Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
harper@ ak ma mozes doplnit do tabulky, ak teda nevadi, ze podla PM je termin 30.10., BA, vek v case porodu 32, chlapec, meno Kilian
fuha, le som teda vtirka sa tu takto natiskam a moze byt, ze ma poslete k oktobrovkam 😒
@stellamiapiccola máš podobné bruško ako ja :D
@henrieta44 no zaujimave ja nemam vobec brucho do spica a budeme mat chlapca...takze neviem, neviem ci sa to da podla toho ako tak rozoznat...ale ze som nejak opeknela, tak to mi hovoria vsetci a to sa hovori, ze pri chlapcoch sa zvykne... 😝 😀 tak si vyber.... 🙂
@kukina79 aj ja som lepšie vyzerala pri prvom a bol to chlapec 🙂 a to bruško uvidíš neskôr ako pôjde do špicu 🙂
aké máme všetky pekné brušká 😀
a aké sme všetky štíhle, fakt tu tuším nie je ani jedna, ktorá by sa viacej rozbehla. ale aj keby, nevadí, nevadíííí 😀
ahojte baby.tie co este nemate meno pre babo kuk.... rozsireny slovensky kalendar
http://www.rodokmen.com/index.php?include=mena&...
jeee babeny, ake pekne bruska...konecne nie som sama s "vacsim" 😎 😎 pekne nam rastu, pockajte co to bude do novembra... 😝
@luci66 neboj sa bude to ok .. ja som sa bala a aj sa zakazdym bojim ked idem ku doktorke ale vzdy ma upokoji ,. popocuva a ze srdiecko byje a az taka spokojna zase idem domov ... len tu su taky doktory ako ... im to tu je ako si jedno .. som si myslela ze to hlavne sono v 20 tyzdni bude nejake dolezite ( asi by aj malo ) ale ja som bola na sone cca 20 minut ... take na rychlo ... tak sa tesim domov k nasim doktorm .. aby som si bola na 120 percent ista 🙂
@eviiinka jje dakujeme.. Maxim sa mi asi paci viac no uvidime .. a tak stale to moze byt este dievčatko :D drzim palce aj tebe
ahojte baby... stiham vas citat, ale nejako mi to furt synator prekazi odpisat... 😅
krasne bruska mate... 😵 u mna nieco ako niki, ale silnejsie stehna... 😀
opat sa zacali hlasit chlapi, ci nie... 😕
inak som si kukala ten ZOZNAM, co ste tu pridali... kosielky a spaci vak by som rovno vylucila... 😅
s kozmetikou pozor... my sme maleho natierali oliv. olejom z lekarne a po 2. mesiacoch sa nam vyhadzal... ale na zaciatok asi nic lepsie niet... potom uvidite, my maleho mazeme len z casu na cas... na umyvanie doteraz pouzivame detske mydlo... a sampon raz za cas... ak mozem, moja zla skusenost s nivea samponom - total lupiny sa malemu spravili a to nebolo to novorodenecke vo vlaskoch... 😔
vatove tycinky do usiek su speci pre baba, najdete isto...
z vloziek do podprsenky sa mne spravili kvasinky a maly mal kvasinky aj v puse... ja som chodila doma bez podprdy uplne, som sa vetrala a ked som kojila a pustilo sa mi mlieko z 2. prsa, podlozila som si plienku... 😅 umele mlieko kupujte az pri odchode z porodky, ved lekaren je na kazdom kroku... ale radsej si treba nastudovat, co a ako s dojcenim vopred...
ako masticku na bradavky odporucam Multi-Mum - maju 2 druhy kremikov a aj take kvazi naplaste... su fakt bohovske a zbalit rovno do porodky... ocenite velmi... 😅
ja na zadok bepanthen alebo sudocrem... ak mate moznost zohnat si bepanthen z anglicka, vyjde velke balenie tolko, ako u nas male... 😎
postolky vacsinou sa uz nepouzivaju... ja som mala pozicane, chvalabohu sme ich nepotrebovali...
a ak chcete silou mocou pre take male babo jeansy, tak nejake makkucke, bez hrubych svikov a zbytocnych cvockov... 😉
odsavacka hlienov jedine na vysavac... niet lepsieho vynalezu... 😀
PREPACTE TIE ROZUMY... 😔
@eskymacik17 aj my zijeme v Irsku, kde presne byvate? A uz si tu bola na sone?
@stellamiapiccola ano? no tak to je super 🙂 ja som prvemu drobcovi chcela dat meno nikolas. no ale bol moj muz pri porode tak vybral Adrian a aj pri druhom porode bol a tiez vybral a dal mu meno po sebe Matej.No co uz on vzdy tvrdi ze pre chlapcov vybera mena on a pre dievca ja.No co uz hlavne ze su zdravy 🙂 A ozaj kde si rodila Lea?
@lenica81 uuuplne suhlasim s tvojimi nazormi 😉 az na ten Multi-mum, to nepoznam...umele mlieo som nekupovala vobec, vlastne som ho zacala kupovat az ked mala mala 8 mesiacov, aj to mi kazala doktorka odstavit ju, lebo mi ochorela... a kozmetika u malej do pol roka cisto johnsons, ci ako sa to pise...
@stefie to s tym UM som myslela, len ked bude treba... ... ale pre prvorodicky po skusenostiach s infom od sestier k dojceniu, no nebola to slava... treba sa pytat a co to vediet... 😉
a k johnsons som vela dobreho nepocula, ale kazdy ma ine skusenosti... ja pouzivam mydlo a samponik od oriflame... ale to Vilko nema chvalabohu nijake extra problemy s kozou...
ak mozem odporucit, kuk tuto stranku k dojceniu... neviem, ci ste to tu uz niekto davali... je bozska a ta baba mi zachranila dojcenie v 2. tyzdni... 😵 teda pre tie, ktore dojcit chcu... ale odporucam velmi... je to krasne, i ked na zaciatku to boli jak das... 😅
no, baby, po rannej "spicatej" fotke, som vam slubila vecernu, okruhlu...a teraz si vyberte ci to bude chalan alebo baba 😀 co sa "opeknenia" tyka, neviem, pri bianke som spuchla, ospatnela len posledne dni, inak som vraj bola cele tehu pekna, ale teraz si pripadam zo dna na den skaredsia...uprimne...

Ahojte, tak sa k vam aj ja pridavam a vyrovnam skore, u nas to bude chlapec Kilian 🙂 citam vas uz od zaciatku, ale az teraz som sa k tomu nejak osmelila nieco napisat. no mam termin porodu 30.10.11, ale podla morfo utz sme tyzden a par dni pozadu s velkostou, takze ja to vidim na november 😉