icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jerryjanka
21. máj 2010

nikinka - pochybujem je mi stale zle furt a furt

janka0
21. máj 2010

ja som ostala pri prvom na pn hned a dovolenku mi vobec nechceli preplatit tak tam mam este 20 dni dovolenky

janka0
21. máj 2010

tak si ju racej vyber aby si nedopadla ako ja

nikinka1981
21. máj 2010

jerryjanka - a jedávaš normálne? či to čo zješ aj vyvrátiš?

jerryjanka
21. máj 2010

no zvačsa ked zjem menej a často tak sa to prežiť da ale niekedy ked mi niečo fakt nesadne tak to ide proste von

danata3
21. máj 2010

Eviqa vitaj v klube... 🙂 nech ta genetika dopadne dobre... ptuj-ptuj-ptuj
co sa tyka chuti, ani "nehovorte".
vcera som pozerala panelak, janka tam robila jednohubky, tak som musela nebehnut do kuchyne a rychlo si urobit. ked musis - tak musis... 😀
a to sladke, co musim. take brucho, ake mam teraz som nemala ani v 4. mesiaci. 🙂)) si hovorim, ze by som sa mala krotit, no nejako mi to nejde. a jasne, ze som prestala aj cvicit, tak jedno s druhym...

stanuskaa
21. máj 2010

jojci a to sa dá v 7tt robiť také vyšetrenie??? to by som aj ja rada absolvovala

dada2007
21. máj 2010

ahojte žienky...dnes mám voľno, lebo ráno som bola u dr...takže termín podľa veľkosti chrústa je posunutý, nie 01/01 ale 09/01, dnes podľa velkosti na utz som v 5 týždni a 5 dni, srdiečko bilo ako zvon 😵 😵 😵 a veľkosť je 6,5mm 😵 Normál sonom to nemohla nájsť-srdiečko, tak ma pozerala zo spodku. Tam to už videla v poho. A cista, ktorá vyživuje plod je omnoho väčšia ako má byť ☹ ☹ , má 6cm 😖 😖 😖 bude fungovať do 5 mesiaca a potom ju nahradí placenta. A preto som dostala prísny zákaz robiť veľa vecí, lebo keď praskne, tak je koniec... ☹ ☹ ☹ nesmiem skákať, behať, jazdiť na bicykli, vysávať, umývať podlahy, chodiť na brutál túry, byť ohnutá nad vaňou(kúpať malú alebo drhnúť vaňu), kvočať alebo chodiť po kvočačky, na veľkej potrebe tlačiť, nosiť malú či nákup, zdvíhať ťažké veci a samo i sex....a ešte milión vecí, čo ma teraz ani nenapadne...kvôli bábätku všetko spravíme...samozrejme....len je to zrazu iné-pri každom pohybe na to stále myslím. A čo je pre mňa najviac problém-v robote mám mreže na dverách a oknách a to zdvíham manuálne...takže...neviem čo s tým, musíme to vyriešiť A doniesla som domov aj fotku 😵 😵 lebo som včera Lilinke hovorila, že idem dať pozrieť bábätko dr a že mi dá asi foto, tak som si ju vypýtala(tú foto) a malá sa tešila 😀 😀 😀 veď viete...len vačok a tam malá škvrnka...prišla som domov a ona fotku bábätka máš??? a ja že áno...ukázala som jej ju a ona...jéééééééj...bábätko 😀 😀 😀 😀 😀 som sa skoro počurala od smiechu 😀 😀 😀 aj muža ,,klátilo" 😀 😀 😀 A o dva týždne idem na kontrolu, pri akejkoľvek bolesti či krvácaní okamžite ísť buď ku nej alebo cez víkend na pohotovosť...tak si držme všetky palce 😵 😵

a ako sa máte vy?

isabella_fly
21. máj 2010

@danata3 jeeeej ahoj danata, super, tak snad casom sa aj stretneme 🙂

danata3
21. máj 2010

dadka - tak pekne dodrzuj prikazy doktora a vsetko bude oki.
mas uz doma malu-velku pomocnicu, tak by to malo byt v pohode, nie. 🙂
drz sa...

jojci29
21. máj 2010

stanuskaa robia toto vysetrenie od 10tt ale iba ak mas indukciu cize v minulosti si mala problemy ja som mala pri prvom tehu vyvojovu chybu takze teraz vysetria vsetko ci je v poriadku.
dada2007 budem drzat palce nech to dobre dopadne a myslim ze ak mas namahavu robotu tak sa daj na pn

dada2007
21. máj 2010

danata3...jasné...dodržujeéééém, manžel a malá sú úžasný, obaja veľký pomocníci, takže pohodička 😉 ďakujem!

dada2007
21. máj 2010

jojci29...ďakujem aj tebe...len ide o to,som živnostníčka a ten obchodík je náš a ja si tam aj predávam.....takže asi tam nájdeme predavačku a budem domka...musíme to vyriešiť-ako som napísala 🙂

isabella_fly
21. máj 2010

dadka, hlavne na seba davaj pozor 😉 ja idem na sono az 29.6. 😒 doktorka chcela o 4 tyzdne, ale akosi sa nepodarilo, je to az o 5 😒 no sak za necele dva tyzdne k nej idem aj na krv pokial si dobre pamatam a snad bude vsetko ok 😉

jojci29
21. máj 2010

mne brali krv dneska,toxoplazmozu som mala naposledy negativnu tak dufam ze aj zostala lebo v kontakte s mackami som dost casto.

nikinka1981
21. máj 2010

dada2007 - a tú cystu čo Ti našla lekárka tak bola na tej strane na ktorej si mala ovuláciu?

dada2007
21. máj 2010

nikinka...vôbec netuším 😕 je to dôležité?

nikinka1981
21. máj 2010

Neviem, lebo mne včera lekár našiel na pravom vaječníku 4cm cystu a ovuláciu som mala na ľavom. Tiež mám hneď prísť keď budem mať bolesti.

jerryjanka
21. máj 2010

ak povedala že žlte teliesko tak je to to kde si ovulovala
😉

nikinka1981
21. máj 2010

Tak to bude práve tá cysta, ktorú si spomínala Ty jerryjanka.

dada2007
21. máj 2010

...ja som cystu mala pri malej 3cm...a teraz má až 6cm....

dada2007
21. máj 2010

farbu nespomínala...iba ju zmerala...

nikinka1981
21. máj 2010

Ono sa to môže vstrebať. Mne to lekár vysvetlil, že to nemá vplyv na bábätko a pokiaľ by to bolo veľmi vážne - bolesti napr. tak sa to odstraňuje s tým, že dieťa nie je ohrozené. Mám z toho aj tak strach ☹

jerryjanka
21. máj 2010

dada - ono to farebne nie je len sa to proste vola žlte teliesko 😀

niki neboj - len sa šetri a oddychuj a nechaj sa obskakovať 😀

nikinka1981
21. máj 2010

A čo plávanie to môžem??

jerryjanka
21. máj 2010

niki - no tak na to pozor - jedine ak si zoženieš tie špeci tampony do vody - senta protect sa volaju - v tehu je zvyšene riziko mykozy a ta môže tehotestvo ohroziť 😕

dada2007
21. máj 2010

niki...mne to vysvetlila tak ako som napísala vyššie...a to : cysta, ktorá vyživuje plod bude fungovať do cca 5 mesiaca a potom ju nahradí placenta. Čiže keby praskne, tak plod nemá z čoho ,,žiť" ...vtedy sa tehu končí ☹

nikinka1981
21. máj 2010

Kvôli tomu? Nie kvôli tomu, že by mohla tá cysta prasknúť, alebo niečo by som si natiahla a pod.?

nikinka1981
21. máj 2010

dada - Aha tak to Ty máš potom naozaj niečo iné ako ja...

jerryjanka
21. máj 2010

tak ak by si plavala rekreačne tak pohoda - ale nejake zavody a naťahovanie a tak radšej nie