Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@mymimi Jeeej,aj ja chcem uz take 😵
@dominika_sk Tak potom to bude ta plodova voda 🙂
@lianka7 Jeeej to je krasne tie vydutinky, aj ja chceeeem. Ja som take nieco na sebe pozorovala tak pred 2 tyzdnami a teraz nic, mam obavy, ci je vsetko ok, lebo uz som 19+2 a som z toho nervozna, ale dufam,ze telo by mi povedalo,ze nieco neni ok, lebo fyzicky sa citim uplne v poho (ked neratam,ze dychcim jak stara babka).
inak z toho zoznamu so rada že budeme musieť kúpiť len zopár drobností ostatné veci máme po synovi, aj oblieečky do postieľky mám vo farbách smotanová, žltá marhuľková a oranžová, a v podstate všetky veci mám viac menej v smotanovej farbe, takže sa hodia tak pre chlapca ako aj pre dievčatko, jediné čo si zvažujem kúpiť je nový kočík .... inak len fakt také drobnosti ako fľašku, cumlík , kozmetiku a preistotu aj krabicu umelého mlieka, ale ostatné máme...teda ešte čo budeme bambuľke kupovať, je kolotoč nad postieľku, lebo tú čo mal malý sa pokazila, mal jedno obdobie, že si robil v postieľke diskotéku a dokolčeka si púšťal tú melódiu až sa ten hrací systém pokazil. 😀 , ale to sú minimálne položky
ahojte 🙂 pozeram, ze porovnavate bruska 😵
@luci66 ja som stale cca 6kg v minuse. dr povedala, ze sa nic nedeje pokial babatko pekne rastie, potvrdila mi to aj endokrinologicka, tak sa tym nejdem stresovat... ale tiez som prekvapena, vzdy som bola skor pripad, ktory nevedel schudnut.
kocky, aky zoznam ste to spominali, ten co tu je ako jpeg mam strasne zle citatelny 😒
@stellamiapiccola baby máte krásne brušká 🙂
juuj, som nevidela ten link na zoznam 😅 , ale uz som nasla 😀
@dena Baby ja nechapem co to tu pisete....preco ste take zle? ved to je jedno, nech sa opyta, mne to pripada normalne, ja som sa vypytovala kamaratky na rozne otazky a ta rodila pred rokom a pol a vela veci mi nevedela povedat, ze si to uz nepamata...dla mna je to normal, mas proste milion dalsich povinnosti a nezameriavas sa len na 1. beriem,ze tehotenstvo je nieco vynimocne, ale 10mesiacov je dlhe obdobie a udeje sa vela veci tak preco to hodnotite takto striktne..ved nato sme tu, aby sme sa o tom bavili a toto je tiez len moj nazor
juuuj, krásne bruška máte, každé ine 😀 to je milé 🙂 ja pridám večer foto, kedže som v práci 🙂 a tiež si myslím babulky, že nemusíte utočiť na seba, ja sa tiež niekedy spýtam aj 3 krát jednu vec, len aby som sa usitila 🙂
@mymimi pfuuuuu, paraaaada... tak tomuto poviem brusko 😉 krasne gulatucke 😉
@dominika_sk ake drobunke, si podobne na tom ako @lianka7 😀
@niki_lv, tak to je tam u vas zaujimavejsie ako tu v ra, s tymi doktormi... 😖
@luci66 aj mne 🙂 neboj sa určite to bude dobre, mozno mas v brusku maleho lenivceka 😀 neboj sa, presne tzak hlavne nato skus nemysliet a uvidíš, že ti dr.povie o týžden že všetko je v poriadku, mne povedal, že keby sa niečo stalo zle tak by som to určite cítila, bolo by mi zle atd ..... neboj všetko je OK 😀
http://www.topky.sk/cl/11/1278424/Batola-hadzal... tak toto som este nebviela...nemam slov!!!!!takto sa nechovaju ani zvierata 😢 😢 😢 😢
No konecne som docitala vsetky prispevky z vikendu, mate krasne bruska, nemozem pripojit som v robotke a mam otazky 😀 :
1. Baby viem,ze v tehu je vytok priesvitny a biely bezny, ale mavate aj taky zlty? lebo ja ano a pritom sa zdravotne citim dobre, nic ma nesvrbi, nepali..neviem, ci to mam riesit alebo nie
2. To spanie na chrbte, poviem vam,ze dokym sa to tu nezacalo riesit, som si v klude spala v noci na chrbte, lebo to najradsej, ale ako sa tu pisalo,ze by sa to nemalo tak sa nejako celu noc prevaluje z pravo dolava len aby som nespala na chrbte, nejako sa mi to podvedome zafixovalo...Myslite,ze to fakt moze skodit?
@henrieta44 heni, s vecami sme na tom podobne...tiez len nad novym kocikom uvazujem, aj to len v pripade, ze by bol chlapec...ak by bola zase baba, nemusim ani to, lebo twento,co mame je ako novy, kus prekefovat ho treba..
@luci66 z toho si nic nerob, ked som odtialto odchadzala, pisla som kamoske, ze za 20 min jej zavolam...po vyse hodine mi volala ze co je so mnou, ta reku mila moja, nic si z toho nerob, tehotensky hosip 😝 aj teba to caka 😀 😀 takze presne viem o com hovoris, len to neprichadzas o rozum, len mas hlavu viacej v brusku 😎 😎
lucka a na dianku nikto neutoci, len sme sa cudovali, ze ma take, no povedzme "dost divne" niektore otazky..je jasne ze ani ja si nepamatam komplet vsetko, kamoska sa ma tiez kopu veci pyta/este aj kolko si pribrala v 12tom tt,co ja vazne netusim/, ale to co sa pytala, nam viacerym prislo dost take..ehmm, prirodzene aj pre prvorodicku, nieto zenu, ktora je tehotna 4tykrat...
@luci66 ja som bola cca pred týždnom v poradni a pýtala som sa nato Dr., povedal mi že teraz už na bruchu nemám spávať, nerobí to ževraj dobre ani bábetku a ani mne, takže už spávam iba na bokoch, no nebola od vtedy noc aby som sa vyspala do ružova ☹ presne ako pises, stale sa budim, prehadzujem a večinou sa zobudim nato, že už ma boli rameno 😠 ale tak co by sme neurobili pre bábetká naše 😀 takže na chrbte sa snaž už nespávať
@luci66 zlty vytok...Tak to neviem 😒 Ja mam hojne vaginalneho vytoku,no je priesvitny,obcas biely.
Spanie na bruchu mne osobne nerobi dobre,citim sa tak cudne ,,natiahnuta,, na bruchu.Ja este stale spavam na bruchu.Malej to obcas trosku vadi,zacne sa mrvit a kopat,tak potom sa prevalim trosku na bok,nech ma viac miesta 😀
Inak,baby,tie nase deti uz asi pocuju 😲
Dnes som bola tlakovat vodaren a ako to zacalo hucat mala sa mikla a potom sa mrvila.Ze by som ju zobudila?
A tu je moje brusko,fotene pred chvilkou po obede.....
doprdele,preco sa mi sem davaju fotky lezato,ked v pocitaci ich mam stojato?Neda sa to nejako otocit?Sak si pripadam jak debil,ktory nevie ani fotku nahodit 😖
@eviiinka ty koksoooooo, som to citala aj drahemu, no koniec...by som im to iste robila, prisamvacku...ale ostatni vazni ich podla mna utyraju, lebo kazdy jeden, ktory dieta ma, si lahko predstavi ze by to mohli robit jeho dietatu...strasneee daco...
@karap no, veruze chuducka...sa mi smeje cela rodina, ze som ako pavuk 😀 😀 skade ruka-skade noha, len bubon pred sebou 😀 😀
@luci66 vytok mam aj ja, na zaciatku tehu som úrekonala silny zapal posvy, brala som aj atb, ale nejao to neustupilo...tiez to nesvrbi ani nic, ale take sople zo mna idu ze strach..tiez sa chystam povedat dr. nech s tym uz daco robi...a co sa spania tyka, vraj to moze robit problemy s dychavicnostou uz teraz, ale vraj sa to nesmie az od konca 6 mesiaca ci ako...mne osobne sa dost zle spi na chrbte...
niki_lv platila za urcenie pohlavia? ved to v ramci usg automaticky povie lekar, ked si to mamicka prosi...aspon tu to tak funguje...ja platim len za fotky v3D, za 2D neplatim..pri bianke som platila 30sk, vtedy 3D este v ra nebolo, a teraz na 3D fotku platim 3€

@mymimi pekné, ja mám už navrh skoro 2 kilečka