icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
2. mar 2011

@haniula jj kilo 🤐 a to se klikrát vzteká, že už nic neteče 🤐

kostri
2. mar 2011

@cara.m jako je to v klubicku?

haniula
2. mar 2011

@cara.m 😀 😀 😀 😀 😀

luciemar
2. mar 2011

@kostri 😀 To je pravda...to je super výhoda, že máme to jídlo pořád s sebou. My včera jeli do poradny a já šikula jsem doma zabouchla klíče 😅 Takže já jela k Dr. a manžel řešil zámečníky 😖 chudák... No, to jsem si právě říkala, že hlavně, že máme jídlo pro prcka...pod trikem 😀 😀 😀
Jen jí dávej, jak si řekne... 😉
@cara.m Klubíčko také nemáme rádi a také se rádi prohýbáme do luku! Pak nám ještě Dr. doporučovala na nošení polohu...že ho máš zády opřeného o své "meziprsí" 😀 a nožičky do pravého úhlu dopředu. Je to dobré, že má rozhled a navíc tak nemůže zaklánět tu hlavu. A jako bonus je to dobré i na prdíky, protože má zmačknuté bříško 😉

misha8
2. mar 2011

@luciemar no to ano našťastie nie každú noc 😵

cara.m
2. mar 2011

@luciemar no jo jenže on nemá rád ani tu polohu, ale hold má smůlu a bude muset tak být. A pást teď máme jen chvilku na trénování, ale hrát si tak ještě ne e ať nemá tendenci se prohýbat 😝

@kostri na podobný systém jak byli v děloze 🙂

misha8
2. mar 2011

@kostri to mava proste ju neviem zastaviť 😠 a nie je to ani bruško to už poznám 😲

cara.m
2. mar 2011

@kostri u jsem to našla, jak zaroluješ dolů trochu

kostri
2. mar 2011

tak zuzanka zaspala o 10tej,dostala papat o stvrt na dve a dalej spinka 😕 😅 aj zajtra by to mohlo takto vyjst,ked ideme do tej poradne,potrebujem totiz ist o jednej na bus a chcela by som nech to v kociku prespi...uz sa tesim,jak mi tento plan cely mala nabura 😠 😀 🙄

misag23
2. mar 2011

@monik1 Ahoj Moni, už jsem se s tím smířila. Z prsu si vezme tak 2x denně, víc toho stejně bohužel není 😒
Super, že máte kyčličky v pořádku. Nás to čeká příští čtvrtek. Jinak už nemáme tak hodné miminko 😉 Od víkendu je nějaký víc neklidný. Řekla bych, že ho trápí bříško. Dneska doděláváme Nutrilon a zkusila jsem teď koupit ten nový Sunar Nutradefense. Tak uvidíme, jestli to bude lepší.
Já už se taky vejdu do kalhot, které jsem nosila před těhotenstvím. Ale ještě mě trošku tlačí na jizvu a břicho a jsou mi velký přes stehna, tak si stejně budu muset nakoupit nějaký nový. Už se taky těším, až prošmejdím obchody 😀 My už jsme teda s malým byli v krámě, ale jen rychle v potravinách nebo drogerii. Na nějaký velký nákupy to ještě není.
Dej pak vědět, jestli vám zabírají kapičky. Taky nad nima pořád uvažuji.

@ellahop To vám 56. vydržela ještě docela dlouho. Já už většinu 56. vyřadila a máme už 62 (hlavně bodýčka). Je sice hrozný hubeňour, všechno mu je široké, ale hodně se vytáhl.

vikaki
2. mar 2011

ahojte zienky,kukam ze vas nestiham..no,s dvoma detmi je to o chlp...rano neviem,ktoru dceru skor obsluzit,ked jednu krmim,hned chce jest aj druha,s jednou robim ulohy a druha do toho narieka a tak sedim s Piou za stolom nad ulohami a malu mam na rukach aby stale neplakala....je to fakt o dusu...tak rozmyslam ako to zvladaju matky s viacerymi detmi....ako nie koli zene ze sa narobi a nastresuje,ale koli detom,ze sa dostatocne nestihne kazdemu venovat tak ako by sa mala 😖

vikaki
2. mar 2011

@misag23 aj u nas tak s MM...ale dala som si zavazok ze do konca sestonedelia dam vsetky svoje sili do kojenia.....cely den visim na odsavacke a s malou na prsiach....skusila som odsavacku od chicco a bertoni,kazda ma svoje plusy a minusy,tak ich striedam.....este stale si robim nadeje,ze to rozkojim,aj ked kdesi v kutiku duse viem,ze asi nie ☹ No,ale citala som na nete,ako zienky rozkojili dokonca aj po sestonedeli a po dlhej pauze,tak si vravim,ze to aspon skusim.UM nam vydrzi 4 dni a stoji 12 euro 😲 😢 ide to pekne do penazi,ale aj tak som chcela tentokrat kojit,bez ohladu na to........uz by som sa s tym mala asi zmierit...no,este par dni vydrzim..inak musim skonstatovat,ze po 3-och dnoch neustaleho odsavania sa to trosku zlepsilo 😒

kinsli
2. mar 2011

@vikaki já četla, že laktace je ustálená až na 3 měsících, tak na tozkojení času dost 😉

kinsli
2. mar 2011

@vikaki jinak 12 euro na 4 dny, to je mazec 😔

vikaki
2. mar 2011

@kinsli jeee tak to si ma potesila 🙂

vikaki
2. mar 2011

@kinsli a kolko to stoji u vas?

kinsli
2. mar 2011

800g tak 250-350,- podle toho co si vybereš. vy kupujete asi 400g, že?? Mě první sunar vydrřel měsíc 😉

kinsli
2. mar 2011

@vikaki malá Ti z prsu nepije??? To dost pomáhá, časté přikládání, mě včera pil po cca 45 min, hodině a ráno jsem se probudila jako Dolly 😀 Dnes v tom pokračuje 😒 Docela mě s tím rozčiluje. Vážím si ho a on né že by vypil třeba 120 ml. dá 65ml, pak třeba hodina pauza, pak 40 ml, pak třeba za 45 min, další 50-ku. No mazec. Teď usnul tak doufám, že bude spát dlouho a pak se pořádně nají 😝

vikaki
2. mar 2011

@kinsli no my kupujeme 400 gr balenie mlieka.....Ja si malu aj prikladam a odsavam ked spi.....ale vacsinou ked sa prisaje,po chvili place,lebo cucka a cucka a mliecka je malo,...preto skusam aj tak,ze jej dam 1-2 odmerky UM aby sa ukludnila a potom prikladam na prsia....skusam rozne.....inak rano,ked su prsia akotak plne,pekne pije....ale od obedu a neskor,ked mam mliecka menej sa stale pri kojeni vrti a taha nervozne bradavku a place....

vikaki
2. mar 2011

@kinsli aky je kurz Ceskej koruny k euro?

vikaki
2. mar 2011

@kinsli no sranda ako ti v takych kratkych casovych intervaloch pije.....mne Lukia skoro stale len spi....budi sa kazde 3-4 hodiny ,napapa sa a zase spi.......manzel si ju vecer ked pride z roboty nestihne ani uzit...a teraz zacala aj vecer dlhsie spat,budi sa raz za noc.....prespi 7 hodin v kuse,potom ju nakrmim a zas spi dalsie 3-4 hod

haniula
2. mar 2011

@vikaki kurz je cca 25kč za euro...

vikaki
2. mar 2011

@haniula dakujem 🙂

haniula
2. mar 2011

@vikaki není zač... je to pouze orientační...

sjussi
2. mar 2011

co je holky dneska??ze tu nikdo nic nepise,to vaas prcci tak zlobi? 🙂

vilca
2. mar 2011

@vikaki
@kinsli
@misag23
holky, kolik vám toho miminka vypijí na jedno krmení?

haniula
2. mar 2011

Takhle se kupkame v kbelíku 😀

haniula
2. mar 2011

Na té první jí je 13 dní a ta druhá je z dneška. To je úplný rozdíl!!! Fakt hodně vyrostla 😕 😕 😕 !!!

haniula
2. mar 2011

trochu jsem ji otočila 😀

ajkalc
2. mar 2011

Kocky, kolko vam papaju vasi drobci? Mne dnes 8x denne. A dokopy to bolo 1150 ml. Dieta by vraj nemalo vypit viac ako 1 liter denne. Ale ten moj nepapa castejsie ako po 3 hod. Takze ho neprekrmujem. Urobim mu do flase 160 ml a on si sam urci,kolko spapa.