Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lenkakrchova no my byvame kusok od Belfastu .. take male mestečko Ballymena.. no už som bola 2x ale mam pocit, že to tu vybavia velmi rychlo.. sono v 20 tyzdni som mala vybavene asi za 20 minut.. a vy ste kde v irsku ?
@dianka3 nie este nevieme a nemala by si tym malickemu ublizovat, len mna to uz bolelo tak preto nemozem tak spat..🙂...a ty uz vies co budes mat?
Babulky,co mate problem so spanim...ja som si kupila v Lidli ten tehotensky vankus v akcii a mne to naozaj pomohlo!Nespim na nom celu noc ,ale s jeho pomocou okamzite zaspim...vylozim si na neho nohu a parada.Lebo ja som mala velky problem zvyknut si,ze nemozem spat na brusku. To mi velmi pomohlo.Mam taky dlhy vankus,potom su aj tie podkovy,ktore su uz vhodne aj na dojcenie...aale neviem,ako by som na tom spala,ked ja nespim na vankusi 🙂
@mysti @denis006 @dominika_sk nie ste v tom same, tiez mam +5kg, ale priberala som kontinualne, +3kg v I.trimestri (pravdepodobne nasledok znizenia pohybovych aktivit) +2kg do aktualneho 21tt.... vraj vyzeram lepsie ako predtym 😀 😀 dobre sa to pocuva a clovek tomu rad uveri 😅 ale musim povedat, ze sa aj citim vyborne, mame za sebou prve silnejsie kopanceky, co viac si moze zena priať 😉
@lenica81 jééj to je super stránka, ďakujem, ja som malého dojčila len mesiac, až doteraz som si myslela, že som o mliečko prišla kôli stresom pred štátnicami, ale ako som tak na stránke čítala, tak som si ho ani vôbec nevedela priložiť na prsník poriadne aby papal, snáď sa mi to teraz pre druho podarí a budem malú kojiť, lebo nič iné si neželám viacej....v pôrodnici nám to vôbec neukazovali ☹ , tak sa ani nečudujem že to takto dopadlo, chvala bohu, že Filipko je krásne zdravé dieťa aj ked bol na umelom mliečku.
@stefie juuuj ja sa nebojim zeby som mala malinke 😀 podla mna mam akurat ak nie vacsie na svoj tyzden 😉 niekedy len pozeram, ze fuuu ale sa zvacsujeme
@stellamiapiccola uz si nasla ceny??? ja som to na ich stranke hladal a este to tam nebolo....
dievcata co mam dnes za den...stale musim behat na wcko... 😠 nebolo by to az tak hrozne, ale tento tyzden zastupujem kolegynu na pobocke, ktora nema vlastne wcko a musim behat dokola celej budovy a to ako pridem vypijem troska vody a mozem ist znova... ☹
k tomu priberaniu no to dnesne vazenie priratam, tak mam +7kg, ale je mozne ze ked dnes tolko beham na wc, ze som viacej zavodnena to preto tie +2kg v priebehu tyzdna...inac som tak 1kg za mesiac priberala, pekne postupne...dufam, ze to aj chvilu tak ostane..tym , ze som nizka, ani nie 160cm, tak u mna je vidiet kazde kilo navyse ☹ a keby som len do bruska priberala, tak nic nepoviem, ale vsetko ide do zadku a stehien.... 😠
@gee99 no ak budú mať vypredané aspoň nemusím váhať 🙂 aj v Ružinove budem platiť lebo chcem lekárlu ktorá ma rodila aj minule 🙂 po zlej skusenosti z pohotovosti ani za boha na náhodu!!!
akurat kukam stranku kocha a pozeram, ze ju uz prerobili, idem tie ceny kuknut....kua dnes je ale v robote nuda.. 😒
@stellamiapiccola ...vyzera to tam pekne, ale nelaka ma to 😀 hlavne, nech je vsetko podla planu a bez stresu a zase tych par dni vydrzime aj nie v absolutnom nadstandarde ... staci standardny nadstandard 😉 uz teraz si predstavujem ako sa budem tesit domov!
@kukina79 ano ano našla no desnéééééé
@gee99 @stellamiapiccola dievcata ako ten cennik pozeram, tak asi pojdem na tu antolsku a uz len nejakeho dobreho porodnika vybrat...
caute baby...takze ziadne spicate brusko, zbytocne stresy...bola som rpi dr. kvoli tomu magneziu a tvrdnutiu brucha a povedal mi ze pipik nemame 🙂 je tam krasna buchticka, vyzerala ako kavove zrnko 😀 😀 😀 takze ziadny šimonko nebude, ale vikonka alebo lea... a nasadil mi tabl. na zmiernenie tlaku v bruchu, ale magnezium mi nedal kvoli tlaku.. takze @harper, prosim zmenu v tabulke na babiku a @karap, nerob si srandu z mojho bruska 😀 😀 😀 ja viem ze vyzeram smiesne, ale dr. povedal, ze mam velke babo, ale presne pomeria az vo stvrtok v normal poradni...a nevazila som sa, takze vaha tiez vo stvrtok 😉 😉 😉
Dakujem. Baby su superne, take mojkačky, aspon budu partacky, takze to budes mat super. 🙂 A ak by si niekedy cakala tretie, urcite by to bol chlapec🙂

@stellamiapiccola maju ho oficialne otvorit 6.7., ale uz 23.6. som tam bola na morfo utz. zatial tam bol chaos a este len vybalovali veci, ale utz vysetrenia robia uz tam a nie v Ruzinove. podla telefonatu, ktory Dr. ditte viedol pri mojom vysetreni, tak som vyrozumela, ze uz 4.7. by mali aj normalne pacientky vysetrovat tam, takze do novembra by uz mali byt urcite zabehnuti...