icon

Podarilo sa vám odhaliť niečí nick na MK?

21. jún 2026

Podarilo sa vám identifikovať niekoho nick na MK na základe informácií, ktoré poskytol o sebe v diskusii?

Strana
z3
anonym_8dc0a9
21. jún 2026

@anonym_autor Ano, ale necham si to len pre seba. Mozno raz dotycnej napisem, cize rozhodne to ostane max. medzi mnou a nou.

anonym_4c9eff
21. jún 2026

@anonym_autor
@anonym_autor Ano, podla fotky. Pisala tu o velkych problemoch s partnerom a na socialnych sietach to prezentovsla ako stastnu a idilicku rodinu. Uz teda spolu nie su, ale je to realny priklad, ze socialnym sietam sa neda verit.

anonym_4c9eff
21. jún 2026

@anonym_autor Ja som tu identifikovala vydatu kolegynu, ktora ma pomer so zenatym sefom.

martinkatinka
21. jún 2026

Ano, podla fotky a teda boli z mesta, kde zijem.

anonym_276bb8
21. jún 2026

Ano, identifikovala som, aj napriek tomu, ze v diskusiach vystupovala ako anonym.

catherinah
21. jún 2026

Áno, stretli sme sa naživo úplne nahodou na jednej akcii a podľa toho, co o sebe povedala, viem kto to je. Ona nevie.

anonym_9a8e75
21. jún 2026

Ja zatiaľ nikto.

anonym_ef06ef
21. jún 2026

@anonym_autor Áno. Veľmi kvetnato tu opisovala svoj vynikajúci vzťah, manžela a deti, pridávala aj fotky a stále radila v témach o vzťahoch. Akurát jej manžel vtedy čakal dieťa s milenkou, o čom sa dozvedela asi ako posledná. Keďže zistila aj ona, kto som a že sa naši muži poznajú a spolupracujú a po narodení dieťaťa sa ten jej manžel od rodiny odsťahoval, zrušila si celý profil.

anonym_20d13d
21. jún 2026

@anonym_autor Áno, aj ja a ako píšu kočky hore, prezentácia na sociálnych sieťach je iná ako problémy, čo tu dotyčná rieši.

anonym_f67df0
21. jún 2026

Niekedy si anonym neuvedomuje,ze co znamena slovo obtazovanie.A isto nechape,preco rusia jej komenty.Ak by chapala,viac by neobtazovala.

vkatush
21. jún 2026
@anonym_4c9eff

@anonym_autor
@anonym_autor Ano, podla fotky. Pisala tu o velkych problemoch s partnerom a na socialnych sietach to prezentovsla ako stastnu a idilicku rodinu. Uz teda spolu nie su, ale je to realny priklad, ze socialnym sietam sa neda verit.

@anonym_4c9eff ja to neznášam na ľuďoch, čistá faloš. Presne mám kamošku, ktorá viem, že už má pripravené rozvodové papiere, keď príde posledná kvapka. Ale nie je dňa, aby nedala fotku/storku, aká sú úžasná idylická rodina. Už viackrát som jej to povedala, tak vždy to len ututle.

anonym_e95554
21. jún 2026

Nie, ale ani to tu nijak zvlášť neanalyzujem, nepotrebujem to k životu.

anonym_1bef43
21. jún 2026
@anonym_ef06ef

@anonym_autor Áno. Veľmi kvetnato tu opisovala svoj vynikajúci vzťah, manžela a deti, pridávala aj fotky a stále radila v témach o vzťahoch. Akurát jej manžel vtedy čakal dieťa s milenkou, o čom sa dozvedela asi ako posledná. Keďže zistila aj ona, kto som a že sa naši muži poznajú a spolupracujú a po narodení dieťaťa sa ten jej manžel od rodiny odsťahoval, zrušila si celý profil.

@anonym_ef06ef tak zjavne o tom nevedela, keď sama píšeš, že sa to dozvedela posledná. A nemôžeš vedieť či doma nebol z neho “ideálny” manžel

anonym_ef06ef
21. jún 2026
@anonym_1bef43

@anonym_ef06ef tak zjavne o tom nevedela, keď sama píšeš, že sa to dozvedela posledná. A nemôžeš vedieť či doma nebol z neho “ideálny” manžel

@anonym_1bef43 Napíšem len toľko, že bol a je to chuj a jej sa len dobre stalo, že sa ho zbavila. Ale to precitnutie muselo byť tvrdé, keďže ho vždy videla úplne nekriticky.

anonym_4aa0a5
21. jún 2026

Áno pani hrala divadlo ako im to doma klape, prezentovali sa navonok ako funkčná rodinka, vylety, dovolenky atd. pritom muz o nu dlhé roky nezakopol, žili ako spolubyvajuci kvoli dietatu
Ona poza jeho chrbat naháňala inych chlapov, aj ženáčov

anonym_1bef43
21. jún 2026
@anonym_ef06ef

@anonym_1bef43 Napíšem len toľko, že bol a je to chuj a jej sa len dobre stalo, že sa ho zbavila. Ale to precitnutie muselo byť tvrdé, keďže ho vždy videla úplne nekriticky.

@anonym_ef06ef jasne, ale sama píšeš, že ho videla v inom svetle. A tak sa aj prezentovala.

muchotrafka298
21. jún 2026

Nie, lebo to nejak velmi neskumam. Ale casto som jeden cas stretavala jednu velmi aktivnu clenku tu, spoznala som ju podla oblecenia, lebo sa na seba v reale vobec nepodobala. Teda vyzerala ako uplne niekto iny, tu to bola bohyna s desiatkami lajkov, cela rodina vystajlovana, ona, muz, deti, proste uzasne vyzeras, dokonala si. To boli najcastejsie komentare na jej fotky. V realite je to uplne iny clovek. Keby som nepoznala handry a sperky z MK, tak to ma ani nenapadne ze to je ona.

anonym_2d192e
21. jún 2026

Kolegyňu...ale v pohode...🤣🤣 držka tu aj v reali.. nechám si to pre seba lebo by sa pytala na moj nick a to by nebolo dobré 😆😆

biba_18
21. jún 2026

ja nie lebo je mi to jedno.
ak niekto spoznal mňa, aj to mi je jedno 😏 pretože ja si tu o sebe nevymýšľam…

zuzana76
21. jún 2026
@biba_18

ja nie lebo je mi to jedno.
ak niekto spoznal mňa, aj to mi je jedno 😏 pretože ja si tu o sebe nevymýšľam…

@biba_18 s tebou sa mi dnes snivalo 😀

biba_18
21. jún 2026
@zuzana76

@biba_18 s tebou sa mi dnes snivalo 😀

@zuzana76 😲

zuzana76
21. jún 2026

nikoho nesledujem, nepamatam si, takze neriesim nicky

zuzana76
21. jún 2026
@biba_18

@zuzana76 😲

@biba_18 😀 ze ta niekto paradne nasral a napisala si mi to do spravy 😀

biba_18
21. jún 2026
@zuzana76

@biba_18 😀 ze ta niekto paradne nasral a napisala si mi to do spravy 😀

@zuzana76 😂 tak sorry že som ťa obťažovala, muselo ma to rozhodiť…

zuzana76
21. jún 2026
@biba_18

@zuzana76 😂 tak sorry že som ťa obťažovala, muselo ma to rozhodiť…

@biba_18 😀 nic si z toho nerob, ja mavam bezne fakt dost cudne sny, jeden si pamatam uz 21 rokov a to, ze som porodila vzduchom chladene kurca, len ja, porodnik a moj muz v ambulancii, ja na koze, tlacim a zrazu sup, vyslo vzduchom chladene kurca ako z obchodu, porodnik sa mi sopravedlnoval, ze on nevie ako je to mozne a ja som flegmaticky skonstatovala, ze nevadi, aspon si ho upecieme. Musis uznat, ze tomuto sa asi nic nevyrovna 😀

biba_18
21. jún 2026
@zuzana76

@biba_18 😀 nic si z toho nerob, ja mavam bezne fakt dost cudne sny, jeden si pamatam uz 21 rokov a to, ze som porodila vzduchom chladene kurca, len ja, porodnik a moj muz v ambulancii, ja na koze, tlacim a zrazu sup, vyslo vzduchom chladene kurca ako z obchodu, porodnik sa mi sopravedlnoval, ze on nevie ako je to mozne a ja som flegmaticky skonstatovala, ze nevadi, aspon si ho upecieme. Musis uznat, ze tomuto sa asi nic nevyrovna 😀

@zuzana76 😂😂 myslím že tento príbeh si tiež budem pamatať zo 21 rokov…

anonym_c21d55
21. jún 2026

Podla diskusii nie, ale podla fotiek uz viac zien z nasho mesta.. nechapem, preco si tie zeny daju fotku a potom riesia svojho nepodareneho muza, nevychovane deti, naprd prácu.. toto sa riesi bez fotky predsa 🙂 teraz ked niektoru stretnem na ulici, tak neviem meno, ale viem, ze tato mala muza psychopata, ktory ju roky podvadzal a tejto nainstaloval ex do domu skrytu kameru.. wtf 😅

anonym_fc91a0
21. jún 2026

ja melantu som na linkedine nasla

rozculena
21. jún 2026
@zuzana76

@zuzana76 skoro som spadla zo stoličky

sticker
zuzana76
21. jún 2026
@rozculena

@zuzana76 skoro som spadla zo stoličky

@rozculena bol to naozaj zivy sen, gynekolog ako drzal to kurca pod pazuchami, tak este aj zatrepotal tymi kridelkami ako ho zdvihol, aby mi ho ukazal, moj muz nechapal, asi rozmyslal aky kohut to bol 😂 a ja som to ponala pragmaticky, ze ked kurca, tak hadam ho nevyhodime 😂

Strana
z3