Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
no to uvidime kam sa zaradim ja 😀
oki, ja bezim s mm na prechadzku, papa 🙂
Ahojte baby!
Už jsem tady dlouho nebyla... Jak je?? Zvracíme nebo jen trpímenevolností?? Já osobně nemůžu mléko a jogurty a smrdí mi pivo i maso.
Už se mílovými kroky blíží kontrola 9.6. u dr.
KUK.Babenky vy ste strasne usilovne od vcera obeda ste popisali asi 20 stran.Nemam sancu docitat.Dnes ani nemam casik akosi ideme so svokrovcami na vecu.Mala som narodky.Dufam ze ste vsetky v poriadku a babetka rastu.
no ja vraciam jedna radosť ale ostatne čo tak čitam tak pohoda
Ja som už mala jednu cystu presne na tomto vaječníku asi pred rokom, vtedy sa mi vstrebala, ale teraz som tehotná, tak sa toho trochu bojím 😒
mne jeden lekar povedal ze mam cystu druhy ju nevidel tak neviem na com som.Co neviem ma ani netrapi 🙂 Inak vitam nove tehulky medzi nami.Pekne sa rozrastame.A ze je mala porodnost na Slovensku.figu
AHOJ tak konecne som sa sem dostala Vitam nove tehulky 🙂
ozaj ja som od zaciatku tehu dosla o 2 blomby.Dneska som bola u zubarky tak sa mozem znova usmievat.Moja sestra ked cakala syna tak prisla o horne zuby.sila dufam ze mna to necaka.
Nooo veď to aj ja pozerám, že sa nás nazbieralo 🙂
aj ja to tu dnes flákam. bola som s malým vonku,ale to počko ešte nič moc.
zachvilku budeme mat tie dve tabulky malo 😀
a zajtra znova prší ☹
aj ja som chcela ist s malym von ale pojdem zajtra u nas je este hnusne 😒
ovsem ak nebude prsat
no dievcata asi to bude fakt tym pocasim, keby bolo pekne tak by sme asi netravili tak vela casu v postielkach a tak velmi nerozrastali 😀 😀 😀 juuj tak vdaka za toto pocasie 😉
no tak to bola uplne vystizna sprava 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby packo vecer idem kupat maleho
jeeeee Janka gratulujem k srdiecku.Tak zajtra dam spravit aj ja sono a budem sa straaaaaaasne modlit aby bilo.
Ahojky holky, tak se k vám přidávám 😉 dnes jsem byla u dr. ,jsem na konci čtvrtého týdne a termín porodu mi vychází 21.1 🙂
jojci neviem sa dočkať. 😵 😵 😵
xbuci vitaj
xbuci - gratulujem a vitaj a zostan až do 40 tt
Kde sa môžem pozrieť na tú tabuľku?
v albumoch je
januarovky 2011 ale aj tu vzadu na strankach najdeš link
link tabulky
Uz musim padit.Zas sa natlacim.Inak riesim ci uz mam zostat doma alebo robit.Na jednej strane viem ze ma to doma nebude bavit a na druhej nevladzem robit.Vecer som jak zbity pes.Mam moznost zostat uz doma az do konca tehu.Co by ste robili vy?
v tabulke som si vsimla ze sme skoro vsetky okolo 30 a vyssie 😀
tak nic sama si pisat nebudem,pa vecer ak sa dostanem k pc.

poznam aj ženy ktore končili tehotenstvo s menej kilami ako začinali 🙂