Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojte baby!
Už jsem tady dlouho nebyla... Jak je?? Zvracíme nebo jen trpímenevolností?? Já osobně nemůžu mléko a jogurty a smrdí mi pivo i maso.
Už se mílovými kroky blíží kontrola 9.6. u dr.
KUK.Babenky vy ste strasne usilovne od vcera obeda ste popisali asi 20 stran.Nemam sancu docitat.Dnes ani nemam casik akosi ideme so svokrovcami na vecu.Mala som narodky.Dufam ze ste vsetky v poriadku a babetka rastu.
Ja som už mala jednu cystu presne na tomto vaječníku asi pred rokom, vtedy sa mi vstrebala, ale teraz som tehotná, tak sa toho trochu bojím 😒
mne jeden lekar povedal ze mam cystu druhy ju nevidel tak neviem na com som.Co neviem ma ani netrapi 🙂 Inak vitam nove tehulky medzi nami.Pekne sa rozrastame.A ze je mala porodnost na Slovensku.figu
ozaj ja som od zaciatku tehu dosla o 2 blomby.Dneska som bola u zubarky tak sa mozem znova usmievat.Moja sestra ked cakala syna tak prisla o horne zuby.sila dufam ze mna to necaka.
no dievcata asi to bude fakt tym pocasim, keby bolo pekne tak by sme asi netravili tak vela casu v postielkach a tak velmi nerozrastali 😀 😀 😀 juuj tak vdaka za toto pocasie 😉
jeeeee Janka gratulujem k srdiecku.Tak zajtra dam spravit aj ja sono a budem sa straaaaaaasne modlit aby bilo.
Ahojky holky, tak se k vám přidávám 😉 dnes jsem byla u dr. ,jsem na konci čtvrtého týdne a termín porodu mi vychází 21.1 🙂
Uz musim padit.Zas sa natlacim.Inak riesim ci uz mam zostat doma alebo robit.Na jednej strane viem ze ma to doma nebude bavit a na druhej nevladzem robit.Vecer som jak zbity pes.Mam moznost zostat uz doma az do konca tehu.Co by ste robili vy?

poznam aj ženy ktore končili tehotenstvo s menej kilami ako začinali 🙂