Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@lavazza ahoj, zaregistrovaná jsem, dostala jsem jak tu první knížečku, tak pak i pro novorozence.. jsou tam super slevy.. tak jsem dneska byla kouknout na to kolik mám bodů, a příště si to pohlídám.. je to i moje chyba, měla jsem si to kontrolovat.. no chybama se člověk učí.. a v mém případě to platí 100% 😀
@markysek2 ahoj, vidím, že taky dáváš ráno prcka do postele.. jsme na to stejně.. ráno tak kolem té 6 hodiny, jak krmíme, tak pak mi moc v postýlce nechce spinkat. většinou tam šermuje ručičkama a začně knourat.. tak ji dáme k nám do postele a po odchodu přítele do práce, což je tak 7:20hod. tak to usnem obě.. a spíme až do 8:30 až 9hod., pěkně s náma mává 😀
@misag23 Koukám, že bojujete stejně jako my 😔 Já jsem ho dostala přes porodní váhu jen odstříkáváním a krmením z flašky. Teď nevím co dělat, každý den to vydím jinak 😅 Jeden den chci odstříkávat, druhý zase kojit.
Ale co jsem četla tak v 3 měsíci se ustaluje laktace, tak když bych vydržela těch 1,5 odstříkávat tak pak už můžu jen kojit, otázka je jestli ještě bude mít sací reflex. Já jsem odsávala 14 dní roztáhla jsme mu to na cca 70-80ml den a 120 noc a ten lajdák malej po týdnu kojení to stáhnul na 30-45 ml den. No fakt mazec, tak to můžu teď zase roztahávat 😠 😠 😠
Kolik teď vážíte??
nechvate spavat prcky na brisku?vim ze se rika ze se to nema ale Matyho kdyz boli brisko a je zaroven unaveny a chce spat tak na brisku krasne usne
Musim sa s vami podelit....🙂 Porodna vaha nasej Sasky bola 3430 gramov a 49 cm. Vcera sme boli na poradni. Saska mala presne mesiac a vazime 4250 gramov a meriame 55 cm. Velmi sa tesim, ze jej moje mliecko prospieva...😀
no tak dievcata, to vam aj trosku zavidim ze sa vas tie vase deti tak dozaduju,, nas kde ho dame tam je,, nejako nenamieta... nad ranom si ho davam tiez do postele ale to koli sebe skor.... 😉 aj vcera vecer okolo osmej isiel do postielky a ked som asi o pol desiatej isla zaniest vyzehlene veci, tak tomino oci otvorene,....ruky vedla seba a len kuka a kuka,,, on za nami nejako neplace... no co uz.... 😒 pre buducnost asi vyhoda... ale ked si tu tak citam ako vase deti za vami uz teraz placu,,, aj luto mi to trosku je,,, 😉 ale v dobrom. pretoze vsetko je tak ako ma byt a kazdy z nas je iny,, a aj kazde babatko... hlavne ze su deti spokojne a je im s nami fajn
Ahoj holky, dneska jsem od rána nějak na měkko... Zítra manžel s Evičkou odjíždí na hory, kde budou do pátku, a mně je už teď smutno... Musím dávat pozor, aby to nepoznala Evička, protože by byla taky lítostivá, ale mám co dělat... Mám sice o patro níž tchána a tchýni a chodí za mnou dost často mamka, která bydlí tady kousek od nás, ale stejně mám pořád pocit, že tady budeme s Tomáškem sami... Já jsem fakt psycho... ☹
Jinak Tomášek už začíná víc zaostřovat, když ho zvednu, tak zvedá hlavičku a kouká, chce si to tady všechno prohlédnout 🙂 A když ho dám na bříško, tak už se mu taky daří zvedat hlavičku, je to hezký 😵 Už se nemůžu dočkat, až se na mě poprvé usměje, zatím jsou to jen náznaky zvednutí koutků 🙂
Ahoj holčiny, pls nevíte co zabírá na blinkání? Ta moje malá prďola blinká a blinká..:o( - nestačím prát:o((...
Děkuji moc za radu!!
Tak tady dokládám, že moje dcera je stopropo mě!! 😀
@skubanekka po napapaní ju maj na rukách nenatriasať a ak ju položíš daj jej niečo pod hlavičku aby mala vyššie hlavku aspon nám to zaberá 😉
dnes sme mali konečne po dlhej dobe super noc 🙂 dostala papať 01.30 a vrátila som ju do postieľky bez revu 😉 a potom 05.30 som ju uložila parkrát asi 10 😀 som jej dala dudlik pohladkala len pozerala na nu.... ona ma jedným očkom skontrolovala 😕 a spinkali sme dalej 😵 😵 😵
@kinsli Doma váhu nemám, ale v pátek jsme byli na převážení u doktorky a měl 3700g (porodní 3920g). Od té doby přikrmuji. Asi toho mlíčka mám opravdu málo. Z prsu se mu taky moc nechce pít, je to lenoch. Včera večer jsem třeba odstříkala 60ml, dneska přes den jen 30ml (mám ruční odsávačku od Aventu a je to docela pakárna). Já ho vždycky nejprve přiložím, on si něco maličko vytáhne a pak mu většinou dám 60ml dokrmu. Vy taky dokrmujete?
@misha8 tak to je úžasný!!! u nás to už taky funguje stejně... kolem 22hod ji nakrmím, položím do postílky a dám dudlík... bez řevu, bez ničeho... a vyžaduje mít kapucku od spacího pytle přes hlavu... během pár minut je tuhá jak veka a vzbudí se až kolem šesté sedmé ranní... já vím, neměla by mít kapucku přes hlavu, ale ona spí na bříšku a má ji na boku a přes ni tu kapucku... je jak kapucínek 😀 ...

@monik1 naša je v postieľke iba od 24:00 do tej 04- 05 .00 potom už nechce ☹ dávam ju do kresielka aspon kým nevstávame na krmenie o O8.00 😉 a potom je celý deň so mnou v obyvke 😀