim kocky este sa ozvem v priebehu dna 😵
anitto, my bydlíme kousek za Prahou ve vesničce u Dolních Břežan. Hezky v přírodě u lesa 🙂 Jinak studio pro ženy - to myslíš A-centrum ? Takže miminko budete mít již v novém - to je fajn,co 😎 Ja už se nemůžu dočkat zařízování pokojíčku a tak vůbec...

Baby aj vas tak veľmi smädí?Ja pijem veľa,ale stale som smädná,aj teraz som sa na to zobudila.