Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cara.m malá celou noc plakala ze spaní!!!! když jsem vstala, že ji půjdu udělat mlíčko, tak zas spokojeně spala... já jsem vstávala až o půl desáté.... jsem vyřízená!!! o půl šesté jsme papali první dávku a ted spapala druhou dávku... a pěkně mi tu smrdí!!! 😀 snad bude dnešní noc lepší...
ten náš prďolka tu vedle chrní a usmívá se ze spaní,to je tak krásný 😀
@lavazza Já to právě také řeším...nevím, jestli zbytečně. Včera jsem se u Dr. zmínila, že mi přijde, že preferuje levou stranu, tak nám napsala doporučení na neurologii, že by to prý zlepšilo pár rehabilitací. Ale od včera má všechny hračky v postýlce napravo a krásně na ně kouká. A když spí, tak má klidně hlavičku úplně napravo...Tak nevím. Přeci kdyby tam měl ty vazy nebo svaly zkrácené, tak to vůbec neudělá. Tak nevím, jestli zbytečně neplaším a jestli je ta návštěva neurologie potřebná 😒 🤐
@lavazza To se nám stává taky...ale jen ve dne, v noci vůbec. Přes den má asi to spaní takové lehčí. Jakoby se najednou něčeho lekl a začně hystericky řvát! Nebo jestli se mu zdá něco ošklivého? Nevím, ale taky se vždycky úplně leknu a běžím k němu. Musím ho vzít do náruče, aby se uklidnil. Chudinkové ☹
no my sme mali noc 😠 o 04.00 dostala papať uložila som ju a reeeeeeeeeeeeeeev tak sme sa nosili prebalila som ju a ako som išla pre plienku pocikala mi posteľ 😲 tak som musela spať na polovičke MM do postieľky som ju už nedostala tak nastupilo kresielko ale aj tam mrnkala do 07.00 a to už začínal aj hlad 😲 POMOOOOOOOOOOOOOC
@ajkalc 😀 ale sme dopadli co? 😀 no,sak hlavne ze zaspia a my im pri tom nezavadzame 😀 😉
@monik1 ja odgrgnut nedavam v noci vobec,ona pokojne papa,takze nepotrebuje,ked sa pokaka a zaspi,tak ju necham,az kym sa nezobudi 🤐 ale to je malokedy,vacsinou nezaspi ked sa pokaka pri kojeni,alebo sa zobudim na to,ze tlaci do plienky este pred tym ako sa zobudi,takze ju najprv prebalim a potom dam papat.ale ked sa napapa a potom prebalujem,tak vacsinou tiez hodinku nevie zaspat 🤐
@markysek2 ti drobci nam to vacsinou zvyknu pokazit,co si naplanujeme 😉 aj my ideme zajtra do poradne,mam to naplanovane od A po Z,tak cakam,jak mi to zuzanka osladi 😅 a s vahou sa netrap,nasa hanka nemala tiez ziadne faldiky,bolo mi to luto,ked som videla tie buclate deticky a najviac ma to stvalo,ked mi niektore "mile"mamicky hovorili:no kde mate faldiky??pozri na moju,jaka je buclata!! 😠 ☹ ale nejako som to prekusala,stale som si opakovala:nech je buclata,aspon ti je tazka na rukach a mne nasa hanka nie! 😅 🤐 tak neboj,hlavne ze je krpate zdrave a spokojne 😉
@haniula tak ste dobre dopadli 😉 a malinkej na ten pupik pomaha asi aj to lezanie na brusku,ze? 😕
@knedluska ja sa moc nerada kupem,radsej sprchujem,takze vana nebola 🙂
@cara.m dobra vaha 😕 😵 😵 😵
@monik1 nam biogaia zabrali.inak aj ja kojim furt 😀 za chvilu mi mala priraste k prsu 😉
@kostri jj přesně s tou váhou, ono není žádná sranda ty cvalíčky nosit 🙂 a jak říkám, každé dítě si vezme tolik, kolik potřebuje, takže bych to taky moc neřešila. U nás jsem měla zase pocit, že se na nás dívali, že už je to jako mooooc, ale pak to bylo okomentováno tím, že byl nedonošený, tak to dohání. Prostě když chce jíst tak jí, trápit ho hlady nebudu
@misha8 nasa zas preferuje lavu stranu 🙂 nic si z toho nerob,tak bola asi ulozena v maternici,ale ona sa rozpohybuje.hanka tiez bola vzdy na jednu stranu otocena
@luciemar nooo,tak to ti pekne zaspinkava,aj pekne dlho spinka,zlatusik 😵 nasa zas vcera vytuhla az o desiatej,ulozena do postele bola pred pol osmou,pospavala a tak,natvrdo zaspala az 22:10,zobudila sa o tretej
@annmarie krasne babuliatko a jak sa usmieva 😵 tak ste sa pekne rozbehli,to je dobre! 🙂
@haniula deticky najviac priberaju prvy druhy mesiac,potom uz az tak velmi nie,myslim,ze ti mala pribera krasne 🙂
@markysek2 tiez by som nedavala Um,ja kojim aj kazdu hodinu,niekedy aj kazdu pol hodinu,ked si vypyta cez den,mliecko sa ti tak rozbehne.ked budes davat umele flasou,tak sa odnauci tahat z prsnika a mliecka sa ti bude tvorit o to menej 😒
@haniula
@cara.m Přídávám se do klubu...jsme také dříve narození a doháníme to také slušně...1,5kg za měsíc 😝
Jinak tu rehabku asi nechám fakt zatím u ledu. Teď mi celé dopoledne spinká s hlavičkou na pravo....Takže to asi jen včera u paní doktorky ze sebe dělal "levičáka" 😀 😀
@kostri Jojo, spinká hezky, to si nemůžeme stěžovat. Jen abych to nezakřikla 😉 😀 Tý brďo, to máte nějaký spurtík, ne, že kojíš každou hodinu...to je teda síla!
@misha8 😀 No, pěkně tě trénuje, šéfka! 😝
@luciemar ked sa zobudi, papa, o pol hodku zas trosku a potom trosku zas o dalsiu pol hodku 😅 potom spinka napriklad teraz od desiatej,neviem kedy bude papat,vcera spala takto isto a papala potom o dvanastej,takze po dve a pol hodinach.ale ked je hore,tak papa casto.neva,sak zohrievat nemusim 😀 😉

@misha8 My byli včera na Rotateq a zatím vše v pohodě ... ťuk ťuk ťuk...jen byl včera trochu spavější a večer moc nechtěl papkat...jinak vše OK.