icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

isabella_fly
21. máj 2010

ja tam idem isto, s mojim, aj jeho najlepsim kamaratom, moj je lietadlami proste posadnuty 😀

isabella_fly
21. máj 2010

zoberieme so sebou ako tomu moj hovori "grcacie sacky" a bude nam fajn, sak snad dovtedy este nebudem hadzat sable 😀

jerryjanka
21. máj 2010

isabella - no to ako keby si o mojom starom hovorila
on a lietadielka
to je des
robi doma aj modely 😀
no sačky v každom pripade ale pojdeme si s chlapovym tatom
a oni o tom ešte nevedia
asi by sa divil keby som tyčkovala v aute 😅

zuzanahor.
21. máj 2010

baby ,je tu niekto komu je zle cele dni a vobec to neprestava ☹
nemate nejaki recept ? 🙂

jerryjanka
21. máj 2010

zuzana - mne - jedine čo pomaha aspon troška je ked furt čosi do seba cpem
ale len maličko
ale furt

a maju mi prisť tie lizatka proti nevolnosti tak dufam že to pomôže 🙄

adrous
21. máj 2010

ahoj holky vítám nově příchozí 😵 😵 😵 já byla dnes KO.sehnala jsem podprsenky větší no kýble jsou to no děs 😅 🙄

zuzanahor:mě pomahají zázvorové lízátka a rennie a to je mi fakt špatně 😅 🙄

jerryjanka
21. máj 2010

adrous - ak mne sa zväčšia kozy tak budem kupovať už velkosť S - teda stany 😀 už teraz mam E 🙄
tak tie lizatka pomahaju super

zuzanahor.
21. máj 2010

o tych lizatkach som pocula,tak potom mi daj vediet ci zabrali,kupim si ich aj ja 🙂

jerryjanka
21. máj 2010

jasne - poviem potom - ja som ich rovno vzala 120 😕

adrous
21. máj 2010

jerry:to mi povídej já mám 90E a při kojení u prvního jsem měla 100F no ale sehnala jsem podpresnku za 99 kč s kosticí 😵 😵 což cena dobrá 😀 😀 😀 😀

zuzanahor.
21. máj 2010

😕 😕 az tolko? 😀
to si si v lekarni kupila?

adrous
21. máj 2010

jerry ty jsis vzala těch lízátek 120 ks??? 😀 😀 😀 😀

lenka47
21. máj 2010

ahojte riadne ste toho zase popisali 🙂
k tej naladovosti, ja som tiez viac naladova ako som bola a hlavne sa rozrevem len tak pri hocakej prilezitosti 🙂
a ja som si dnes kupila johodkyyy-mnaam som si dala fajne, som mala strasnu chut 🙂
u nas dnes bolo poobede slnecno a teplucko tak sme boli vonku 🙂
no a tiez vitam nove tehulky a tesim sa z novych srdiecok 😉

jerryjanka
21. máj 2010

no praveže v lekarnach som to nikde nenašla ani nechyrovali o tom
tak som to objednavala z net lekarne ale tam sa to predraži o poštovne tak radšej naraz - pripadne potom predam alebo dam aj švagrinej než platiť 2x alebo aj 3x poštu

jojci29
21. máj 2010

ja som este ani raz nevracala.No co uz som z tych stastnejsich 😉 ale zasa urcite priberiem jak des aj ked sa neprepchavam.Rano som otvorila chladnicku a na vsetko co tam bolo som nemala chut tak som vybehla do obchodu a kupila zavinacov.Tak z chuti som sa dlho nenajedla,fakt mi sadli.
JankaO malinky je krasny-super spravene fotky.
Tie letecke dni su zaujimave?Brat tam bol raz s rodinou ale oni isli kvoly synovi tak neviem ci by to zaujimalo mna.Asi tam okrem preletov nic ine nieje hm?

tanicka1976
21. máj 2010

ahojte,
baby citite to aj vy tak ako ja? ze permanentne zaludok na vode, taky odpor nechut a staci tak malo a hadze sa tycka
a bars kde..hoc aj v obchode..som z toho otravena a sklesla. 🙄 😒

strasne pocity diskofortu a neviem ani co by som mala jest...pachy ma napinaju..

adrous
21. máj 2010

jerry manža mě koupil v lékárně 12 ks v krabičce a stálo to 50 kč 🙂 😉

zuzanahor.
21. máj 2010

no skusim sa u nas opytat,keby nie posles mi link na tu lekaren? 🙂 🙂

kinsli
21. máj 2010

jsem tu 🙂

tanicka1976
21. máj 2010

Inak mariadaniela my mame zhruba rovnake babatka..moje malo podla UZV 1.12cm a termin poda UZV je 4 januar
podla MS 2. januar 😉

danata3
21. máj 2010

@zuzanahor. vitaaaaaaj 🙂

danata3
21. máj 2010

@janka0 krasne fotky... 😉

sova33
21. máj 2010

Hezký večer všem 🙂 Já se taky přidávám k těm, co jim zatím nic není, ale asi pěkně přiberou 😀 poslední dva týdny jím jak nezavřená 😲 Hrůza.

zuzanahor.
21. máj 2010

@danata3 dakujem 🙂 🙂 🙂

tanicka1976
21. máj 2010

sova33 🙂 vazne?? a nemas pocit ze ti vadia pachy jedlo inak chuti?ze mas zaludok v krku?? 😎
holka, to ti zavidim.. 😉

jojci29
21. máj 2010

akurat ked jem urcite úpotraviny ako keby som jedla alobal.Bolo to u sunky,spenatovej polievke(ta by aj mala obsahovat zelezo)a teraz chrumam arasidy a asi som dochrumala lebo ma pri nich striasa.

zuzanahor.
21. máj 2010

no zavidim tym co nic nie je....
ja ked otvorim chladnicku uz ma aj natahuje 😒 a salamy nemozem ani citit,momentalne mam rada vsetko co ma stavu 🙂

kinsli
21. máj 2010

mě taky zatím nic není 😀 😀 Můžu jíst všechno, jen uzeniny už moc nemusím, lovečák ok, ale chleba se šunkou bych do sebe už vyloženě zvala... párek, klobása ... tak to fakt nehrozí, tedy vepelně upravené, studené bych to snad snědla 😉

sova33
21. máj 2010

tanicka: Jo, to říkala kamarádka taky. Ta zvracela od pátého týdne pořád. 😀 Ne, že bych o ty nevolnosti stála, ale aspoň bych pořádně věděla, že jsem těhotná 🙂 Ale je fakt, že do práce dojíždím busem a to by asi bylo pěkné divadlo každé ráno. Tak díky Bohu za to, jak to je 😀

adrous
21. máj 2010

holky jdu to zalomit beru lízatko je mi šoufl a jdu spinkat 🙂 😉 jsem ráda že je mi jak je aspoń vím že je mimi zatím v pořádku 😵 😵