icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
2. mar 2011

@ajkalc malá dneska vypila jenom 625 ml a to ještě budem mít jednu dávku kolem 23 hod, takže vypije kolem 700 ml denně... jsme na UM a spíme celou noc... začínáme papat kolem půl šesté a poslední jídlo máme kolem desáté večerní... tím pádem má 6 dávek za den....

haniula
2. mar 2011

@ajkalc já myslím, že nepřekrmuješ, on si řekne, kdy má dost....

vikaki
2. mar 2011

@vilca mne mala vypije 4 odmerky na 115 ml=to je jedna davka ,ale myslim keby som jej dala 5 odmeriek,tiez by ich vypila,no nechcem ju prilis vykrmovat

vikaki
2. mar 2011

@haniula ty jej teda davas riadne vela peny do kupania 😀

haniula
2. mar 2011

@vikaki trochu to napěnilo... jsem tam crcla jen trochu mýdla a ejhle... pěny jak ...

ajkalc
2. mar 2011

@haniula Boze,tebe spinka celu noc. A ten moj sa budi kazde 3 hod. Ako si to urobila?

ellahop
2. mar 2011

@misag23 my mame teraz 61 cm, nas je skor tucko.. 🙂

ellahop
2. mar 2011

dievcata, dnes na poradni maly vazil 5580g a mame 61cm. no ale poslali nas k detskej neurologicke,, pretoze nas maly nechce dvihat hlavicku, ked pasie koniky, on si skor polozi hlavicku a odfukuje na nej,, je to maly flegmos a pohodak,,ked ho drzim na rukach tak sa pekne podoprie a hlavicku drzi .... len na to brusku mu to nejde... tak nas tam poslala nasa dr. preventivne, bud nam ukazu ako s nim cvicit a mozno nas posle na rehabilitacie,,, dufam, ze to nebude nic vazne... ale nemyslim si to,, len je to maly lenivcek...

misag23
2. mar 2011

@vikaki Teda co bych za to dala, kdyby mi takhle pěkně spinkal. My papáme každý 3 hodiny a v noci snad ještě častěji.
Jinak přes den už moc nespíme, hlavně ráno a to se mi pak nějak nedaří ho zabavit. Většinou se mu nic nelíbí.
@vilca My vypijeme 60-90 ml. Většinou to střídám, jednou 60 jednou 90. Vychází nám to tak 8-9x za den. Dneska začal hodně blinkat a taky má hrozný průjem, to musíme jít vždycky pod sprchu. Doděláváme Nutrilon a od zítřka budeme mít Nutradefense, tak jsem zvědavá, jestli tam bude nějaká změna.

ellahop
2. mar 2011

my papame 6 x denne 150ml... stihneme to do 8smej vecer a potom spime do pol siestej niek 😀 edy aj do siestej,,, je to super system,,, len nech nam vydrzi...

haniula
2. mar 2011

@ajkalc jo to já nevím... je to šikulka!!

kamusek
2. mar 2011

@misag23 ahojky! Tak my už 2dny na noc dáváme ten Nutradefense a řekla bych, že malé sedí víc než Nutrilon. Po Nutrilonu ji vždycky ráno trápilo bříško, po tomhle prdí jak něco 🙂 Takže v pohodě. Jsem ráda, takže v tom budeme pokračovat a tobě držím palečky, aby to taky zabralo 🙂 a bylo všechno OK 🙂

kinsli
2. mar 2011

@vilca mě dnes nejvíc 65 ml, ale jedl fakt pořád, po hodině i méně 😖 Nějaký zázrakem v cca 16:15h usnul a spí ještě teď 😀 Musel být fakt mega unavenej, když se jen cpal a nespal. On třeba zavřel oči a za 10 min. už byl vzhůru, no bylo to psycho. Teď jsem ho byla zkontrolovat spí totiz ještě v korbičce, zima je v ložnici jako v rusku, ale ten vypadá spokojeně 😀

haniula
2. mar 2011

@kamusek malá po něm taky pěkně prdí... dnes zrovna jako o dušu.... dokonce prděla i při koupání... asi chtěla bublinkovou koupel 😀 ...

ajkalc
2. mar 2011

@ellahop neboj.vsetko bude OK.uvidis

haniula
2. mar 2011

Můžu být tak dotěrná a požádat o hlas???
http://www.soutez.ristorante.cz/soutezni-galeri...

kamusek
2. mar 2011

@haniula 😀 😀 😀 Jojo, tak to ta naše se pro změnu opět 2krát po koupání ještě posr.... 😀 Ona prostě to koupání tak miluje, že by se chtěla koupat víckrát denně 🙂

haniula
2. mar 2011

@ellahop neboj, to bude v poho... kluci jsou lenivější...

ajkalc
2. mar 2011

@haniula pekne foto.pridala som 5 bodov 😖 😖

misag23
2. mar 2011

@kamusek Děkujeme 😉 Doufám, že to bude stejné jako u vás a to bříško nás nebude po Nutradefense tolik trápit.

markysek2
2. mar 2011

@kostri no jo jenže u nás to je začarovaný kruh, byla bych spokojená kdyby se napil ode mně a pak se hlásil až za hodinku, ale on dostane záchvat vzteku u prsa, pak se už nepřisaje, tím pádem nemůže vydržet třeba hodinku (klidně i míň)..tak musím dokrmit, ale dokrmuju ho jenom tak aby byl spokojený (jinak záchvat vzteku a k neutišení), to znamená že si vzpomene za 2,5 -3hod (vyjímka jsou vycházky to zaspí a spí i 4 hodiny a to ho nechám, na noc dokrmím trochu víc aby jsme se vyspali přes den moc nenaspí) a znovu dokola...prostě kruh ze kterýho nejde a to jsme povýšili z 6 krmení na 7, dneska jsem ho vážila po krmení z prsu dá 60-80, nejmíň odpoledne 😖 😖 😖 ....už to neřeším bud se to spraví nebo ne, a co nebudu tu jediná která bude na Um, zatím mi příjde že se tu jediná která tu takto šaškuje 😖 😀 😀 😀 ...doufám že to nevyznělo moc drsně 😀 😀 😀

jinak dneska jsme vypili 760, včera 840 z toho v obou příbadech 300ml UM, ale jsme se zase nějak natáhli, z 56cm, které jsme naměřili min. týden doma máme 60cm, a váha jde taky pěkně nahoru (4,13kg..to je jediné vážení, které mě baví a dělá mi radost...asi bych tu váhu měla už opravdu vrátit 😀 😀 😀 ), jenže to nebudou zase žádný faldíky, všechno jde do délky 😢 😢 ..třeba máme jen spurtík a záp dní se to zase srovná i s mlíčkem 😀

misag23
2. mar 2011

@haniula 5 bodů přidáno 🙂

markysek2
2. mar 2011

@misag23 nám nutrilon vyhovuje, akorát nám po něm troubí (prdí) jak parník a to je legrace...zase na druhou stranu se nám po něm naučil i pěkně krkat to mu předtím moc nešlo 😀 😀 😀

ještě mám dotaz ....možná hloupý....když má rýmu, v nosánku není nic ani šušínek mám odsávat...(sedí mu to někde v nosohltanu...povídala doktorka, ale odsávání jsem pochopila, že až bude mít plný nos, jinak máme mořskou vodu, tak stříkáme)

misag23
2. mar 2011

@markysek2 Každýmu miminku asi vyhovuje něco jiného, nám nějak nesedl 😒

haniula
2. mar 2011

@misag23 @ajkalc děkujeme!!!!!!

vilca
2. mar 2011

@markysek2 my už jsme s Nutrilonem taky moc spokojení 🙂 Kolik ti malej vypije? (ptám se tady holek, co přikrmují UM, abych měla přehled, kolik je standard 😅 )

ajkalc
2. mar 2011

@markysek2 aj my sme odsavali donemoty a nakoniec sme zistili,ze to nie su sopliky, ale skryty reflux.chrci ako stary hrniec.

haniula
2. mar 2011

@kamusek potvůrka!!!

vilca
2. mar 2011

Holky, ještě jsem se chtěla zeptat vás, které ještě aspoň trochu kojíte... Taky vás po kojení tak bolí prsa? Nemyslím bradavky, ale spíš tak z boku, jakoby z podpaží... Já teda trpím jako blázen... Zánět tam nemám, to bych myslím poznala... ALe je to pěkně hnusná bolest... Píchá mě tam, že mi to vystřeluje až mezi lopatky... 😒

cara.m
2. mar 2011

@vilca mě prsa nebolí