icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lolelole
21. máj 2010

nikinika - no tak to nevím - mně pícha taky občas to zapíchne na jedné občas na druhé straně ale je to jakoby to píchalo u vaječníku..ne přímo v boku..možná raděj brnkni dr. 😒

majamat
21. máj 2010

Agatka sa mi paci

majamat
21. máj 2010

mna picha tiez akoby vo vajecniku. viac na pravej strane a castejsie vecer. cez den mi nic neni

nikinka1981
21. máj 2010

Po treťom som povedala, že viac nechcem toto zažiť a chceli sme adopciu. Keď sme si prešli čo všetko musíme absolvovať aby sme konečne možno po troch rokoch dostali bábätko, tak sme to vzdali. Teraz po ôsmich rokoch sme si povedali, že by mohol byť ten správny čas a tak ešte posledný krát sme to vyskúšali. Verím tomu, že to bude dobré, ale bojím sa fakt, nechcem zažiť MA opäť ☹

nikinka1981
21. máj 2010

No ono je to niekde okolo vaječníku to pichanie.

lolelole
21. máj 2010

majamat - asi je to o taky trochu o psychice a o tom kdo to řeší a kdo je jak citlivý ...ja když jsme se predtím snažili tak jsem vždy měla pocit že mám snad všechny příznaky 😀 a nakonec ni..i kedyž ted jsem si byla víceméně jistá, že se to povedlo, protože jsem najednou byla strašně spokojená a šťastná..jen tak z ničeho nic 🙂

lolelole
21. máj 2010

nikinka a ty si teď na rizikovem ?

nikinka1981
21. máj 2010

Ja som prvý krát chcela dať meno Vanessa, nepodarilo sa, tak som takéto meno dala svojej firme v tej dobe a teraz meno radšej ešte neplánujem, až budem vedieť, že je to OK.

majamat
21. máj 2010

je to mozne, ale aj hormony s nami pekne mavaju.

nikinka, velmi ti zelam, aby ti to vyslo.

lolelole
21. máj 2010

holky, jdu pracovat, přeji Vám moc hezký a úspěšný den 🙂

nikinka1981
21. máj 2010

Práveže nie som. Ja som bola u lekára minulý štvrtok a povedal mi, že som skoro a mám prísť až 31.5. Manžel sa nahneval a včera mi vybavoval do MT k nejakému docentovi a tak sme tam boli včera. Ten mi predpísal utrogestan, prezrel ma ultrazvukom a povedal aby som sa hlavne nenamáhala a nerozčuľovala bola v pokoji.

nikinka1981
21. máj 2010

lolelole ahoj a pekný deň

nikinka1981
21. máj 2010

majamat - aj ja Tebe želám aby to vyšlo úspešne a všetkým babankám čo sme tu nech sa dostaneme do vytúženého konca.

denne73
21. máj 2010

Ďakujem Nina. 🙂

majamat
21. máj 2010

ahoj lolelole.
to bude krasne az sa zacnu rodit januarovky.

nikinka1981
21. máj 2010

Ale sa nás tu nazbieralo 🙂

darjena
21. máj 2010

ja uz vobec nemam prehlad.na tyzden som vypadla a nestiham dobiehat 😉

majamat
21. máj 2010

darjena nevadi, vsak mozeme rovnake temy preberat znovu a znovu. ja si toho tiez moc nepamatam, aj ked sa snazim vsetko docitat.

darjena
21. máj 2010

ved asi aj budeme 🙂 ja som teraz neskutocne happy ze mame srdiecko. pred dvomi tyzdnami ma lekar vystrasil ze velkost nezodpoveda terminu... tak som bola v strese az do vcera ale teraz si tu poskakujem a pospevujem od rana 😀

majamat
21. máj 2010

niektory lekari su hrozny. kazda zena ma iny cyklus a v inom obdobi ovulaciu a preto nemusia byt miminka v rovnakom tyzdni, rovnako velke.

darjena
21. máj 2010

dievcata aj vy mate take neskutocne chute? hocikedy ma prepadne uplne vrazedna chut na nieco a musim to zjest lebo zo vsetkeho ostatneho mi je nevolno. ale co ma stve najviac vzdy je to nieco co doma nemame. minule to boli keksiky polievane cokoladou, vcera udene korbaciky, pred tym udene tofu a dnes jahodovy dzem. ale ten som nastastie nasla. no neskutocne. chudakovi manzovi len pisem zufale smsky, co mi ma doniest cestou z prace. pri prvej som toto nezazila. tak len kukam ako puk.

nikinka1981
21. máj 2010

Presne tak, lebo oni to počítajú od začiatku menš. a každá má inak ovuláciu, ja napríklad skoro vždy na 10-11 deň.

nikinka1981
21. máj 2010

No ja som si do zásoby nakúpila trubičky také plnené vanilkovou plnkou, tak tie vyjedám a džemy hlavne šípkový 🙂

majamat
21. máj 2010

ja som mohla mat ovulaciu na 13 den a chute mam tiez. teraz by som si tak dala cerstve jahody.

nikinka1981
21. máj 2010

ja mám chuť na wok zeleninu t.j. karotka a hráškové struky s bylinkovým maslom, to som tiež nikdy nejedla 🙂

darjena
21. máj 2010

no on vedel ze mam 36 dnovy cyklus lebo mam pco ale tvrdil ze to zaostava o viac ako dva tyzdne. zaujimave ze o dva tyzdne to uz bolo iba 6 dni. prudky rozvoj miminka nastal. ale vdaka za to 🙂

baby ale ked ja mam kazdy den chut na nieco ine. a je to uplne nepredvidatelne. tak ani neviem co si mam nakupit. zlatuch mi nakupil za igelitku cokoladovych keksikov a ja som zjedla jedny a viac som sa ich nedotkla, lebo teraz mi uz vobec na chut nejdu... je to do zblaznenia 😉

lenka47
21. máj 2010

ahojte 🙂
ja mam tiez take chute ako ty darjena, ze ked mam na nieco chut tak nic ine nezjem, vcera som si napr. robila spagety-len tak trosku pre seba, predtym to boli palacinky a predtym masove gulky v paradajkovej omacke-tie som nejedla tusim od Zš 😀 som zvedava co to bude dnes.... najhorsie je ze skoro cely den mi je tak blbo, nemam dako na nic chut alebo mi je tazko a potom vecer ked uz lezim v posteli to zazracne prejde a to mi zacnu chodit take chute a skvrka v brusko akoby som 3 dni nejedla 😀
a stale mi robi problem umyvanie zubov-bleee 😝 😒

kaceenka
21. máj 2010

ahoj baby. tak vás dočítat¨to je niečo..ale mám to za sebou ale moc si toho už nepamatam..inak vítam nové tehulky...už sme fakt v dost velkom počte.

melli: to ma mrz¨í, že je test negativný. inak ráno som testovala a spomenula som si na teba. pretože ty si sa pýtala aký je rozdiel v teste dr. max a mamateste. tak som vravela že žiadny ale neni to pravda...kupila som si nové mmatesty a dnes ráno testovala a čiarka vybehla okamžite a bola tmava a nedalo mi to a skusila som i ten test dr. max, pretože pred tým než nabehla čiarka a stmavla to bola dlhá doba. A dnes mamatet všiel okamžite a dr. max bol obrys, ktorý sa zafarbil až tak po 15min..Tak som myslela, že si si aj ty robila ten test a preto vyšiel negativne.. A máš nejaké príznaky? kedy to máš dostat?

darjena
21. máj 2010

tak ja som dnes musela mat hrianky s maslom a jahodovym dzemom... som zvedava co to bude na obed, lebo zatial na co sa pozriem v chladnicke tak je mi z toho blivno... ale teda tiez mate zaujimave chute 😉

majamat
21. máj 2010

najlepsie by bolo nastahovat sa do obchodu, tam je velky vyber.