Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@aamanda asi tak nejako, do kopy mi nič nie je, len minulý týždeň som mala nádchu, a dostala som sa z toho bez väčších problémov, ale pre istotu som ostala doma ešte tento týždeň, tak asi takto.
hurrrráááá poupratané, okrem detsekj izby tam som totiž rezignovala pri toľkých rozhádzaných hračkách, dnes si to malý pekne poupratuje sám tak som sa rozhodla, som ja ale "krutá" čo?????
@katuskaaa29 tak to si pis...takto tazko nechas dieta pracovat!!!! no teeeda...to sa nerobi🙂)))))
no jasne ze je lepsie ostat na pn pre setky pripady ak by hrozilo hocico...netreba riskovat🙂
@27zuzka To máš ok. Ja chodím v ZA do súkromnej ambulancie,super vybavenej,ale platím 50 rocne, + kazdé 1 vysetrenie 15 E, + tehotenská karta 250 € 😠 hroozne drahe.. ale nejako neviem nájst v ZA dobrého gynekolo...
Babule,vy teraz v tehotenstve pouzivate nejaku specialnu kozmetiku? na brusko este asi nie,ci ano? a telovu,mozem pouzivat taku aku predtym? no ja pouzivam aj spevnujuce telove mlieka,aj anticelutidove,a som sa docitala,ze to asi nie je moc vhodne,tak som sa aj trochu zlakla ☹
@zuzka_zilina ja si brusko mazem od kedy viem ze som tehu, takym olejom z DMky 😉 To iste som pouzivala aj pri prvom a nemala som ani jednu striu tak dufam, ze sa zopakuje aj teraz 😉 Inak ziadnu speci kozmetiku nepouzivam.
Baby tak dnes som robila 3 testy na urcenie pohlavia babatiek. S vysledkom 1 baba a 2 chalani. Baba vysla mne Tesim a dvaja chalani mojim kamoskam. Tak som zvedava, ci sa to potvrdi aj na sone a da sa tejto metodike verit.
@boise Dik. to pouzivas taky bio olej,pre tehotne bruško? no ale zvyšok tela si normalne kremujem.. tak snad mozem hocicim,to snad cez kozu nebudu nejake nebezpečne telove mliečka..
@kaekole To je test na urcenie pohlavia z lekarne? či to si si robila v labaku? 🙂 maju aj v lekarni,neviete kolko pls stoji?
@zuzka_zilina konkretne je to Babylove Mama Pflegeol http://www.codecheck.info/img/99059/1
Podla mna normal pouzivaj to co mas, obycajne telove mlieko nemoze uskodit 😉
@zuzka_zilina jo a ten test na urcenie pohlavia sa da kupit tu http://forum.mamaaja.sk/intelligender/ 😉
@boise
@zuzka_zilina baby ja som si robila test z mojej krvnej plazmy v labaku. nie take testy co sa daju kupit v lekarni, to su blbosti 🙂
ahojte, tak už mám za sebou endokrinologické vyšetrenie, za 2 týždne budú výsledky, tak dúfam, že to bude ok 🙂 a aký ste mali dnes deň?
@aamanda nemienim riskovať, ešte teraz sa vrátim do práce, ale akonáhle zase budem chorá tak už sa nevrátim, čo môže byť, totiž robím v školstve, no a tam ľahko ochorie človek
@boise DIk za info 🙂 a dobry je ten krem? ty si ho pouzivala aj pri prvom tehotenstve? aj spevnuje brusko? a pomohlo to,mas ho hladučke bez strii?
@aadulik2110 Ahoj,prosim ťa,to načo je "endokrinologicke vyšetrenie" ? lebo mne ho teda nerobili.. 😒
@boise Ten test na určenie pohlavia stoji 48 Eur??? no pani,tak to kašlem 😝 ja že tak 3 euri,ako tehotensky.. 😀
@zuzka_zilina ano pri prvom pomohlo, koza sa pekne natiahla a bola bez strii..treba zacat natierat cim skor 😉 a ano ten test je drahy, clovek radsej pocka do 20 tt 😉
Ten olejček idem kúpiť aj ja do DM, už je na čase aby som začala používať nejakú kozmetiku na bruško.
Ahojte kočky...môžem sa k Vám pridať? síce som ešte nechcela, ale nejak to neviem vydržať aby sme sa navzájom mohli podeliť o krásne pocity...aby ste vedeli o mne....raz som už potratila, tak aj preto sa ešte bojím, ale teraz som už krok vpred, práve včera som bola na sone a aj srdiečko krásne bilo 🙂 som velmi velmi šťastná, no len aby tie kritické mesiace prešli, aspoň do toho tretieho, a možno sa vtedy trošku ukludním ☹. Strach už budem mať stále, keďže veľmi veľmi túžim po bábätku. Moje malé malo 1 cm. Termín zatiaľ mám koncom mája, tak uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať. cmuk Vám 🙂
@zuzka_zilina ja som mala pred 10 rokmi problémy so štítnou žľazou.... a tak automaticky znova som musela ísť na endokrinológiu.... bežne sa berie pri prvom odbere krvi aj rozbor na hormón štítnej žľazy.... ak to nie je v norme, tak sa posiela pacientka na endokrinológiu.... ak už je pacient sledovaný na tomto oddelení, tak musí absolvovať vyšetrenie hneď
@helenka333 vitaj medzi nami 🙂 ja mám tiež obavy aj keď nemám takú skúsenosť ako ty.... ale veľmi sa teším každému dňu a hlavne do poradne a keď budem vedieť, že je všetko OK 🙂

@raa2 ja som rodila december 2009 a bola som aj na nt normal..asi zalezi od lekara 😉
@aamanda ja platim rocne 50 EUR a to je vsetko...inak mam ostatne veci v cene, vsetky odbery, utz v 10.,20. a 30 tyzdni, pripadne ak je cysta ako mam aj ja tak aj dalsie utz v cene, vsetko preplaca poistovna 😅