Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@kaekole nadhera
@katuskaaa29 to bude skôr z toho, že si tehotná. Ja mám takúto teplotu od začiatku a nie som ani prechladnutá, ani inak chorá. Čo si dávaš na nádchu?
ahojte baby, ja som tiez dnes nejaka divna. rano som stravila 2 hodiny na wc s hlavou v mise, potom som sa ledva doplazila do roboty a teraz ma chyta zimnica....dufam, ze na mna nieco nelezie... ☹
@27zuzka kupila som si homepoaticky liek oscillococcinum ci ako sa to vola, pouzivam hypomer do nosa (je to sprej s morskou vodou) naparujem sa vincentkou 3x denne, a pouzivam zvlhcovac vzduchu
no a volala som so sestrickou z gynekologie, ta teplota ze vraj je normalna, a ze keby mi vystupila nad 38 tak si mozem dat paralen ale dovtedy nie, dufam nebudem to potrebovat a bude vsetko OK
Baby, mne nastastie tehotenske nevolnosti ustupili, ale bojujem s chripkou a hlavne s kaslom :((((
Ahojte 🙂 , mne už nevoľnosti tiež ustupujú, no začala ma páliť záha. Ak máte takýto problém, čo vám pomáha?
@arieska blbé počasie a u vás na Liptove dvojnásobne. Nič nám nezostáva, len sa začať babušiť a čajíčkovať. Mne tie nevoľnosti tuším začínajú ustupovať - klop-klop. Máš náročnú prácu? Ja to mám super, som v kanclíku, kolegynky mi veľmi pomáhajú a okolo druhej ma kryjú, keď zdrhávam domov 🙂 Ešteže mám veľké deti a doma ma nečaká druhá šichta a môžem leňošiť.
@27zuzka to je super. tiez pracujem v kancelarii, ale moja praca je dost narocna - psychicky. spracovavam objednavky na tovar pre klientov z celeho Slovenska a takmer neprejde par minut, aby mi nezazvonil jeden alebo druhy telefon, do toho maily alebo skajpy...ale nastastie v nasej stavebnej oblasti konci sezona, tak snad uz bude trosku kludnejsie 🙂 (dufam, ze toto nebudu citat moji sefovci, ale fakt potrebujem trosku vypnut)
@coral1605 ani mi nehovor o zahe, pri prvom ma poriadne potrapila. palila ma zaha aj ked som vypila pohar cistej vody...MUDr mi poradila take cmulacie cukriky...tie pomahali...ale nazov neviem, skus sa spytat v lekarni. Su potom aj rozne sirupy v sackoch typu Gastrogel, ale tie mi moc nepomahali a ani nechutili. Vraj je dobre na zahu aj za hrst vlasskych orechov.
@coral1605 Ahoj mne na zahu pomaha Talcid su to cmulacie tabletky, ale kedze mna z nich natahuje, tak ich rozhryziem a zapijem vodou, ale aj tak pomozu 🙂
@arieska ty s tým pivkom nedáš pokoj, čo? 😀 Ja moc na pivá nie som, milujem vínko, ale odkedy som tehotná, som nevypila ani glg. Niežeby som bola proti tomu, ale mne sa ti tak zmenili chute, že sa sama divím. Vôbec nemám chuť na kávu a pila som 2 denne, nevedela som si predstaviť život bez sladkého a teraz sa mi vôbec nežiada, 20 rokov som nejedla bravčové mäso a teraz ho zbožňujem..... Odkiaľ z Liptova si? Môj manžel je priamo z LM, má tam celú rodinu.
dievčatá, už ste rozmýšľali nad menami? Či je to skoro?
@27zuzka ja tiez vobec kavu nemusim a to som pila aj 3 az 4x denne, sladkosti tiez chvalabohu teraz nemusim...inak by kilecka dobre pribudali🙂....tak rozmyslala som aj nad menami....dievca Ema sa mi paci a chlapec Martin alebo Michal...zatial....este sme sa s manzelom o tom velmi nebavili...asi je na to este cas🙂
@jazzin
@27zuzka
ja som nad menami este neuvazovala. kedze prveho mam chlapca, tak nejako automaticky viac rozmyslam nad dievcenskymi menami, ale nas Oli ma v tom jasno. Nic ine ako to, ze to bude chlapec a ze sa bude volat Martinko nepripusta 🙂
ja mam zatial len pracovne dievcenske mena: Dorota, Karolina, Tamara, Rebeka
@jazzin mne tie kilečká aj tak pribúdajú, keďže mi bývalo strašne zle, tak som v kuse niečo prežúvala 🙂 a v úžase som tu čítala niektoré príspevky, že niektoré baby nemajú žiadne brušká alebo len malinké vypuklinky, lebo mne brucho vybehlo hneď a mám ho ako v piatom mesiaci. Neviem, či je to aj vekom, alebo počtom pôrodov... Ja by som chcela dievčatko Ninku a chlapčenské vyberie syn, sľúbila som mu to, dúfam, že bude aspoň trošku "slovenské", lebo dnešní pubiši letia na samej Amerike 😝

ahojte, no a k nadche sa mi pridala aj teplota nic moc len 37,1 a teraz neviem ci je to kvoli tomu ze som tehotna alebo kvoli tej nadche.niekde som citala tusim na baby-web.sk, ze od 9TT teplota neklesne pod 37, neviete o tom nieco?