Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
lenka presne. umyvanie zubov je des. tie zvuky co zo mna vychadzaju... to mala vzdy pribehne ze: maminka co lobiiis??? nelob to!
melli presne to este nic nemusi znamenat. mne tiez vysiel test negativny pred mrchou. tak som si potom spravila az ked mi tak dva-tri dni meskala a bolo to tam. tak sa este neluc predcasne
ja ked som bola mala tak som snivala o tom, ze ma zabudnu v obchodnom dome. vtedy som si asi predstavovala prior. a ze si tam budem robit celu noc co sa mi zachce. bola tam cukraren, lahodky, hrackarstvo, no proste parada. a teraz by mi stacilo, keby ma zabudli na noc v tescu 😀
no v Tescu by to nebolo zle. tam sa najde aj postel, deky a aj nejaky sporak, alebo nieco podobne na varenie. v horsom pripade mikrovlnka. full vybava
baby, ja so dneska isla, ze si dam bananik na desiatu a zbadala som jablcko a neodolala som, to iste vcera, asi budem na jablka a doma teraz ziadne nemam 😀
ja som prave jedno jablcko zjedla, ked uz nemam tie jahody.
Ja by som si teraz dala hocičo čo sa dá jesť...
dievcata ja sa zatial lucim. idem s malou von a mozno sa stavim v tesco raji ukojit svoje chutky 😉 tak to neprehanajte s pisanim, aby som to poobede zvladla precitat...
pekný deň darjena.
Ahojte 😀 Podarene ste, ake mate chute 🙂 Ja stale neviem, zacalo ma nejako divne boliet brucho, ako pred mrchou, takze sa obavam, ze moje priznaky boli len gastritida s PMS 😒 Asi to dnes dostanem, mam taky tusak, achjaj 😒
darjena, maj sa krasne.
mne moja dr vcera vravela, ze nech sa skusim naucit krotit, jest mensie davky castejsie a potom, ze nebudem mat taky problem sa udrzat v neskorsich stadiach 😀 ale to som ja stihla este predtym nez som zistila, ze som tehu urobit atentat na nutelu a mam strasnu chut na kukuricku 😀
lindana uvidis, drzim ti palce 🙂
darjena maj sa krasne 😉
mna v datume ocakavanej ms tiez tak bolelo brucho a mala som ho riadne nafuknute. vsak uvidis ako to dopadne.
mna zacalo pobolievat v ten den ako som cakala a ked ani o dva dni nist a nebolelo to sustavne ako pred mrchou tak som nakoniec testla 😀
ja som bola strasne nedockava. ked mrcha neprisla, tiez som sa tesila, ale je to tazke rozoznat od PMS. ja som bola len v 3 cykle bez HAK a tak som nevedela ci sa mi len meni cyklus a objavuje PMS, alebo to nieco znamena.
tak kedze my sme to uz 6ty mesiac skusali, tak som si uz nechcela nahovarat, mne bolo trocha divne ako som uz mala dlho citlive bradavky a to, ze tie bolesti pred mrchou neboli akesi konstantne, ale nechcela som si nahovarat, no po par dnoch som uz tusila 😎
to je strasne. moji susedia nieco dobre varia. citim vonu. my ideme k sokre na obed.
my s manželom ideme do reštiky a už mám predstavu čo si dám 🙂
ja som zvedava co svokra navari. vari vyborne, ale mohla by menej solit.
dala by som si kebab
Ja wok zeleninku s kuracími prsiami restovanými a bylinkovým maslom a k tomu novovú omáčku.
baby, nerobte mi chute, sak tu asi umrem, ja som mojmu vcera vecer robila zemlovku, nech si vezme do prace, bo si pytal nech urobim... ale ja teraz na sladke vobec nemam chut a to mi trochu doma nechal 😀
mne sladke jedlo moc nachut nejde. ani cokoladu az tak nemusim, skor nejake cukricky a kekse.
Ja akokedy, niekedy mám chuť na sladké, že sa idem zblázniť a niekedy na slané a teraz skôr na slané, ale viem, že keď sa najem, tak budem chcieť hneď niečo sladké 🙂
presne tak, po sladkom slane a po slanom sladke 😀
Veru tak 🙂 Aaaach aká som už hladná... ešte chvíľku a pôjdem 🙂
tak pred 2 tyzdnami mi strasne chutila osolena zelenina a ja som ju zvykla jedavat nesolenu. teraz mi napadlo, ze by som si mohla kupit klobasku. vraj su v tehotenstve casto chute na jedla, ktore maju vyraznu chut a vonu
nikinka, tak dobru chut.
baby mne normalne slinky tecu 😀 😀 😀

No, ale to by sme odtiaľ vyšli ako guličky z toľkého jedla 🙂