Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
To mi hovor, ja v pondelok posledná a najťažšia skúška a potom chvíľku voľna pred štátnicami, ale učiť sa mi nechce 😖
a niki statnice by si mala mat kedy?
ja ešte presný dátum neviem, ale od 21.6. - 25.6. a Ty?
noo tak si aspon chvilku oddychnes a potom hor sa do statnic 🙂 a ja som sa pred vcerom dozvedela, na den deti cize 1.6 o 10.00 😅 joooj tak to bude vtipne 😀 uz len dufam ze ked nepreleziem tak ma prehodia 😉
Neboj, to isto sprravíš, oni tiež chcú mať oddych 🙂
Takže dievčence idem ja sa naobedovať, tak niekedy poobede sa tu zase ukážem 🙂
Ahojte baby, tak vás od rana docitat, to dá zabrať 🙂
už nepiste o jedle, lebo dostavam hlad. A ja teda môžem zatiaľ všetko 🙂
včera som si na obed objednala činu, ešte mi z nej ostalo - chrumkava kacica so sojovymi klickami, mnami. Už sa na to teším.
Ale sa cudujem, že mi nič nie je, asi som tu jediná, ktorej ešte nie je zle. Len ráno od hladu 🙂))
no dufajme, fakt uz chcem mat po tom, lebo mam na hlave milion veci ohladom svadby a stahovania tak ucenie je to posledne na co myslim 😕 a ty mas statnice v tom termine ako maju u nas v BB bakalari - sranda 😉 budeme na teba mysliet 😵
susan tak to sa tes, lebo ja by som fakt radsej jedla vsetko mozne od kraja ako zvazovala ci to vydrzim bez WC alebo sa predsa len pred nim sklonim 🙄
asi by sme mali vynechat temu jedlo, aj ked je to celkom zaujimave
bru chut nikinka k tomu vytuzenemu obedu 😝
ahojte, tak ak všetko pôjde, tak aj k nám priletí v januári bocian. Dúfam, že všetko dopadne o.k. Momentálne som v 4+5tt, ale čaká ma ešte genetika, takže uvidíme či príde ten bocian alebo nie
vitaj eviqa - budeme drzat palce 😉 a babule idem ja na tie palacinky, nevydrzim do 12.00 😅 😅 do dojedenia 😀
Thozu, mna to teší, že mozem všetko jesť. Len potom rozmyslam, či je všetko ok s krpcom v brusku :p
Eviqa vitaj a drzime palce aby bolo malinke ok 🙂
eviqa vitaj.
Ahoj Eviqa, ako sa robi genetika v takom skorom stadiu a preco vobec vlastne ti ju musia robit? Prepac za otazku, som zvedava, nemusis odpovedat 😅
Baby, bola som na WC, najprv ma natiahlo, ale nic zo mna nevyslo..ja niesom ten zvracaci typ 😖 No ale mam taky slabo hnedasty vytok, takze asi mrcha ide.... 😒 Je mi to divne, lebo normalne mam hned krv ☹
ahojte, pekny dnik zelam... 😉
nam sa akurat doraba obed...dnes mame pangasa na masle so zemiakovou kasou, dufam ze krpcovi bude chutit... 😝
susann...ja sa este pripajak k tym co im nebolo zle... ak sa nerata ze raz vecer...ale to mi moj mily brat podstrcil schvalne tuniaka pod nos, ked som ho prosila, nech sa ide najest s tym dalej odomna 😠
babulky, dík za privítanie.
lindana, na genetiku ma pre istotu chce poslať môj gynekolog, lebo ja sa liečim na vysoký krvný tlak, šítunu žľazu a tie lieky čo som brala na tlak kým som zistila, že som tehu, by mohli poškodiť plod. Tak preto radšej. No dúfam, že bude všetko o.k., lebo pri prvom sme sa snažili veľmi dlho a teraz nám toto druhé vyšlo na prvý šup 😀 A to sme si mysleli, že koľko sa namakáme 😀 tak dúfam, že bude všetko o.k.
...a neboj, nemusí to byť mrcha.
Lindana, to ešte nič nemusí znamenať. Moja kamoska na začiatku pár dni spinila aj krvacala, dostala duphaston a ascorutin a teraz je ok, už v 14tt
Ajka, to má teší že nie som sama.
Take chvilkove stavy mám aj ja, že mi niečo nevonia, ale to sa dá.
susan: nie si jediná komu nie je zle....mne tiež nič není..len mám častejšie hlad. 🙂
thozu: a kedy máš svadbu? to budeš mat teraz dobre nervy ked ideš mat štátnice, do toho myslíš na bábo....
nooo, moj krpec veru na sladke asi nebude, ale ovocicko to ano 😀
lindana v kolkom si tt. ja som mala tiez par dni svetlohnedy vytok a vsade citam, ze je to normalne. ztial mi nic ine nie je tak to snad bude dobre. ak to mas v termine ocakavanej ms, tak mozes byt kludne tehotne a mat slabu ms. obcas sa to objavuje.
kacenka: mame u 31.7. ale to su take prijemne starosti 😉 akurat tie statnice, ale hovorim, uz sa nemienim stresovat, sak za tych 5 rokov sa na mna cosi nalepilo a s cervenym diplomom sa nechystam skoncit, tak snad to nejako uhrame 🙂 budem mat dvojitu podporu 😵 len to je najtazie udrzat sa od stresov ked vsetci kolegovci uz pomaly opakuju len ja sa este len ucim 😨
takze fesandy oficialne este raz dobru chut vsetkym k obedu a potom som zvedava aky roznorody piatkovy jedalnicek mali januarovky 🤐
Mala by som byt, 3t5d, posledna MS 26.4.
Myslite, ze by som uz mohla otestovat zase?
Jeminky tak vy stre toho popísalai Eviqa vitaj medzi nami
Lindana myslím že určite ano
Thotu ja už nerieščim za štyri dni sa na mna nalepili 4 otazky ak to takto pôjde ďalej tak Oži v koži 😀
ja som testovala az na 30dc a ta ciarka nebola nejak brutalne, ze silna, mozno, keby som testovala 4 dni dozadu tak ju ani nevidim, mozes to skusit, ale ak by aj bol biely este to nic neznamena 😉
thozu prepáč ale ja nekontrolujem čo posielam robím asi sto veci naraz, ešte aj k hrncom odbieham 😀

no dievcence ste sa fakt rozpisali, kym som si presla diskusiu mi to potrvalo 😀 a samozrejme ze ste ma namotkali na jablcka a vynimocne mam chut na nieco sladke tak idem robit palacinky 😉 a dnes je to btw bieda s ucenim, neviem ako to dokopem do toho vitazneho konca 😒