Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misag23 tak to hej,ja som tiez dnes malej skusila dat 150 a cele to nevypila,a tiez si hovorim,ze radsej pomenej,aby sa jej zbytocne neroztahoval zaludok a potom z nej bude velka papacka...ale navecer jej dam tak tych 120 ml aby dlhsie spala.Dnes sme kupili normalne mliecko frsolac,nie comfort na zapchu...uvidim,ci sa bude po nom moct vykakat.Inak sa snazim cim viac kojit a uz to ide celkom fajn,dokonca sa mi uz aj stalo,ze som ju po kojeni nemusela dokrmovat UM a to je u nas rekord....
@kostri jj už mám druhou skleničku v ledničce 😉 raději ještě budu dva měsíce dávat. ad infantdophilus - zkušenosti s tím nemám, raději bych zůstala u osvědčeného co pomohlo 😉 papáme a papáme 😀 v noci ale spinkáme 😀 koupeme v 19:00 pak nakojím a jde spát, vzbudí se cca ve tři nebo dvě a pak ráno kolem sedmé. Včera jsme měli blbý den, byli jsme po očkování Hexy a Rotarixu a z Rotarixku měl křeče ☹ ale dneska je to lepší
A co vy???
tak ja som sa konečne potešila mala nechcela byť v postieľke až okolo 24 som ju tam davala a včera pekne o 20 .00hod 🙂 a potom to začalo o polnoci sa napapala a nechcela spať do 01.30 hod 😠 😠 😠 ako tak som uspala a o 04.30 po napapaní vreskot 😲 oči dokoráán 🙄 a tak sme boli skoro do O8. 00 rana hore vôbec nechcela zaspať , hojdali sme ju pri zapnutej telke v kresielku 😖 my dvaja mrtvi !!!!
@kostri @loola80 @cara.m Tak holky jsem fakt ráda, že tak často nekojím sama, už jsem si myslela, že fakt všecky děti tak krásně spí a my fakt furt kojíme. Dneska jsme zvládli tesco a electroword, malý vydržel spinkat po obchodech přesně dvě hodiny a probudil se v autě těsně před domem, takže nákup jsme zvládli, ale dýl by to nešlo. V Tescu bych fakt kojit nechtěla, ještě tam potkám své bývalé studenty a ti mi na prsa fakt koukat nemusí 😎 😀 😅
No a jinak my někdy kojíme i co 20 minut, hlavně ráno a k večeru, to je mu dlouhá chvíle, že neví co by, tak křičí a prso ho utiší... jak nemůže usnou a pobrekává, tak jedině usne u prsa, dudlá-dudlá a dudlá 😔
@cara.m Klári, ale noc vám závidím 😵
@misag23 Míšo, v lehátku vydrží zatím jenom tak 10 minut, to samé na hrací dece.. ještě je na to asi maličký 😉
@kostri Ale máš pravdu, že moje tělo si na to noční vstávání už fakt zvyklo.. Ale chybí mi kofein nebo něco na energii - nepiju kafe, cocacolu - nic, už se mi i kolikrát točí hlava jak mám nízký tlak. Jako chuť na kofolu mám velkou, ale odolávám, aby mi pak malinký spinkal. Kvůli něj jsem už začla pít ty dětské čajíky pro klidný spánek - takže já bych spala non-stop a Domča je aktivní 😀 😀 😀
@monik1 Moni to, jak píšeš že ho prso utiší, jsem včera četla dobrý článek a řezala jsem se u něj teda pěkně 😀 taková klasika kuk 😀 http://www.galeriemarina.cz/jarnickova/blog/mil...
Moni ve Vašem věku jsme měli noci šílené! Takže určitě k tomu dospějete, neboj 😉 Už brzy 😉 Se to najednou z ničeho nic zlomilo. Jsem zvědavá, kdy nám to skončí 😀
tak dnes krásne spinkala prvýkrát 7 hodín v kuse 🙂 🙂 🙂 ale od pol 4 zasa v postieľke kukučkovala do pol 7 !!!! 😠 je to možné že nechce spinkávať 😠 😠 😠
Ahojte!!! Holky je možné, aby malé ve třech měsících rostly nejen dva řezáky ale i stoličky??? Dnes jsem ji ráno nahmatala další se tlačíčcí zub a to stoličku dole 😲 😲 😲 !!! Jsem úplně v šoku, protože první by měli růst přední zuby, pak řezáky a následně stoličky. Už si tu ze mě dělají srandu, že máme doma malého upíra 😀 . Nemáte někdo o tom nějakou představu?? A to nechce ani uchopovat do ruky žádné hračky, takže si nemůže kousáním ulevit, tak tu okusuje naše prsty nebo žužlá svoji ruku. Je to fakt maras!!!!! 😠
@cara.m no u nas je to nocne spanie na draka,neska zas bola snad sto krat hore 😖 ale ona sa zobudi,neplace,len zvatle trochu,tak ju chvilu necham a potom sa uz zacne stazovat 😕 😅 tak ju prebalim a nakojim...zaspi,po chvili zacne stenkat a mrvit sa..ona spi,ale ja nemozem 😖 mali sme aj my take tri noci,ked vstala az o tretej,ale viac mame takych ze je hore kazdu chvilu.a vecer ako zaspava?zuzanka sa zas vcera naplakalaaaaaaaa ☹
@haniula aj hanka ked mala dva mesiace zacala slintat a zub sa objavil az po stvrtom mesiaci
@misha8 fuha,mala si tusim volak zacala v noci uzivat 😕 😖 a co s nou robite,ked je hore tri a pol hodiny?? 😒
@monik1 tak sa ti potvrdzuje,ze to do mliecka neprechadza,ked maly nespi 😅 mozes si dat aj kavu 😉 ja pijem a malej je to fuk,raz spi raz nie 😀

@misha8 vůbec... jsou docela drahé...