icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

mariadaniela
21. máj 2010

tak ja som sa vratila zo sona, babo ma uz 1 cm, pekne mu bije srdiecko datum porodu sedi na 1.6. 2011, tak som som ostala kludnejsia, sice podla poslednej menstruacie by mal byt 1.1, ale dolezite je ze pekne narastlo za tyzden a bije srdiecko 😵

lolelole
21. máj 2010

ovšem ale chuť by byla 😅

isabella_fly
21. máj 2010

tak ako vravi lolelole, nechceme ani my riskovat, velmi sa z neho tesime a preto radsej trpezlivo pockame 🙂

jerryjanka
21. máj 2010

baby vy ma čim dalej tym viac strašíte - asi to obmedzim čo to dá

nikinka1981
21. máj 2010

jerryjanka - ja som tam bola včera 🙂 Manžel mi to vybavil po tom ako ma odbil môj lekár tu v PP. Mám to trošku ďalej, ale je to lepšie.

isabella_fly
21. máj 2010

tak urcite ta nechceme strasit, mna osobne doktorka na to upozornila a nepocula som to prvykrat, aj kamoska, ze ked sa nam po 6 mesiacoch podarilo, nech dame radsej pozor

lolelole
21. máj 2010

nechtěla jsem strašit - jen říkam jak to bylo u nás ..ale třeba to nebylo milovánim..kdo ví, že jo ?

nikinka1981
21. máj 2010

No ja ani nejakú chuť nemám, čo sa práve hovorí, že tehotné majú väčšiu chuť a ani nechceme riskovať, tak tiež počkáme aspoň tých prvých 12-13 týždňov, ktoré sú najrizikovejšie.

jerryjanka
21. máj 2010

@isabella_fly no spytam sa na to krajkoviča v heliku - lebo spominal nenamahať sa, nenaťahovať, nenosiť ťažke veci oddychovať ale k teme sex nepovedal ani mäkké F

kinsli
21. máj 2010

tak jsem tu, byla jsem si na chli lehnout, fakt jsem KO.
Kamarádce dr dokonce sex doporučovala, že orgasmy se posiluje děloha 😉

Jinak my to nějak nepřeháníme, ale neomezujeme se 😉 😅

isabella_fly
21. máj 2010

jasne jerryjanka, spytaj sa an to, ale mna dost vydesilo, bo mi lekarka chcela brat ster z krcka a vravela, ze to tam nedostala ako mala, ale nechce riskovat tak nepokracovala a ked vytiahla tu volovinu a ja som na nej videla krv, tak som sa tak prelakla, ze som ten vecer ani na sex nemyslela, nastastie som nezacala krvacat, bolo to vazne len povrchove 😒 ale fakt som sa bala, ktovie, mozno o tyzden budem mat vacsiu chut, sak lekarka mi pre istotu dala duphaston a ascorutin a dufam, ze bude vsetko ok 🙂

nikinka1981
21. máj 2010

Baby čo pijete? čaje, vody, džúsy... lebo teraz som tu čítala jeden článok čo sa môže a čo nie, že začnem piť asi čistú vodu 😒

lolelole
21. máj 2010

holky jaký máte názor na přirozený porod a takové ty věci kolem ? jakože bez epiduralu, s dulou a taák ? my ted jdeme s mužem na nějakou přednášku, tak jsem zvědavá 🙂

jerryjanka
21. máj 2010

niki - no ja pijem citronove čaje, mineralku ale ked mi je moc zle ucucavam aj kolu ale malo, a dnes vineu - ta je vraj dobra

jerryjanka
21. máj 2010

lolelole - tak ja som nerodila - takže nejak nemam zmapovane nič - každopadne epidural by som chcela 😅

lolelole
21. máj 2010

niki zrovna včera jsem se ptala své dr. a říkala že klidně i bylinkový i černý čaj, akorát né ve velkým množství..ja ujíždím na bylinkových čajích, tak mi docela odlehlo..vynechala jsem pouze kafe 😉

nikinka1981
21. máj 2010

lebo ja pijem čaje čaje čaje rôzne stále iné - okrem čierneho samozrejme a zeleného.

nikinka1981
21. máj 2010

Ja tak isto kávu, ktorú som si predtým dopriala 3-4 šálky denne tak teraz ani jednu 🙂

lolelole
21. máj 2010

čím budou různější tím líp podle mne..ja to taky střídam..loučím se babenky, jdu se miminkovsky vzdělávat na tu přednášku 😀 papa

jerryjanka
21. máj 2010

myslim že platí všeho s mírou -
nedoporučuju sa ani ryby morské - kvoli ortuti, plesnové syry a tak.

jerryjanka
21. máj 2010

@lolelole veru chod potom poučíš aj nás 😀

mitta
21. máj 2010

Ahojte.

Tak ja som bola dnes prvy krat u doktota, srdiecko nam bije 🙂 🙂 🙂 vypisal mi tehotensku knizku a ked som sa mu stazovala na nizky tlak tak mi doporucil dve slabsie nescafe denne.
Kavu som pila aj pri malom a vsetko bolo v pohode...

eviqa
21. máj 2010

vidím, že sa bavíte o jedle v tehotenstve. No ja som radšej tieto všelijaké články prestala čítať, lebo mi z toho vychádzalo, že by som mala byť na sunare 😀 Ja som si pri prvom dopriala naozaj všetko, na čo som mala chuť. Dala som si aj kávu, aj plesňový syr. Však to človek nezje kilo na posedenie, či? A nasťastie ja malý zdravý.

jerryjanka
21. máj 2010

evi - jasne - ja všetko beriem tak - všeho s mírou - ako sa hovori
nemôže predsa uškodiť hlt koly , dokonca ani piva či vínka...

isabella_fly
21. máj 2010

tak tak baby, vsetkeho s mierou, sak by sme museli byt chodiace encyklopedie aby sme vedeli co mozeme a co nie 😀
ja pijem hlavne mineralku, ale sem tam aj caj s medom, a odkedy som tehu, aj ked som o tom nevedela, tak som mala kafco len raz 🙂

denne73
21. máj 2010

Ahoj mitta. Ja taktiež pijem normálne nescu a naozaj sa v ničom neodmedzujem. Určite nenasávam tie internetové bludy, ale jasné že sa snažím stravovať zdravo. tiež si myslím že pohár pivka , alebo trošku vínka neuškodí. 😉

denne73
21. máj 2010

Konečne východňarka. Zdravím ťa Eviqa

jerryjanka
21. máj 2010

baby ste aj vy naladové?
lebo nehovoriac o tom že pri hovadinach plačem tak byvam dosť hnusna niekedy na stareho ☹

denne73
21. máj 2010

heh to poznám ja somtiež taká v poslednom čase.

jerryjanka
21. máj 2010

aha tak to je dufam len prechodné lebo do pôrodu budem rozvedena 😅