Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Přejeme s Domčou všem maminkám krásný den žen 😀
tak dnes sme sa vyspinkali doružova 😵 spinkala v kuse 7 hodín a potom pekne zaspala aj po krmení a nebojovali sme ( ale ani sa nečudujem včera prerevala den a spala minimum ) 😵 😵 😵
@misha8 tak dufam,ze sa jej vibroanie bude pacit 🙂 malinka je ako anjelik velmi nas prekvapila ked posledne dni sme ju dali spinkat tak pred 20:00 a zobudi sa nam az okolo 00:00-01:00 prebalime sa napapkame a spinka do rana tak do 06:00 🙂 len tuto nocku sme mali tazsiu bolelo ju brusenko asi som nieco zle zjedla co sa nepacilo jej brusku ☹ a ako sa dari vam a malej Laurinke??? Inak krasne meno ste malickej dali 🙂
@misha8 Dneska jsme měli podobnou noc. Maličká taky spinkala od půl 10 do 5 do rána a pak po papání až do půl 9. A včera taky skoro nespinkala, byla nějaká nevrlá, pořád sebou házela a neuměla usnout. Spinkala max 2hoďky za celý den. Večer jsem už byla KO (jsem totiž ještě nějaká nachlazená). Ale v noci jsem se vyspala a dneska je líp. Odpoledne jedeme na kontrolu kyčlí. 🙂
Jo holky, zítra začíná v Albertu akce na dětské věci a oblečení. Teď nám přišel leták. 🙂 😎
Ahojte 😉
Mate uz niekto menstruaciu? Nas drobcek mala nedavno 2 mesiace, uz par dni sa trapime so zlym prisavanim a bum - dnes mi zacala MS 😠 Ja som uplne automaticky ratala, ze si aspon pol roka oddychnem 😀 Ach jaj ... 😔
@haniula ta vasa je ale drza 😕 😀 😀 😀 stale ten palcek vystrkuje 😀 podarila sa vam 😀 😉 dakujem aj ja za prianie peknej noci,ale veru pekna nebola 😒
mala sa narodila 28.12.a na TBC nas ockovali 4.1 😉 ja dam len povinne ockovania ,ved napis,jako si sa dohodla s dokinou,co ti na to povedala 🙂
@ivda rodila si normalne? 😕 takeho valibuka? 😕 moja mala tolko ked mala mesiac 😀 si statocna zena 😎 nech sa vam rucicka skoro popravi,aby ste nemuseli dlho cvicit 🙂
vcera som skoro odpadla,zuzanka spala poobede v kociku od tretej do tristvrte na sedem 😕 a to som ju uz o pol siestej isla vybrat,ale reku,prenesem ju v kociku do druhej izby a ona mi za tu chvilu nanovo zaspala 😅 a spala este hodinu a stvrt 😅 takze bola pekne vyspinkana,napapala sa,po chvili som ju okupala a ked sla spinkat do postele,vobec neplakala 😵 prvy krat 🙂 len trosku pomrnkala a spala,o hodinku a pol sa zobudila,napapala a spala do polnoci a odvtedy bola kazdu hodinu hore 😖 neplakala,len mala otvorene oci,proste bola hore,troska cucla z prska a zaspala,naposledy vstala o piatej,potom zaspala az o siestej a spala do siedmej,ale ja som uz o tej siestej musela vstat,lebo sa zobudila hanka 😒 takze som skoro vobec nespala 🙄
@kostri Děkujeme. A ano, rodila jsem normálně. U mě se ukázalo, za co stojí odhady váhy pomocí ultrazvuku. Pohmatem mi Dr. i PA říkali, že bude veliký, ale ultrazvuk 4 dny před porodem ukázal 3700g a málo plodové vody. 2 dr. chtěli vyvolávat, primář chtěl ještě týden čekat.Naštěstí mi Dr.zkusila dopomoci k porodu a podařilo se.Jinak nevím, kdo by rodil 5kg, obzvláště když já jsem drobná a hubená. 😒 Ty problémy s ručičkou jsou dány právě tím, že jsem rodila normálně a Táda na mě byl moooc veliký.A porod byl fakt masakr.
Jinak my se budíme co 2 hodiny,jak je velký ( cca 5,8kg dle domácí váhy) potřebuje hodně mlíčka. Naštěstí kojím. 🙂
Ad slovo DOVOLENÁ - to byl určitě chlap, který to vymyslel. 😠
@kostri no uz som sa zlakla, ze nasa jedina nechce spinkat 😀 Ale vazne, mame celkovo problem so zaspavanim. Nakoniec sa nam to vzdy nejak podari, ale ten plac predtym je hroza. Jedine dobre zaspavanie je vonku v kociku, ale nemame balkon a nemozem zakazdym chodit len vonku, vsak sa musim aj najest a ozehlit, ... ☹ Teraz je zase hore po 20 minutach spanku a neviem ju uspat ☹

@ivda ahoj!! tak vítej!!! my jsme sice narození v prosinci, ale termín byl v lednu 😀 .... snad se malému všechno rychle spraví!! držím palečky 😵 !!