icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

rush
24. sep 2011

ahojte, tak mame doma jeden ocikany,pozitivny testik 😵 velmi sa tesime...ale zatial je to este len 5tt takze u lekara sme este neboli...hadam dobre bude...jedno dietatko uz doma mame,tak dufam, ze nam o 9mesiacov bude doma veselo s dvomi 😵 😀

@boise lasko budeme si pisat spolu aj tu 😉 😀

kisasonka83
25. sep 2011

@zuzana2981 ahoj doktor mi to aj hovoril ale teraz neviem ci vravel 1mm alebo 11mm,on ked mi potvrdil tehotenstvo tak som ostala uplne mimo 🙂 necakala som to som totiz 3mesiace po porode tak to bol pre mna sok ☹ kedy mas ist na dalsie sono?mne dal dalsiu navstevu az v 10-11tt ze to vraj staci

zuzana2981
25. sep 2011

tak to ti asi povedal 11 mm, ja mam ist o dva tyzdne, aby sme vedeli, ci to rastie ☹. lebo mne povedala, ze to je male

katuskaaa29
25. sep 2011

aj v praci sa na mna pozeraju kolegyne a kolegovia (este nevedia, ze som tehotna), ze ostatni maju tricka s kratkym rukavom a ja som naobliekana ako v zime, ale nemozem za to v kuse sa trasem je mi az taka zima

boise
25. sep 2011

@rush boze holka, kde som ta ja uz videla 😀 😀 😀 podla foto...znama tvar... 😀

ludmila25
25. sep 2011

dievcata ja som mala posledne krami 25 maja a od vtedy nic a ked mi vysli testy pozitivne a bola som u doktora tak som bola v 4 tyzdni tehotenstva teraz v pondelok idem na kontrolu mala by som byt uz na konci 8 tyzdna a dr neide do hlavy ze mi vynechali 2 mesiace menstruacia aj tak som otehotnela 🙂 je to moje druhe tehotenstvo o prve babao som prisla v 5 tyzdn itehotenstva

kaekole
25. sep 2011

@kattarinab TO JE MI VELMI LUTO? si zacala krvacat?

sasena033
25. sep 2011

@ludmila25 ahoj kukam z eposledna mrch abola 25 maja,?? a potom nic?? no zvlastne to si mala ovulku aj ked dalsia mrcha nedosla,?? ja som posledne kramy mala 24 maja a som v 5 mesiaci.... dost komicke 😀 ale drzim palce

jajuuus
25. sep 2011

kočky, tak to, že nám je zima, je asi normálne... lebo aj mne je stále zima... 😀 a stále by som spalaaaa 😲 a chytá ma asi aj nejaká choroba, lebo sa cítim zvláštne "choro", ešte mám aj zub nejaký napuchnutý... no hrôza... 😅

jajuuus
25. sep 2011

@kattarinab je mi to veľmi ľúto... držím ti palce, aby si sa čím skôr zotavila... hlavne psychicky... samozrejme aj fyzicky, ale telo si skôr poradí... myslím na teba... 😔

manamani1
25. sep 2011

@kattarinab je mi to luto....zacala si krvacat?

ludmila25
25. sep 2011

@sasena033 tak to ano anonaposledy som mala kramy 25 maja a potom nicc aj tak som v 2 mesiaci tehotenstva ved aj doktorovi neide do hlavy ze ako to je mozne ale aj to sa stava no dufam ze vsetko pode tak ako ma

zuzka_zilina
25. sep 2011

@kisasonka83 mne povedal 11 mm,teraz v 8 tt 🙂

jaja018
25. sep 2011

Caute baby ja som bola vo stvrtok u lekara mame 8mm. 🙂 Baby ku nam uz prisli nevolnosti. Za dneskajsok som sa klanala ku WC zatial iba asi 7 krát. A stale sme unavení a je nám casto hrozná zima 😒 😒 😒

aadulik2110
25. sep 2011

@katuskaaa29 ja som na tom rovnako.... ale mám jednu kolegyňu, čo to odhalila..... ešte som ani samá nevedela, že som tehotná....

kattarinab
25. sep 2011

@manamani1 tak vidiš manami, nevydržala som to, bola som na kontrole a vravel mi že je to na 7tt velmi maličké, vraj som asi neskor ovulovala, ja som mu tvrdila že som ovulaciu mala presne na14-15 den, ale tvrdil že plod tomu nezodpovedá a že mám prísť o 4 dni na sono, spravil mi ster z krčka maternice, prišla som domov a začala som krvacať - najprv len špiniť a ráno to zo mna doslova vyletelo, plakala som ako dážd... v nemocnici ma dali dokopy, uplne som v poriadku, nič ma nebolí, vládzem všetko, ale duša ma neskutočne bolí. O pár mesiacov ideme na to znovu - ja sa nevzdám

kattarinab
25. sep 2011

@kaekole ano začala som najprv špiniť a potom som krvacala a nakoniec som to stratila všetko... písala som manami presne popis tak mrkni... vám všetký držim palce a držte sa dievčata - myslím na vás

kattarinab
25. sep 2011

@jajuuus máš pravdu, telo je ok, idem v utorok na kontrolu, horšie je to s dušičkou, ale manžel ma velmi podržal a onedlho ideme skušať znova... ešte viac túžim po dieťatku po tejto udalosti ako predtým... neverila by som že toto niekedy v živote zažijem...

zuzka_zilina
25. sep 2011

@lenkalela ja som mala pred rokom presne taky isty zly začitok, v 10 tt som bola na kontrole,a malemu uz nebilo srdiečko ☹ 😢 ale pričinu nevedeli určite. no len som počula ze vela zien pride o dietatko v prvom trimestri.. 😖 😢

gumkacka1
25. sep 2011

ahojte, tak by som sa chcela k vam aj ja pridat. termin by som mala mat 10. maja, ale este som ani u doktora nebolo, tak dufam, ze je vsetko v poriadku.

iljanka
25. sep 2011

@kattarinab drzim palce, aby sa vam rychlo podarilo, kamoska presne tak ako ty, ale v aprili, no a teraz je uz v piatom mesiaci 🙂

kisasonka83
25. sep 2011

@zuzka_zilina a ako si dopadla?mate srdiecko?vsetko je oka?

zuzka_zilina
25. sep 2011

@kisasonka83 ano ano 😀 srdiečko uz bije, a krpec meral 11 mm, parada 😀 aj muž bol so mnou,a počul to srdiečko,tak ho to mierne dojalo 😉 tak sa ma stale pyta,ako sa mam,či mi nie je zle,nech si davam pozor,a že nam posiela pusu,aj malemu,no zlatučke 😵 a ty ako,všetko ok? 🙂

zuzka_zilina
25. sep 2011

@gumkacka1 Ahoj,mame rovnaky datum porodu 😉 a kedy sa chystaš k lekarovi?

gumkacka1
25. sep 2011

@zuzka_zilina no ja uz som bola v piatok, ale mal dovolenku 😒 tak dufam, ze mi to vide buduci tyzden, lebo som uz nedockava, chcem vediet, ci je vsetko v poriadku 🙂

kisasonka83
25. sep 2011

@zuzka_zilina tak to sa mas 🙂 ja ano kontrolu mam 12.10. tak uvidime ako na tom sme srdiecko potvrdene nemam ked som bola na sone bolo vidno len gestacny vacok takze musim cakat☹ inak zle mi je od rana az do obeda a to som nemala ani u Nikol ani u Daniela Asi starnem 🙂ale inak pohoda drzim palce nech je vsetko tak ako ma byt

zuzka_zilina
25. sep 2011

@kisasonka83 čoby si starla 😀 s detičkami sa vraj mladne 😉 neboj,budete ok,ved ty si už skúsena mamina,to ja som prvorodička,tak ja sa všetkeho bojim 😕 mne byva zle ale iba trochu,taky blby pocit od žaludka,ale naštastie nevraciam.. no ked som uz v 8 tt,tak uz ani nemusim vracat,no uvidim,urcite mi to nechyba 😝 tak sa držkajte

zuzka_zilina
25. sep 2011

@gumkacka1 ani krv ti sestrička nezobrala? to mna sleduju uz od začiatku,asi to mam trošku rizikovejsie,tak sa staraju. ved nech sa len staraju však 🙂

kisasonka83
25. sep 2011

@zuzka_zilina dakujem a drzte sa tiez 🙂 🙂 a neboj sa vsetko hravo zvladnes a budes skvela mamina

kattarinab
25. sep 2011

@iljanka fíha, tak to čakala iba nejaký mesiac? no uvideme, ale radšej počkam dlhšie, aby sa to vo mne udržalo, ešte v roku 2012 chcem mať dieťatko, dúfam,že sa mi to podarí