icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kukina79
27. jún 2011

Ahojte, tak sa k vam aj ja pridavam a vyrovnam skore, u nas to bude chlapec Kilian 🙂 citam vas uz od zaciatku, ale az teraz som sa k tomu nejak osmelila nieco napisat. no mam termin porodu 30.10.11, ale podla morfo utz sme tyzden a par dni pozadu s velkostou, takze ja to vidim na november 😉

kukina79
27. jún 2011

harper@ ak ma mozes doplnit do tabulky, ak teda nevadi, ze podla PM je termin 30.10., BA, vek v case porodu 32, chlapec, meno Kilian

majoslava
27. jún 2011

@kukina79 gratulujem ku chlapčekovi 🙂 pekné meno ste mu vybrali také nezvyčajné 🙂

kukina79
27. jún 2011

fuha, le som teda vtirka sa tu takto natiskam a moze byt, ze ma poslete k oktobrovkam 😒

kukina79
27. jún 2011

@majoslava dakujem, no na vine je reklama na parfem 😀 tak sa vola ten navrhar, podla ktoreho ju nazvali a mne sa to tak zapacilo, ze to muselo byt a drahy nenamietal, takze to bolo hned jasne....inac ani nemoze byt, kedze aj priezvisko bude tu na SK dost netradicne...

stefie
27. jún 2011

@danka89 dani, neviem ,ako to moze ublizit babatku, len viem, ze aj pri prvom ma upozornovali na urol.caj aj teraz...ze sa proste nesmie lebo moze potrat samovolny vyvolat...ale tak dufam, ze dve salocky ublizit nemozu...skus si aj na nete popozerat ako je to s tym cajom...

stellamiapiccola
27. jún 2011

tak som sa konečne odfotila 🙂

majoslava
27. jún 2011

@harper aj mna môžeš zapísať 🙂 termín podľa dnešného sona 2.11., chlapček Daniel, vek 25 🙂

karap
27. jún 2011

@mymimi 😀 bola som cerstvo osprchovana,bez bielizne,tak som len saty zhodila....A speky mam na riti,stehnach a bokoch.Takto zboku sa to ,,maskuje,,

majoslava
27. jún 2011

@stellamiapiccola máš podobné bruško ako ja :D

kukina79
27. jún 2011

@henrieta44 no zaujimave ja nemam vobec brucho do spica a budeme mat chlapca...takze neviem, neviem ci sa to da podla toho ako tak rozoznat...ale ze som nejak opeknela, tak to mi hovoria vsetci a to sa hovori, ze pri chlapcoch sa zvykne... 😝 😀 tak si vyber.... 🙂

stellamiapiccola
27. jún 2011

@kukina79 aj ja som lepšie vyzerala pri prvom a bol to chlapec 🙂 a to bruško uvidíš neskôr ako pôjde do špicu 🙂

micicka
27. jún 2011

aké máme všetky pekné brušká 😀
a aké sme všetky štíhle, fakt tu tuším nie je ani jedna, ktorá by sa viacej rozbehla. ale aj keby, nevadí, nevadíííí 😀

micicka
27. jún 2011

@kukina79 ahoj, kľudne sa pridaj k nám. neviem prečo by sme ťa mali vysáčkovať! termín je čisto teória 😉

lenka1108
27. jún 2011

ahojte baby.tie co este nemate meno pre babo kuk.... rozsireny slovensky kalendar
http://www.rodokmen.com/index.php?include=mena&...

harper
27. jún 2011

@kukina79 ahoj, uz Ta doplnam, i ked prave som tabulku dala na blog. Vsimla som si iba nahodou ze chces doplnit - tak nabuduce najprv zavinac a potom nick nie naopak 😉 Mozes upresnit aj tu porodnicu, ci este si sa nerozhodla?

niki_lv
27. jún 2011

tak pridávam foto mojho bruska, podla velkosti tu patri asi k tym vacsim 😉

harper
27. jún 2011

tu je aj moja fotka

stefie
27. jún 2011

jeee babeny, ake pekne bruska...konecne nie som sama s "vacsim" 😎 😎 pekne nam rastu, pockajte co to bude do novembra... 😝

eskymacik17
27. jún 2011

@luci66 neboj sa bude to ok .. ja som sa bala a aj sa zakazdym bojim ked idem ku doktorke ale vzdy ma upokoji ,. popocuva a ze srdiecko byje a az taka spokojna zase idem domov ... len tu su taky doktory ako ... im to tu je ako si jedno .. som si myslela ze to hlavne sono v 20 tyzdni bude nejake dolezite ( asi by aj malo ) ale ja som bola na sone cca 20 minut ... take na rychlo ... tak sa tesim domov k nasim doktorm .. aby som si bola na 120 percent ista 🙂

eskymacik17
27. jún 2011

@eviiinka jje dakujeme.. Maxim sa mi asi paci viac no uvidime .. a tak stale to moze byt este dievčatko :D drzim palce aj tebe

milek
27. jún 2011

@harper Tak po dnešnom sone ta poprosím o pridanie do tabulky :vek 30, miesto porodu Trenčín, pohlavie chlapec, meno zatial Mathias/Markus .Ďakujem 🙂

lenica81
27. jún 2011

ahojte baby... stiham vas citat, ale nejako mi to furt synator prekazi odpisat... 😅

krasne bruska mate... 😵 u mna nieco ako niki, ale silnejsie stehna... 😀

opat sa zacali hlasit chlapi, ci nie... 😕

inak som si kukala ten ZOZNAM, co ste tu pridali... kosielky a spaci vak by som rovno vylucila... 😅
s kozmetikou pozor... my sme maleho natierali oliv. olejom z lekarne a po 2. mesiacoch sa nam vyhadzal... ale na zaciatok asi nic lepsie niet... potom uvidite, my maleho mazeme len z casu na cas... na umyvanie doteraz pouzivame detske mydlo... a sampon raz za cas... ak mozem, moja zla skusenost s nivea samponom - total lupiny sa malemu spravili a to nebolo to novorodenecke vo vlaskoch... 😔
vatove tycinky do usiek su speci pre baba, najdete isto...
z vloziek do podprsenky sa mne spravili kvasinky a maly mal kvasinky aj v puse... ja som chodila doma bez podprdy uplne, som sa vetrala a ked som kojila a pustilo sa mi mlieko z 2. prsa, podlozila som si plienku... 😅 umele mlieko kupujte az pri odchode z porodky, ved lekaren je na kazdom kroku... ale radsej si treba nastudovat, co a ako s dojcenim vopred...
ako masticku na bradavky odporucam Multi-Mum - maju 2 druhy kremikov a aj take kvazi naplaste... su fakt bohovske a zbalit rovno do porodky... ocenite velmi... 😅
ja na zadok bepanthen alebo sudocrem... ak mate moznost zohnat si bepanthen z anglicka, vyjde velke balenie tolko, ako u nas male... 😎
postolky vacsinou sa uz nepouzivaju... ja som mala pozicane, chvalabohu sme ich nepotrebovali...
a ak chcete silou mocou pre take male babo jeansy, tak nejake makkucke, bez hrubych svikov a zbytocnych cvockov... 😉
odsavacka hlienov jedine na vysavac... niet lepsieho vynalezu... 😀

PREPACTE TIE ROZUMY... 😔

zuzka051
27. jún 2011

@milek no leni gratulujem k chlapčekovi 🙂

lenkakrchova
27. jún 2011

@eskymacik17 aj my zijeme v Irsku, kde presne byvate? A uz si tu bola na sone?

dianka3
27. jún 2011

@stellamiapiccola ano? no tak to je super 🙂 ja som prvemu drobcovi chcela dat meno nikolas. no ale bol moj muz pri porode tak vybral Adrian a aj pri druhom porode bol a tiez vybral a dal mu meno po sebe Matej.No co uz on vzdy tvrdi ze pre chlapcov vybera mena on a pre dievca ja.No co uz hlavne ze su zdravy 🙂 A ozaj kde si rodila Lea?

stefie
27. jún 2011

@lenica81 uuuplne suhlasim s tvojimi nazormi 😉 az na ten Multi-mum, to nepoznam...umele mlieo som nekupovala vobec, vlastne som ho zacala kupovat az ked mala mala 8 mesiacov, aj to mi kazala doktorka odstavit ju, lebo mi ochorela... a kozmetika u malej do pol roka cisto johnsons, ci ako sa to pise...

lenica81
27. jún 2011

@stefie to s tym UM som myslela, len ked bude treba... ... ale pre prvorodicky po skusenostiach s infom od sestier k dojceniu, no nebola to slava... treba sa pytat a co to vediet... 😉
a k johnsons som vela dobreho nepocula, ale kazdy ma ine skusenosti... ja pouzivam mydlo a samponik od oriflame... ale to Vilko nema chvalabohu nijake extra problemy s kozou...

ak mozem odporucit, kuk tuto stranku k dojceniu... neviem, ci ste to tu uz niekto davali... je bozska a ta baba mi zachranila dojcenie v 2. tyzdni... 😵 teda pre tie, ktore dojcit chcu... ale odporucam velmi... je to krasne, i ked na zaciatku to boli jak das... 😅

http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/

stefie
27. jún 2011

no, baby, po rannej "spicatej" fotke, som vam slubila vecernu, okruhlu...a teraz si vyberte ci to bude chalan alebo baba 😀 co sa "opeknenia" tyka, neviem, pri bianke som spuchla, ospatnela len posledne dni, inak som vraj bola cele tehu pekna, ale teraz si pripadam zo dna na den skaredsia...uprimne...

lenica81
27. jún 2011

@stefie pekne brusino... 😵 ja ak nezabudnem, rano pofotim... bo cez den je take nijake... 😅

idem ja... dobru noc...