icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

susann83
21. máj 2010

Jerry, to som si aj ja vsimla, že som na toho môjho za všetko nasrata. A on sa smeje že si namyslam 🙂
ale veď keď nevie odpovedať, že čo chce na obed, tak má slak triafa

isabella_fly
21. máj 2010

aj ja som priserne naladova, minuly tyzden som bola na mojho doslova jak pes a aj som si to uvedomovala, no nemohla som si pomoct... a placem kvoli vsetkemu samozrejme 😀

susann83
21. máj 2010

Isabella, presne ako hovoríš. Aj ja som na neho hnusna a nedá sa to ovplyvniť. Chudacik, pri tom sa tak snaží 🙂
ale že by som za kadeco plakala, to zatiaľ nie. Akurad keď som
pozerala Modre z neba....

jerryjanka
21. máj 2010

baby tak to ste ma ukludnili fakt . 😅

jojci29
21. máj 2010

do 12tt by sa nemal ziadny alkohol,potom sa trosku moze.Mama mi povedala ze jej doktorka povedala aby si sem tam dala konacik vraj na precistenie pleti dietata.Haluz co?Naladova som aj ja.Niekedy sa premaham dat mm pusu,inokedy by som z neho postrhala oblecenie a....

isabella_fly
21. máj 2010

baby, mne strasne zachutila uhorka s kecupom 😀 som si nakrajala k rozteku na veceru a potom som bastila len uhorku s kecupom 😀 😀 😀 no sila

barchee
21. máj 2010

ahoj baby, dúfam, že 3.6. mi utz potrvdí bábetko a budem sa k vám môcť pridať 🙂 dnes mi volali, že krv je pozitívna, HCG bolo myslím 431, ale neviem presne, lebo som revala a tej tete som poriadne nerozumela 😅

miyya
autor
21. máj 2010

ahojte vítam nové tehulky. mna dneska zmáha únava a využili sme s drobcom slniečko,ale už tu znova začalo pršat. síce len prehánka,ale už sa mi nechce von.

Náladová pri malom som sa parkrat aj zbalila a teraz sa mu stále vyhrážam,že ho začnem biť ak neprestane nasierať tehotnú 😠 😠 😠

januarovky
21. máj 2010

Babulky čo ste posielali IP do tabulky, tak ked prcek zahajá,tak vás tam šupnem 😉

danata3
21. máj 2010

vitam nove tehulky... 🙂

mariadaniela
21. máj 2010

aj ja vitam nove tehulky, mne je dnes opat zle, vracla som uz 3x, nie je mi zle len z pomarancov, aj na ultrazvuku ma napinalo 🙄

bubush
21. máj 2010

ahojte baby 🙂 ja som tu nebola ani dnes ani vcera a doooobre dlho mi teda trvalo kym som vas docitala a chcela som aj reagovat ale kto si to ma pamatat 😀
vitam hlavne nove tehulky
darjena a ostatok co maju srdiecka 😵 😵 😵
uz sa tu pomalinky rozspisujete kto ma ake zivoty a teda niektore ste moje zlate pozazivali toho naozaj dost, teda aj toho sklamania tak si drzme navzajom palce nech to vsetko dopadne dobre
takisto aj babenky s cystami 😉
este ste tu rozoberali chute-ja som tiez besna v jedeni a kombinujem teda - hlavne mi ide na chut stavnate - polievky, maso na stave...a za tym si dam zmrzlinku, potom cokoladku, potom zas nieco slane ... u mna skor vedu teraz teple a slane jedla 😉
a tiez sa pridavam k tej miniskupine co im nic nie je 😕 dufam ze je vsetko ok 😉
a kavicku si dam aj ja, ked mam chut na kolu tak si dam aj to 😉
no a este dada-teda ty si dostala riadne prikazy,zakazy...tak len vylozit nohy a verit ze bude vsetko ok

janka0
21. máj 2010

ahoj tak uz som tu zas
bola som 3hoh,s Alexkom vonku bolo perfektne a to slniecko vyhrievali sme sa na slniecku ako macicky 😅

bubush
21. máj 2010

dnes uz trochu vykuklo aj to slniecko tak je to super 🙂 ja som ale taka zamrznuta a neviem sa zohriat

zuzanahor.
21. máj 2010

Ahojte baby,aj ja sa ku Vam pridavam 🙂 🙂

nikinka1981
21. máj 2010

Vítame Ťa zuzanahor 🙂

nikinka1981
21. máj 2010

U nás dnes nebolo bohvieako teplo ☹ len nejakých 15 st. a ja mám strašne rada slnko a teplo a to mi už chýba dlho.

janka0
21. máj 2010

aj ja Ta vitam 😀

janka0
21. máj 2010

zajtra ma byt ze vraj zas teplejsie 😅

isabella_fly
21. máj 2010

u nas bolo normalne okolo 22°C som sedela na balkone a vyhrievala sa jak macka 😀

kinsli
21. máj 2010

Holky tedy vy jedete 😀 😀 😀 To bych nedočetla ani kdybych 100x chtěla 😀 😀 😀
byla jsem teď posedět s lidmi z práce, bylo to fajn 😉 Teď půjdu vykoupat a uložit malou a pak přijdu na pokec 😉

jerryjanka
21. máj 2010

ahojte
vraj ma v nedelu zas pršať? :-O
ale dnes sme mali 20 stupnov na koniec maja nič moc ale lepšie ako pred tyždnom 8 brrrrrrr

isabella_fly
21. máj 2010

to teda, uz bolo dost tych lejakov, snad to uz bude lepsie... mne dneska mm pisal, ze na morave prisiel nejaky rychly lejak a vytopilo nejaku susednu dedinu od miesta kde robi 😖

janka0
21. máj 2010

baby dnes som si robila album chcem sa pochvalit 🙂

jerryjanka
21. máj 2010

no hlavne aby buduci tyžden cez vikend bolo pekne
chceme isť do piešťan na dni narodnej hrdosti

jerryjanka
21. máj 2010

janka aky chutnučky je 😵

isabella_fly
21. máj 2010

kraaasny album janka 😉

isabella_fly
21. máj 2010

pockat, ake dni narodnej hrdosti??? tu byvam, ale viem len o leteckych dnoch 😀 kam s mm urcite pojdeme 😀

janka0
21. máj 2010

dakujem 😀

jerryjanka
21. máj 2010

isabella - no su to dni narodnej hrdosti - letecke dni - oficialny nazov je to prve - ideme tam aj my - teda muž isto - ja podla toho ako mi bude 🙂