icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

aamanda
11. okt 2011

@katrinkab to mi je luto...ale drzim palceky aby to nabuduce vyslo

zuzka_zilina
11. okt 2011

@jajuuus Ja som si kupila normalne v lekarni časj pre tehotne,sypany,bylinkovy,celkom fajn.... 🙂 a 100% pomaranč relax,ten je vyborny.. a 2x do tyzdne 1 dc burčiaku,to sa snad moze .. 😉 vraj su tam vitaminy

aadulik2110
11. okt 2011

@katuskaaa29 tak sa pekne lieč 🙂 aj ja sa musím, viac spím ako som hore, pijem čajík a oddychjujem

katrinkab
11. okt 2011

@aamanda dakujem

suzon78
11. okt 2011

@katuskaaa29 oki díky vyskúšam 😉 🙂

@me5 ja som ani pri prvom nezvracala, ale ťažoba je mi pri tomto druhom kvalitná, je mi zle, ale nezvraciam, jedlo mi stojí v žalúdku, keď som hladná je zle a aj keď som práve najedená 😒

@aamanda moja tak potom neviem, lieky od bolesti nemôžeme, tak to musíme len pretrpieť, horúci kúpeľ tak isto sa neodporúča, hádam to časom prejde, nič iné nám neostáva 😔

@katrinkab to ma mrzí, 😔 ☹ držím palčeky, aby si sa rýchlo zotavila a aby sa čím skôr zadarilo druhé

aadulik2110
11. okt 2011

@katrinkab to mi je ľúto :(

aadulik2110
11. okt 2011

@suzon78 tak to je fajn, verím, že aj to hrdielko čoskoro prejde... mne sa naviac ešte aj začala točiť hlava.... ale to z tých upchatých dutín :( snáď sa mi čoskoro uľaví

nena13
11. okt 2011

@katrinkab Tak to mi je moc ľúto....

janka9898
11. okt 2011

@katrinkab joj to co sa tu robi je mi to luto hlavne sa z toho treba rychlo dostat a pokracovat.-((

suzon78
11. okt 2011

@aadulik2110 držím palčeky nech si aj Ty čím skôr fit. Liečkaj sa 😉

arieska
autor
11. okt 2011

@zuzka_zilina zuzi, to bude ok. brusko pobolieva, lebo sa roztahuje maternica a tmavy vytok tiez nevadi. to byva...ja som to mala minuly tyzden tak preto som taka mudra 🙂 preslo to. len keby sa objavila cerstva krv tak treba bezat

arieska
autor
11. okt 2011

@katrinkab 😢 to snad nie, co sa to deje? je mi to luto. drzkaj sa

arieska
autor
11. okt 2011

@zuzka_zilina zuzi, co to hovoris? v tehotenstve ani kvapka alkoholu 😀
teraz ma baby ukamenuju, ale ja si v pohode 1x do tyzdna dam 1,5 - 2 dcl cerveneho vina alebo piva.

zuzka_zilina
11. okt 2011

@arieska neblazni 😀 no burciak je slabučky,a iba 1 dc,neboj o mna 😝 mne dokonca aj sestricky u gynekologa povedali,ze občas,kludne aj raz do dna! si mozem dat deci cerveneho... pretoze som mala hrozne nizky tlak 😝 ale fakt si myslim ze 2x do tyzdna 1 dc vinka,alebo niecoho slabeho,alebo male pivno urcite neublizi. tvrdy alkohol urcite nie fuj,to uz su destilaty,ale vinko je zdrave,nech si malicke zvyka 😅

zuzka_zilina
11. okt 2011

@arieska Dik,si ma ukludnila 🙂

katuskaaa29
11. okt 2011

@aadulik2110 to iste robim aj ja

janka9898
11. okt 2011

np mopje dieta este spat nechce nejaky je teraz rozbolkany idu mu ocaky 😒 😒 😒 tak sa snim mm hra si urobili bunker zo stoliciek a deky a tam sa hraju na policajtou 😎 😎 😎

kisasonka83
11. okt 2011

holky idem zajtra na ultrazvuk a som v 10tt musim byt napita(plny mocovy mechur) alebo neni potreba?Na gynde som sa zabudla opytat

jajuuus
11. okt 2011

babuľky, lúčim sa s vami, naše dieťatko nás asi pred 4 dňami opustilo... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 držte sa všetky a dávajte na seba pozor!!!!!

nena13
12. okt 2011

@jajuuus prepánajána,to je strašné-je mi to ľúto...To snaď nie je pravda

27zuzka
12. okt 2011

@jajuuus to mi je veľmi ľúto 😢

27zuzka
12. okt 2011

@kisasonka83 ahoj, neviem, či už moja odpoveď nepríde neskoro, ja idem v piatok do poradne a na ultrazvuk, tiež som v rovnakom týždni a nemusím mať plný mechúr, budú mi brať aj krv a tiež nemusím byť nalačno.

27zuzka
12. okt 2011

@nena13 bože, čo sa to deje? toľko mladých, zdravých žien prichádza o svoje detičky 😢

arieska
autor
12. okt 2011

@jajuuus zlatko, drzkajte sa, ked budes mat chut, tak napis IP

cherry1981
12. okt 2011

Ja to nechapem, ked to tu citam, kolko zien ma MA a mna caka v piatok kontrola poradna, az mam strach na nu ist. 😒
@jajuuus Sice sem neprispievam, ale je mi to luto a drzim palcee aby to cim skor prebolelo 😒
Aj ostatnym babulkam ktore to postretlo prajeem skore zahojenie srdiecka a skoro zdrave babatka.
A nám ostatnym aby sme to dotiahli do mája 😔

cobhan
12. okt 2011

holky, ako vazne...ak mozete zdrzte sa komentarov, ze ste prisli o mimi. Vedlajsi efekt je, ze nervujete ( ja viem, ze neumyselne) ten zvysok. Ja som tuto diskusiu prestala citat (ano, dnes som ju zase otvorila..a moja chyba), pretoze po dvoch dnoch som mala pocit, ze nie je mozne normalne donosit dieta. O tyzden idem na ultrazvuk a tiez mam strach ako cherry1981.
Tymto som sa nechcela dotknut zeniciek, ktore takato vec postretla...drzim palce, aby sa vam to nabuduce podarilo a vsetko prebiehalo v poriadku.

kaekole
12. okt 2011

Moje babo z blízka 🙂) 9t+5d, 3 cm

kaekole
12. okt 2011

@jajuuus to mi je strasne luto :(((( co sa stalo?

suzon78
12. okt 2011

@kaekole jejéj , ako mu je tam dobre, vyzerá tak spokojné, akoby si opieralo hlavičku o svoju rúčku a spokojne driemkalo 😵 😵 😵

kaekole
12. okt 2011

@suzon78 hej, vyzeralo, že si tam spokojne lebedi, ma tam uplnu pohodku 🙂 rucku mal pri hlavicke 🙂