Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@manamani1 ja som si to len vypočitala aby to bolo v strede cyklu, teda na 13,14,15 den sme išli na to, sledovala som si akurat vytok, či už nastala ovulacia, podarilo sa, vies ale ja mam presne 28 dni cyklus už od 12 rokov a stale pravidelny, tak asi preto to vyšlo, aj prvý symček sa takto podaril, hlavne ten vytok som sledovala
@kattarinab ked je ten vytok,vtedy sa treba snazilkovat,alebo po vytoku?
@kisasonka83 nie vzdy sa da kojit, hlavne ze je maly zdravy 😉a ake mlieko mu davas? ja som uz zabudla ci som pila pri matikovi kavu 🙂
@raa2 najprv pil Beba HA1 ta ho ale zapekala a blinkal po nom a mal krce v brusku,ak som mu potom davala obycajnu bebu1 ta tiez nebola dobra,potom som skusila z drogerie DM mlieko Babylove a to mu sadlo vyborne.Pekne pribera je spokojny a kaka aj 3xdenne.takze za mna super mlieko 🙂 a nemenila by som
Ahojte kocky, dufam, ze sa k Vam mozem pridat🙂 dnes sa nam to potvrdilo a uz to mame oficialne aj na papieri 😀
@lucida ja teraz pijem dve kávy denne, pila som bežne 4, ale teraz už tolko zrejme nesmiem, ked v práci mi to niekedy ide taaaaak pomaly - ešte že tu mám vás kočky
Ahojte baby,viem ze je este skoro,ale predavam veci po mojom syncekovi tiez sa narodil v maji,my cakame dievcatko vo february tak ich uz nevyuzijem ...a len mi to tu stoji
su ako nove vacina znackove cherokee,next,willa happ ...ja som z ke ak by ste ste mala nietora zaujem kludne aj osobne 😉
No tak som bola dnes u lekara, ale este nebolo nic vidiet, ze mam prijst o 2 tyzdne. Takze zatial je to len na 99% 🙂
@jammka gratulujem 🙂 a stastne a bezproblemove tehulkovanie
Baby ,nemate nahodou vytok? ja mam,neviem či to je v poriadku,či si ist vypytať nejake lieky.. taky biely husty ☹
@zuzka_zilina máš ho svrbivý? Výtoky by sa v tehu nemali podceňovať a hlavne v prvom trimestri, ak je iný ako zvyčajne, tak zájdi k Dr. nech Ti urobí výter a budeš kľudnejšia, možno to nič nie je v tehu je normálne, že je aj výtok, len nesmie svrbieť, alebo nejako výrazne zapáchať a ak náhodou tam predsa len niečo bude, tak Ti dá čípky a pekne rýchlo prelieči 😉
@zuzka_zilina Je to normálne. Kým nesvrbí, nie je sfarbený, je to bežné.
@manamani1 ak môžem aj ja poradiť, tak rozhodne, ako ho spozoruješ, tak nečakajte a snažte sa. Ja som sa teraz pri druhom tehu, tak isto podľa tohoto riadila a podarilo sa, i keď tiež mám 28 cyklus a snažili sme sa okolo 14 dňa cyklu a aj vtedy som mala zhruba už dva dni pred 14 dňom hlienový výtok, to sú vtedy najvhodnejšie podmienky pre prežitie spermií a ich ľahšiu cestu k vajíčku. Skús sa viac pozorovať a ak máš čas, tak si meraj bazálnu teplotu a aj to Ti pomôže zistiť, keď máš plodné dni...
@daskabaska ktorý si týzden?
@zuzka_zilina mala som minulý týžden asi 3-4 dmi, úplne vlhko som sa cítila, je to bežný príznak tehotenstva, pokial nesvrbká ako to už písali kočky - mna to už prešlo, teraz nemam výtok
No,zatial naštastie nesvrbi,mam ho asi uz tak 4 dni,ale trosku tak kyslo smrdi.. 😒
@kattarinab asi treti alebo stvrty, moc nechapem ako sa to pocita 🙂
@daskabaska kedy si bol prvý den poslednej menstruácie?
@daskabaska boooze, to com napisala... 😅 kedy si mala prvý den poslednej menstruacie som myslela, ja 10.8. tak som v 6tt
prvy den poslednej som mala 9.8. ale mam dost nepravidelny cyklus, niekedy aj 35 dni, takze podla mna som tak v tretom, ale neviem ci to je akoze zacaty alebo prebiehajuci... ci uz sa pocita akoze - tri dokoncene + nejake dni = stvrty tyzden ? no a teda este stale som trochu v soku, nie ze by som sa netesila, ale nechce sa mi verit , ze to je naozaj tu .. 😝
vlastne dnes je akurat mesiac, co sme sa zacali snazit 😉 Cakala som ze to trochu potrva, tak som mierne v soku a trochu nepripravena. Neviete ako je to s materskou ked som zivnostnicka?
@daskabaska to nezaleži kedy ste počali, podla toho čo píšeš si v 6tt a 0dni, počali ste mimino okolo 22.8 a termín porodu máš 15.5.2012, do porodu ti zostava asi 33 týždnov - ja som podobne na tom, 5tt a 6den a termín 16.5... blahoželáááám

@raa2 ahoj nie nekojime,daniel mal silnu zltacku a vzali mi ho pod svetlo na 3dni,nosili mi ho len na 30minut kazde 3hodiny a to som ho mala ako nakojit.Syn len spal jest neccel a tak mi ho zacali dokrmovat a to uz prsnik odmietol uplne.Ked som chcela pomoc od " laktacnych sestier" tak akurat sa na mna oborili a ze to mam vediet ako druhorodicka a podobne,takze ani tam nebola ziadna podpora a pomoc a nakoniec sme skoncili na UM.lebo som stratila mlieko.Keby som vedela ze v Michalovciach su skvele laktacne poradkyne tak nevaham a ihned ich kontaktujem ☹ Kavu pijem 1-2 maximalne denne,pila som tak aj pri predchadzajucich tehotenstvach a bolo to ok