Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
o nieco vyssie je odkaz na tabulku. ked si to otvoris, mozes poslat IP s udajmi.
skopirovala som to https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/
Issa pozri i tu tabulku
denne, pozeram, ze si ma predbehla
hehe majamat o vlasok som rýchlejšia inak pekný deň aj tebe 😉
aj ja ti zelam pekny den. mas nieco nove?
dakujem babeny, hej ono aj ja som v podstate 4tt+nejake dni len to ti tuna automaticky pocita, ze piaty tyzden 😀
mne to vychadza podla poslednej ms, ze by som mala byt 6+6tt a podla terminu len 6+4tt. je to celkom sranda, ze to nepasuje a tu sa mi to zobrazuje podla terminu.
gynekologovia si s tym asi tazku hlavu nerobia, lebo termin sa bude upresnovat podla sona a pohybov.
Ani nie stale nad skriptami ale viec na koníku už sa musim o chvuilu vypnuť lebo sa nič nenaučím 😀
ja chodim do prace a som na koniku stale. velmi ma to bavi si s vami pisat. niekedy si viac citam ako pisem, lebo nestiham reagovat a ked tu nahodou nikto nie je, tak som nedockava. nastastie sa nemusim ucit.
no sak ano, ono sa to potom stanovi podla toho, ze ako sa babatko vyvija a tak, takze aj tak budeme mudrejsie az neskor 😀 ja idem lekarke za dva tyzdne 😎 ale az za 4 na sono, lebo ona tam nema, ale toto budem zebrat o kazdu fotku 😀 aspon ho uvidime uz vacsieho 🙂
a pozeram, ze tusim som tu najmladsia 😀
ja som bola u lekara 10.5. a teraz mi dal kontrolu az na 16.6. este sa nacakam.
kolko mas rokov?
ja iba 22 😀
ja som uz stara paka. ja budem mat 34.
ja som nemala stastie na vztahy. s priatelom sme spolu, len nieco cez 2 roky a museli sme vyriesit byvanie.
to je dobreee, sme na jednej lodi, ja budem mat prve mimi a strasne sa z neho vytesujem 🙂
ja tiez, lebo biologicke hodiny mi tykaju. keby sme chceli druhe, uz to nie je take zle. v minulosti mali zeny vela deti a niekedy rodili fakt neskoro. pri prvom je to ine.
majamat, ja som v minulosti stastie tiez nemala, aj ked som podstatne mladsia, ale mala som predtym jedneho, kde som nie celkom chcene otehu a on ma vtedy dotlacil na potrat, bo nechcel "nemanzelskeho pankharta" a ja som to potom velmi zle znasala, aj som sa bala, ze uz nebudem moct mat mimi, ale nastastie, bol osud ku mne zhovievavy a po 6 mesiachoch snazenia uz cakame 🙂
Dobré ránko dievčatá 🙂 Všetky sme tu na jednej lodi a dúfam a verím, že sa všetky dostaneme do šťastného cieľa 🙂
ahoj nikinka, aj ja dufam.
to je sranda, mne dnes nebolo az tak zle. sice som este nikdy nevracala, ale pocit na vracanie mvam kazde rano. najhorsie je to, ked musim vstavat do prace. dnes som este ani poriadne nejedla, iba banan a kakao.
nooo, ja som mala vcera pri umyvani riadu, asi z toho naklanania, inak je to zatial celkom zvladnutelne 😀
mne zacala nevolnost tak na zaciatku 6tt. takze to este tak dlho netrva, ale ak to bude do nejakeho 12tt, tak si este uzijem.
ozaj ako dlho ste sa snazili o babatko? urcite sa to tu uz preberalo, ale nepamatam si vsetko.
my sme si povedali, ze uz by sme mohli zacat v aprili a mysleli sme si, ze sa budeme snazit dlhsie, ale vyslo to na prvy sup.
No ja zatiaľ musím poklopkať nevoľnosti nemám, čo som aj rada, ale kamoška tá mala snáď od prvého týždňa do nejakého 12 a schudla pri tom strašne, že jej museli dávať infúzie. Treba veľa piť.

Issa inak ja niesom 5.t ale ešte len 4.t a to doki ledva niečo videl ale videl 😉