Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lenica81 aj my mame podobne skusenosti s vybavou, az na ten spaci vak. ten si praveze neviem vynachvalit.
olivovy olej z lekarne nam tiez vsetci odporucali, ale nebol to ziadny zazrak. na suchu kozicku po narodeni nam najlepsie zabral klasicky aviril olej. /este sme mali aj niveu, ta ma 2. miesto/
ked bude cas, pridam aj ja viac k vybavicke, co a ake sme mali skusenosti. este nic nekupujem, dokial neviem pohlavie. aj pri prvom som zacala tak v 7 mom mesiaci
pekny den baby
ahojte kocky, ako ste dnes spali? no ja som mala dost zlu noc, teda asi mal moj drahy este horsiu, ked sa rano stazoval, ze som ho asi 3x zobudila. musel so mnou bojovat o jeho vankus.... ☹ 😀 nevedela som si najst polohu a stale som chodila na wcko...asi si budem musiet nieco kupit na podlozenie bruska.
@veronika1417 No zajtra idem kvoli PN-ke ku dr.,nemam poradnu,ale poviem mu o tom,nech sa radsej na to pozrie,aby som bola kludnejsia...
@blackrose Preto som aj manzela pytala vecer nech ma odfoti,ze som najedena...ale hovoril,ze ked som mala vydutejsie brusko,tak bolo aj tvrdsie-ako keby bol drobcek natlaceny na brusnu stenu,teraz ho mam makke-mozno je to tym-uvidim zajtra u dr....
@blackrose ja som pribrala uz tri kila no tiez si myslim, ze sa to este rozbehne a pojde to rychlo takze musime opatrne 😀 ja mam nabeh pribrat takze ja si musim dat pozor aj ked stale jem co chcem a na co mam momentalne chut 😉 zavidim babam co na to nemusia mysliet aj ked obavy ci je vsetko v poriadku ma asi kazda z nas 🙂
@lianka7 mne nebolo prijemne ked som mala tvrdsie bruseno, ovela lepsie sa citim ked je take maksie. Mozno si ozaj bola len trosku nafuknuta alebo maternica bola tvrdsia a preto aj brusko vyzeralo vacsie ale povedz doktorovi aspon Ta skontroluje a Ty budes kludnejsia to je teraz dolezite.
ahoj dievčatá , no dnes som sa vyspala hrozne celú noc asi 6x wc cikať a nedalo sa mi spať uff
@kukina79 no nad Kochom som aj ja uvažovala mám odtadiaľ lekára , ale už pri prvom mi vravel , že ho maju otvoriť tak moc tomu neverím.
jakké máte krásne brušká , veď vôbec nepriberáte a ak hej tak kam vám to ide?! 😉
krasny dník prajem
@stellamiapiccola @kukina79 ...Koch uz funguje ... novy web http://www.sanatoriumkoch.sk/sk/
@veronika1417 Ja mam tiez skoro 3 kg plus...za tyzden som 1 kg pribrala!Urcite budem kludnejsia,ked sa na to pozrie dr.
@luci66 Ty si ten lepsi pripad 😀
dievčata ja som včera vravela o normálnom olivovom oleji nie s lekárne. ale kvalitnom samozrejme 🙂
@lianka7 je fajn, ze mas zajtra kontrolu, aspon sa upokojis 🙂 ja ked sa poriadne najem, tak tiez mam tvrdsie brusko, to asi ako sa naplni a napne sa pokozka...
@veronika1417 ja sa cudujem, ze ked som sa nevedela dojest v prvom trimestri, tak som vobec nepribrala a teraz, ked jem ako pred tehu tak priberam 😀 ale to je uz asi babatko, maternica, placenta apod. lebo na inych castiach tela sa citim stale rovnaka
@stellamiapiccola Bre ranko, aj ja som mala tazku noc, som sa zobudila dolamana, boleli ma vajecniky a stale sa snazim spat na bokoch tak sa v klude ani nevyspim. babule uz nech sme na materskej, sa tesim na babenko 🙂. teraz musim este stale nad pracou rozmyslat, lebo toho mame vela a ani nestiham citat vsetko.
@stellamiapiccola tak ten asi skor. najlepsie nejaky z italie 🙂
@stellamiapiccola taliani pouzivaju olivovy olej na vsetko a vraj aj preto maju taku peknu plet 🙂 ty mas manzela taliana?? ak hej, tak asi mas podobnu skusenost, nie?
aj ja ked spim na boku ma boleli hlavne bedrove klby. kupila som si v Jysku taky asi len 5 cm matrac, dava sa to este na klasicky. Je z pamatovej peny, takej ako z reklamy a uz sa mi spi dobre. mam taky aj vankus, lebo to ma zase bolel krk
@blackrose ano môj si ho dáva litre na všetko 🙂 😀
no mám dosť to aké ceny má ten KOCH voleeeeeee
@mymimi @lianka7 tak potom preto mam tak strasne vydute brucho aj nad pupkom a neni to zaludok...akurat si citam spravu z morfo utz a tam je, ze placenta vysoko a vpredu....pretoze, ked kukam ine tehulky, tak maju bruska vacsinou v spodnej casti vydute a ja ho mam po celej dlzke, aj ked mam prazdny zaludok... 🙂
@stellamiapiccola ... tiez som sa vcera bavila na cenniku. "pekne" cisielka! ... ale verim, ze budu mat vypredane 😀
@stellamiapiccola tuto noc sme mali asi viacere nejako na figu...aj ja som bola stale hore, stale chodila na wc...neveim sa uz poriadne ani vyspat, ide ma porazit... 😠 ja si brusko tiez podkladam vankusikom, ale ja to o drzku sa stale otacat a stale prehadzovat vankuse.... 🙄
@lianka7 , @veronika1417 babulky, vazne sa nebojte, ze su male bruska..je to vazne tym co spapkate...je rozdiel ked v ten den spapate viac zeleniny a ovocia, ako ked papate maso 😉 ...dokonca je rozdiel aj v tom ci ryza, cestovina, alebo zemiaky...
@blackrose @veronika ake krasne bruska a pritom aky rozdiel v nich 😎 😎

@stellamiapiccola no sice, ked sa teray do zrkadla pozriem a po dnesnom vazeni som dostala sok...v priebehu tzyzdna a nieco som pribrala 2 kg ☹ a uz pomaly budem tak siroka ako vysoka, ked to takto so mnou pojde dalej...