Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@zuzka_zilina v 13tt je meranie NT na utrazvuku, a pri tej prilezitosti babo aj pomeraju 😉
ahojte dievcata, pozdravujem vsetky maminky
som tu nebola takmer tyzden, dufam, ze sa len rozrastame a ze nikto neubuda
ja sa chcem s vami hlavne podelit o nasu dalsiu velku radost a to je to, ze po viac ako roku trapenia (zda sa) dostaneme konecne stavebne povolenie, takze vsetko zase tak naraz...ale my sme zvyknuti, ze u nas nikdy nebolo nic jednoduche 🙂
prve si to so mnou odmakalo na byte pri prerabani , druhe pri stavani...tretie uz radsej neriskujeme, lebo neviem co by som pocas jeho ocakavania porabala... 😀
@27zuzka teraz uz hej. konecne rano nevraciam, mam aj trosku viac energie, ale stale zaspavam vecer o 20,00 a potom sa budim uz o 4,00 ☹
minuly tyzden som bola trosku chora, bola trosku aj teplota, aj hlava ma bolela, ale po polke paralenu preslo, hovoril MUDr, ze pol paralenu je ok, ze sa mam vyhybat len megadavkam a vylezat...no jasne...to ma nepozna...naposledy som lezala po autonehode v 1998 🙂
a ty ako? tvoji "velkaci" ti pomahaju?
@arieska ja som vôbec nevraciavala, len vždy večer mám veľké problémy - hlava, pálenie záhy, ťažoba na žalúdku a strašne veľa slín v puse. A tiež zle spím.
Jasné, moji pomáhajú. Dcéra už s nami síce nebýva, ale 2 - 3 krát do týždňa dobehne, lebo v našom dome doučuje angličtinu a vtedy mi pomôže, niečo uprace, niečo požehlí.... Syn má toho habadej, lebo hrá basketbal a každý deň má tréningy, cez víkend zápasy, ale je veľmi zlatý a stále sa ma pýta ako sa mám, či niečo nepotrebujem.... Je to fakt veľká výhoda mať väčšie deti. Neviem, či by som to tak v kľude zvládala, keby mám malého krpčeka doma. To ťa obdivujem. Malý chodí do škôlky alebo je s babkou?
@helenka333 jasné, jasné, ja som len tlmočila to, čo som vtedy v nemocnici počula....
@27zuzka ja som z prvej materskej utekala, ked mal maly 10,5 mesiaca. cca 2-3 mesiace bol pri svagrinej, ktora ho opatrovala, ale kedze mala tiez rovnako stareho chlapceka, tak to bolo na nu vela, tak sme dali maleho do jasli a teraz uz druhy rok chodi do skolky
je to narocne hlavne v tom, ze on je velmi aktivny (desim sa slova hyperaktivny), takze ked ja pridem domov vecer o 17,30 s vyplazenym jazykom, tak on sa chce hrat, chce ist von a to ja uz ledva prepletam nohami ☹
@aadulik2110 ok moja, Ďakujem Ti pekne, je pravda, lebo hneď som si o tom veľa čítala, a nie jedna baba pili urologický čas, bola aj taká, čo celých 9 mesiacov pila, a všetko bolo ok, tak tiež je to individuálne 🙂
Neviem prečo ale strašnú chuť mám na pomaranče alebo mandarínky, dám si a potom mi je akože zle, alebo ani sama neviem, cítim taký tlak v hrdle, a takú čudnú chuť v ústach a nič mi na to nepomôže, inak toto cítim každý večer, nemáte podobné problémy niektorá???
@stvura ja prave som ani vecer neni unavena, dokonca som dnes v noci isla curat a asi hodinu som sa potom prevalovala v posteli a cez den nie som vobec unavena.. ja normalne cakam do tej 23 aby som sla spat, lebo potom sa budim skoro a neviem uz zaspat..
@27zuzka kde v statnej sprave pracujes, ak to nie je tajne ?
@katuskaaa29 ja mam presne to iste a nic mi na to nepomaha iba daco sladke na pitie, bud caj, alebo citronova voda s cukrom, tak po troske cuckam
@aamanda aj ja musím vtedy v kuse chrumkať niečo, ale akonáhle nechrumkám alebo nepijem tak to zase cítim, ráno je to OK, len poobede a na večer, a neviem čo to je, že vraj to pálenie záhy nie je, no uvidím, ale začína mi to liezť na nervy, keby som aspoň vedela od čoho to je a čo na to pomôže, ale neviem, dúfam po prvom trimestri to prejde
@katuskaaa29 ani ja netusim z coho to je...tiez to mam poobede a vecer nooo niekedy aj cez den...no chrumala som aj ja ale islo to dost na vahu a zistila som ze staci daco pocuckavat sladke...nastastie vecer ma to zlomi o 20tej a tak uz to necitim🙂
@katuskaaa29 len vydrzat, mne to uz ustupuje, mala som to dva mesiace...ale na vecer to pride vzdy 🙄 😠

@danielka1982 Uf Danka,to ma mrzi,drzim palčeky nech to všetko dobre dopadne 🙂