icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

katuskaaa29
19. okt 2011

@aamanda tak podobne som aj ja na tom

katuskaaa29
19. okt 2011

@boise no tak to ma teší, nech je už máj potom, lebo ja sa z toho zbláznim

lenkalela
19. okt 2011

@boise ahojka ,chcem sa ta opytat ci aj ty mavas niekedy take silnejsie bolesti kvoli tej cyste?mna uz druhy den dost pobolieva ,normalne sa bojim:( dnes som mala ist k dk ale volala sestricka ze az zajtra ,lebo tam nieje ,,.
a ako sa inak citis? ty si uz bola na sone teraz niekedy?

cherry1981
19. okt 2011

Jaj baby aj ja mavam rozne pachute v ustach a snazim sa to teraz najnovsie zahanam karamelovymi cukrikami, lebo mna z tej divnej chute v ustach natahuje 😠 No verim, ze to za nejake dva tri tyzdne prejde a ja si uz zacnem tehu aj uzivat 😀

boise
19. okt 2011

@lenkalela ahoj, nie nemavam bolesti. Ale doktorka mi dnes hovorila ze keby boli silne bolesti v podbrusku, take bodave, tak treba prist...take mas? mna jedine co bolelo ale to som este nevedela ze nejaka cysta je, tak na bokoch oboch stran. Ale to bolo ako sa mi roztahovala maternica, tie upony. To ma bolelo aj pri prvom..Citim sa fajn, dnes sme mali meranie NT, foto babatka mam v albume 😉

boise
19. okt 2011

@cherry1981 jaaaj presne viem o com pises, mne na to pomohli len zuvacky orbit 😅 a tak zviakam od rana do vecera

cherry1981
19. okt 2011

@boise ja teraz tuhe nemozem, este detske orbitky mozem tak tie zuvam aj ja, alebo zuvacky huba buba 😀 😀 Ale ked to tebe uz preslo tak verim, ze aj mne za par tyzdnov 😀 Cakam na to ako na spasenie 😀

boise
19. okt 2011

@cherry1981 no mne to preslo, ale obcas vecer to este pride 😝 😠

cherry1981
19. okt 2011

@boise Jaj ked to bude iba obcas a iba vecer tak to uz nejako predycham ono to o chvilku tebe prejde uplne 😉

boise
19. okt 2011

@cherry1981 no bodaj by si mala pravdu 😉 mna to dost zaskocilo, pri prvom som nic take nemala 🙄

cherry1981
19. okt 2011

@boise Mne bolo zle pri oboch ale toto je extrem ako mne byva cele dni.
Inak stale sa mi vygrguje baby vy ste to nemali? Ja aj ked nic nejem tak sa mi stale grga 😕 😕 😕

lenkalela
19. okt 2011

@boise hej presne take mam:((ale az zajtra mam ist k dk

boise
19. okt 2011

@lenkalela no ak ta to bude moc boliet tak radsej pohotovost.. ale boli ta to stale alebo len obcas tak potiahne? ci to nebude ta maternica...lebo aj mna to teraz pichlo par krat, a to som bola u lekarky a vsetko je ok..

boise
19. okt 2011

@raa2 ozaj odpisali ti z toho medifemu za NTcko?

27zuzka
19. okt 2011

@raa2 prokuratúra 🙂

danielka1982
19. okt 2011

@zuzka_zilina tak dúfame aj my...ďakujem

katuskaaa29
19. okt 2011

@cherry1981 no to dúfam aj ja, lebo takto sa zbláznim, v kuse si zuby umývam alebo niečo chrumkám, pomôže to možno len na minútku alebo dve a potom zase to cítim

lenkalela
19. okt 2011

@boise vies co ja som sa predvcerom tak z chuti zasmiala a strasne ma tam pichlo ,ako keby mi tam nozik niekto vrazil ,az ma vysrelo,a na druhy den uz ma to popichava ani chodit poriadne nemozem ,,aj ked vstavam z gauca tak musim pomaly ,ale tu so mnou nic na pohotovosti nespravia ,naposledy ma nechali cakat v cakarni od 4 rana do 12tej obeda druheho dna ,,tak vydrzim do zajtra a dufam ze bude vsetko v poriadku ,takto ma to bolelo aj v 5 tt .len odvtedy nic az teraz ,,tak ale fakt verim ze je to ok ,aj on mi povedal ze mozem mat niekedy bolesti ,,bojiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:((((((((((

boise
19. okt 2011

@lenkalela neboj sa, cysta by ta bolela stale bez ohladu na to ci sedis, lezis, proste to by ti nedovolilo dychat...to by bola bolest ze by si sa sama hnala na tu pohotovost, toto sa ti bude len maternica roztahovat 😉 Ja som to mala pri prvom a ziadnu cystu som vtedy nemala 😉 neboj

lenkalela
19. okt 2011

@boise no dufam:( lebo boli ma to aj ked lezim ,sa musim aj opatrne otacat a tak..ved zajtra mam to velke sono co uz budu vsetko merat a tak ..dalsi potrat by som uz nezvladla ,manzel uz vybral aj kocik aj detsku izbicku🙂 uz aj mena pozera🙂 taky je podareny,som sa rehotala jak male decko lebo sa zobudil a vravi ze snivalo sa mi ze mame Violu🙂)))))))))))neviem ako dosiel na take meno ,ale take mi to bolo smiesne🙂)))))

boise
19. okt 2011

@lenkalela na take ani nemysli ze by sa nieco mohlo stat...babo krasne rastie a preto ta to boli 😉 lebo si zvacsuje izbicku....a zajtra urcite napis, verim ze bude vsetko tak ako ma byt 😉 😵

lenkalela
19. okt 2011

@boise dakujem 🙂

raa2
19. okt 2011

@boise ano, odpisali mi, dali mi termin na 26.10 o 1145 a stoji to 20 eur a vykona to Mudr. Konova, pozns ju? este im skusim napisat ze ci nemaju skorsiu hodinu volnu 🙂 maly mi chodi spavat o 1130, tak mi to trosku nepasuje...no ved uvidime 🙂

boise
19. okt 2011

@raa2 ta robila NTcko dnes mne, dokonala zena 😵 😵 😵 vsetko ti obkeca, vsetko ukaze, povysvetluje, fotky porobi 😵 😵 😵 ja som tam stravila asi 20 minut 😅 😀

katuskaaa29
20. okt 2011

Ahojte baby, no dnes som vstala so strašnou bolesťou hlavy, toto som zvykla mávať aj pred tehotenstvom, a vtedy som si musela dať ibalgin, inak ma to neprešlo. Keďže teraz ibalgin nemôžem tak som si dala polovicu paralenu, dúfam, že to nebude vadiť, ale tá bolesť je ozaj hrozná, normálne mám pocit, že mám spuchnutú celú ľavú stranu tváre (čo nemáme) a ako keby mi chcelo vypadnúť ľavé oko, normálne je mi do plaču tak ma to bolí. ☹

petra1209
20. okt 2011

@katuskaaa29 presne takto som dnes vstala aj ja ale dala som slabú kávu a prešlo to. Idem si ešte uvariť čaj až vyrovnám tekutiny a hádam bude dobre. To asi aj počasím dnes je aspoň u nás otrasne: tma a prší ☹

katuskaaa29
20. okt 2011

@petra1209 no aj u nás je zatiahnuté ☹ a na potvoru ešte niekto v činžiaku začal vŕtať, takže mám postarané o zábavu ☹ ale to ma teší, že ten paralen trošku zabral 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
katuskaaa29
20. okt 2011

@stvura no ano aj tuto poprchá, aj ty si z NZ?

helenka333
20. okt 2011

TEHUĽKY OTÁZOČKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedy Vám vymizili tehotenské príznaky, či vôbec vymizli? Trošku sa bojím, keďže som už po jednom MA, tak teraz aj keď nechcem sa viac sledujem ☹ ☹ ☹ bolesti v brušku aj pichanie prestali už ani na vracanie mi nieje asi dva dni, tak dúfam že je všetko ok. Prsia naliate ostali 🙂 a teraz pre zmenu nemám hnačky ale takú záááápchu až až. Napíšte prosím svoje skúsenosti 🙂!!!