icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

verca84
24. feb 2011

@sirenita - ahojky, taky jsem četla že po sunaru mají dětičky dřív hlad než po nutrilonu.. tak nevím.. já přikrmuji nutrilonem, a vydrží mi večer malá spát i 5 hod. v kuse.. a to jsem ted koupila Nutradefence od sunaru, četla jsem na to samou chválu a ted jsem narazila na to že je hladný, tak nevím zda ji ho dám.. ještě že sem koupila malé balení.. to nějak zkombinujem.. asi..

verca84
24. feb 2011

@kamusek ahoj, to znám, malá se mi taky po hodině u prsu pořád čertila, plakala, neuvěřitelně řvala, tak jsem ji dala příkrm Nutrilon a usla mi hned.. takže ted už víme, kdy dáme příkrm, už to poznám.. naštěstí už krásně pije, takže to není tak často jak zpočátku.. ted už jen krmíme vyloženě 130ml. nutrilonu večer.. a krásně mi spinká i 5hod. v kuse.. dokonce tento týden se 2x stalo že usla v 22 hod, a probrala se v 4 hod. a pak až v 9hod. kéž by to tak bylo častěji.. 🙂

verca84
24. feb 2011

@cara.m my škytáme i několikrát denně.. říkám jí že zase snědla pejska.. ale tak já ji na chvíli dám k prsu a do 2 minut je po škytání.. 🙂

verca84
24. feb 2011

@kamusek já dávám malé zase pár lžíček fenyklového čajíku na prdíky.. a pomáhá to.. a ty 3 lžičky ji nemůžou uškodit..

kamusek
24. feb 2011

@verca84 U nás to taky asi tak bude 🙂 Dneska se to opakovalo....samozřejmě že jsem ji nenechala už hodinu, ale poznala to a dala ji příkrm. A teď už hajinká v postýlce. Takže asi opravdu budeme muset zatím na večer dávat příkrm, co se dá dělat ☹

kinsli
24. feb 2011

@verca84 My ho máme a jsem moc spokojená 😀 Včera jsem vyhrála na aukru v aukci 8 krabic 😀 Tak to máme hamání tak na půl roku 😅 Tedy uvidíme jak MM vydrží. Začala jsem zase odsávat a krmit pčes flašku, protože za 8 dní koj. přibral jen 90g ☹ A když jsem odstříkávala a dokrmovala pčes flašku tak v pohodě i přes 300g/týden 😅

holky co odstříkáváte kolik máte mlíčka???Mě příjde, že mám málo 😔 po hodině 35-40 ml. po noci něco málo přes 100 ml 😒

haniula
24. feb 2011

Tohle se nám podařilo dneska vyfotit... Jde vidět, jak nás má dcera ráda 😀

kinsli
24. feb 2011

@haniula
prej máte jít někam 😀 😀

haniula
24. feb 2011

@kinsli asi jo... sprostulka!! posledně ukazovala paroháče, ale toho jsme nestihli fotnout 😉 ...

markysek2
24. feb 2011

@haniula 😀 😀 😀

kinsli
24. feb 2011

@haniula kolik měří a váží malá??

haniula
24. feb 2011

@kinsli ¨v úterý vážila 5,1 kg a měří cca 56cm...

verca84
24. feb 2011

@haniula - no tak to je dobré.. no já pořád říkám, že ty naše dětičky nejsou hloupoučke a dají nám vědět co si o nás myslí 🙂)) naše malá to na mě už také ukázala a to přímo u kojení.. tož nevím co si o tom myslet 🙂

verca84
24. feb 2011

@kamusek - to neovlivníš, ale nejdůležitější je aby si ty a prcek byli spokojení. A když po příkrmu krásně usne, tak ji mlíčko na večer nestačí... já to taky zjistila až po delším řevu.. tak jsem dala příkrm a heleme se malá spí.. takže dáváme příkrm od počátku.. a jsme v poho obě.. já že mi nepláče a ona že má plné bříško..

verca84
24. feb 2011

@kinsli - tak jsi spokojená s Nutradefencem.. tak to je super, že další spokojenost.. uvidíme co to udělá s námi.. doufám, že to bude v poho a v klidu na něj přejdem.. já ho koupila i s tou dozičkou a jsem z ní max. nadšená.. 🙂

verca84
24. feb 2011

@kinsli ještě dotaz - předtím jsi měla Nutrilon.. já mám strach at ji to neudělá něco se střevama.. 😒

verca84
24. feb 2011

@kinsli - jo jinak já odstříkávám večer kolem 2hodiny jak se probudí malá na krmení, tak většinou mám těch 110ml. ale třeba přes den v pravém mám méně mléka než v levém.. to odstříkám v pravém třeba jen 30ml. a pravé pak dožene do 100ml. (cca těch 70ml. dám) ale také jsou dny kdy je to teda bída a to nevím čím to může být. pít piju dost, jídlo taky nešidím.. no prostě nevím, takže občas přes den dávám příkrm.. ☹ když to nejde, tak co narobím.. přeci ji nebudu trápit hlady...

haniula
24. feb 2011

@verca84 já mám dozu taky a je perfektní... malé sunar nutradefense sedí taky a pěkně po něm roste a přibírá... jo, pěkně ukázala, co si o nás myslí... a kde nás má 😀...

kinsli
24. feb 2011

@verca84 já chtěla původně Bebu HA, měla jsem ji u Kačenky a používala fakt asi do 13m pak už jsem ji převedla na sunar. Koupila jsem si ještě pčed porodem Bebu HA kdyby náhodou bylo potřeba 🙂 No a bylo, fakt hned druhý den od propuštění 😔 Já jsem prostě klikař, u dcery den před propuštěním zánět prsa - mléko v tu ránu v prde.. 😠 😠
teď v den propuštění zánět dělohy, mlíko do druhého dne v prd... 😠 Odstříkávala jsem pak asi 20 ku. No jo fakt jsem smolař ☹ tak jsem to teď alespoň troško roztahala odsavačkou, ale stejně je to bída. Já to zakecala, 😀 No tak jsem používala bebu HA, ale koj a beba nešlo dohromady, jednou se tak brutálně pozvracel že beba šla do dózy ke kačence a běžela jsem shánět nutra defense. Vybrala jsem si ho prote, že je hodně podobná mateřskému mléku a to i chuťuvě. Jinak ta oza vypadá dobře, budu jich mít spusty 😀 v DM je akce s kuponkem -50% takže za 124,- tak jsem nějaké kuponky nakoupila, nějaké mi maminky věnovaly 😉

kinsli
24. feb 2011

@haniula a je po něm hladová?? Jak často papá? Vojtíšek dnes vytuhnul brzy nebo lépe řečeno prospal téměř celý den 🙂 Ale jinak na noc jde spát okolo 21:30h a na dnešek už spal do 5:30h 🙂

lolittka
25. feb 2011

ahojte, toto je naša Dominika 🙂

lolittka
25. feb 2011
lolittka
25. feb 2011

nakoniec sa nám "malá Januárovka" narodila 10.februára, veľmi sa jej asi páčilo v Mamahoteli 😀
sme zdravé, šťastné, a hoci je malá "cisárovná", mliečko pije ostošesť 😉

luciemar
25. feb 2011

@lolittka Krásná holčička!!! 🙂

luciemar
25. feb 2011

@haniula No, to začíná brzy, holka... 😀 😀 😀

lolittka
25. feb 2011

@luciemar ďakujeme, aj nám sa páči.. 😀 😀

neliq
25. feb 2011

holky, ráno som natočila malého, mal takú kecaciu chvílku 😀

https://www.youtube.com/watch?v=J3XJr_wrgd0
verca84
25. feb 2011

@kinsli - ahojky, no my měly bebu v porodnici, ale při propuštění jsem hned valila do lékárny a kupovala Nutrilon, nějak jsem tušila, že my ho budem akutně potřebovat a ještě že jsem tam šla.. jinak by se mi chudáček trápila.. prostě mi ze začátku nějak mlíko nešlo.. ted je to lepší, ale stejně mám pocit že to na celý den nestačí.. taky ted chodím do DM nakupovat, protože tam mají Nutrilon i Nutradefence levnější než v lékarně.. jen sem se chtěla zeptat na ty kuponky na slevu.. ?? já mám kuponkky na slevu - dostala jsem novorozeneckou knížku, kde jsou slevy na plíny, čaje, kosmetiku atd. ale na sunar tam nemám.. nebo to je těd nějak nové.. ??

ajkalc
25. feb 2011

@neliq zlaty je.vidim,ze vecne meta tymi rucickami a nozickami,ako ten nas.niekedy kvoli tomu nemoze ani zaspat,lebo sam seba fackuje.

kinsli
25. feb 2011

@verca84 jsou to tyto kupónky 🙂 Netuším v jaké knížce jsou já klížky nedostávám, nikde jsem se neregistrovala, mám jen jejich kartu. Teď jsem dostala slevovou knížku za 150 bodů. ale v té ten sunar nebyl.

tak jsi mi přinesla štěstí 😵 bomba, přihlásila jsem se na MMB abych Ti poslala odkaz a urvala jsem hned 5 kupónků najednou 😀

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=42417677&tab=0