icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
28. jún 2011

Baby neblaznite vo stvrtok idem na sono aj ja a priali sme si chlapceka aj ked ja aj dievcatko 😉 mm vsak zrejme viac tuzi po chlapcovi aj ked vraj aj dievcatko chce 😉 ale ked teraz sa en baby davaju tak... my sa budeme tesit ako silaeniii nech je to baba alebo chalan 😀

blackrose
28. jún 2011

@veronika1417 my sa tiez budeme tesit, ked nam potvrdia dievca alebo chlapca rovnako 😀 len nech uz vieme 😉

stefie
28. jún 2011

@blackrose no vyzera to tak,ze asi pokracujeme s dievcatami, aj ked sa vcera myslim objavili jeden ci dvaja chlapci...a aha aj @ajvetka bude mat chlapca...no tak dufam, ze to tebe vyjde a budes mat dievcatko, ked uz mne to nevyslo 😉

stefie
28. jún 2011

@veronika1417 aj ja som mala povodne ist vo stvrtok, mozno sa to dovtedy opat otoci...moj drahy sa rozziaril ako vianocny stromcek, ked som sa ho spytala, ze no tatinko, tak co vikinka,laebo lea? najprv ticho, par sekund ziadna reakci a potom vravim...doslova sa rozsvietil 😀 😀 😀 ze ja som vedeeel, ze budem mat babinec 😀 😀

blackrose
28. jún 2011

@stefie mne je jedno ci to bude dievcatko alebo chlapcek 😉 len som to myslela tak, ze od stvrtka sa teda budem asi aj ja tesit z dievcatka 😉
jeeeej, pekne, ze sa mm tak tesil 🙂 vacsinou velmi tuzia po chlapcoch

stefie
28. jún 2011

@blackrose on chcel aj pri prvom babu...a teraz "ma vraj nechal v nadeji, ze bude chlap, ale ze on to tak vnutorne citil na babu"...
sak aj ja som myslela, ze budem trostilinku sklamana z toho, ze bude baba, ale nejako nie je radost o nic mensia...a plus, na dievcatko mame vsetko, treba nam len nove cumle,rip. flase, kozmetiku a vanicku 😀 😀 😀 viete kolko sme usetrili penazi?? 😎

kiribaby
28. jún 2011

@gee99 @kukina79 @stellamiapiccola prave pozeram TA3, dnes o 16tej tema - Otvorenie sanatoria Koch, host Mudr.Cupanik 😝

luci66
28. jún 2011

@blackrose Tak dufam,ze bud.tyzden bude pridel chlapcov, kedze mam poradnu 4.7 🙂

tasiko
28. jún 2011

ahojte ja sa pridám tiež nám potvrdili že budeme mať dievčatko... 😅 ako tak pozerám,väčšine z Vás...sranda 😀 ja som túžila mať chlapčeka ale polovička asi nevie ako sa robí 😀 😀 tak budeme mať malinkú.Chcem sa opýtať dakde som počula že dievčatká sú menšie nám namerali v 22 tt 430 g je to podľa Vás ok?ďakujem

tasiko
28. jún 2011

ešte sa chcem spýtať @gee99 @kukina79 @stellamiapiccola vyrozumela som že chodíte do kocha,aj ja som tam bola na morfo a chodím k dr.Marešovi.Teraz mám termín 1.júla a tak neviem či platí keď sa ordinuje až od 4.júla tak neviem nik mi zatiaľ nevolal,čo myslíte??ďakujem

palinkova87
28. jún 2011

Ahojte baby🙂 tak už sme domka zo sóna🙂 takže dátum porodu nám už konečne stanovili presný🙂 vypočítala aj kedy sa babo ktorí týžden splodilo 🙂 čo to aj sedí,ked moj mm robil v Holandsku ešte v tedy cez firmu a chodil len na týžden domkov 🙂 takže 8.11.2011 je náš aktuálny dátum porodu 🙂 a máme 424g 🙂 😀

ajvetka
28. jún 2011

@tasiko podla mna je tabulkova hmotnost 🙂

tasiko
28. jún 2011

@ajvetka a čo to znamená? 😅

kiribaby
28. jún 2011

@tasiko gratulujem k dievcatku, Sáre 🙂 jej vaha je urcite v norme, mozes byt kludna, vobec nie je drobucka 🙂 A dievcata nemusia byt mensie ako chlapci, je to individualne. Moja slecna mala 297g v 19+0 podla PM, 19+3 podla ultrazvuku, a to prekracuje tradicne hodnoty udavane v tabulkach 😎

tasiko
28. jún 2011

@kiribaby ahoj ďakujem 😵 bude sa volať Sára. Fu trošku som si vydýchla lebo ja som nikdy nebola nejaká verlyba a moja mama vravela že keď som sa narodila mala som 2.5 kg 😲 😀 tak dúfam že naša ma predbehne ako sa bude volať tvoja?

kiribaby
28. jún 2011

@tasiko Krasne meno 🙂 Moja bude Yasmina. Ja som mala 2670g a 51cm, ale v 3.mesiaci bol uz zo mna riadny tucko-zapasnik 😀 Je to fakt individualne, genetika nepusti, mozno budeme same prekvapene, ako sa tie nase deticky budu stale menit, raz podobne mame, raz tatovi, alebo mix obidvoch 😎

palinkova87
28. jún 2011

@kiribaby aj ja som stela Jasminku 😀 sme ho aj tak volali.. a ked nám povedali chlapec.. xi sme sa ospravedlnili.. a už je Nico 🙂

stellamiapiccola
28. jún 2011

@kiribaby dakujem ak budem doma kuknem
@stefie tak blahoželám 🙂
@tasiko ja nechodím do Kocha len som uvažovala kde rodiť lebo môj lekár rodí len tam, ja chodím do Probiosu, ale len gyndovi inak to tam stojí za mmmm nebudem nadávať 😀 kočky čo chodíte do Kocha či ku KOCHOVI kolko platíte na rok ?aj za knižku ste platili?

veronika1417
28. jún 2011

Baby mne dnes prisli tie trcika co sme spolu objednavali a su mi velikeee ☹ som sa ich nevedela dockat a teraz ich nemozem nosit, musim ich vymenit ☹ a zase cakat ☹ zo supertricka

tasiko
28. jún 2011

@stellamiapicola ja som sa prihlásila v januári do GPN,ešte boli v ružinove.Platila som 116 € ako poplatok za tehotné,keďže som tehotná už bola.Pred mesiacom mi oznámili že sa sťahujú,reku čo už.Teraz som pozerala cenník,vidím poplatok už je 140€,a tie cifry čo pýtajú za pôrod a šestonedelie,vidím to akurát tak že to bude iba pre veľmi prominentných/é mamičky.Zatiaľ som doplácala iba 20 € za morfológiu,na čo som bola upozornená pred tým,takže ok.Potom ak budem chcieť 3D aj s fotkami a DVD za to je tuším 40 € ale istá som si neni.Inak ako pozerám ten Koch je to tam ako v Hiltone fakt úžasné ale teda tie cifry sú na odpadnutie 😖

tasiko
28. jún 2011

@kiribaby to áno.. 😀 môj Igor neni zasa nejaký valibuk tak uvidíme 😝 ale dúfam že bude mať vlásky po ňom bo ja mám odmalička brčkavé krepy najradšej by som si ich niekedy strhala z hlavy 😀 😀 inak baby my čakáme prvé bábo chcem sa opýtať ak by som mala záujem rodiť v ružinove odkedy sa chodí potom do poradní tam a nie k svojmu dokimu?

kukina79
28. jún 2011

@kiribaby @gee99 @kukina79 @stellamiapiccola no to som este v praci, ale mozno na webe to bude mozne si pozriet, ale ked som videla tu cenu za porod.... 😖 ratala som do 1000€, kedze predtym nez ho zacali renovovat stal porod ca 700 €, ale ze az 1500€ 😲

eskymacik17
28. jún 2011

@tasiko :D no my budeme mat chlapceka ...a to som cely čas dufala, že dievčatko .. dokonca ja moj drahy ma ubezpečoval, že on vie robit len baby 😀 a nakoniec ... 😀

gee99
28. jún 2011

@tasiko ...ja mam morfo 7.7. v Kochu a volala som tam vcera a povedali mi, ze termin plati ako mi ho dali v GPN Ruzinov ... chce to trpezlivost a volat tam, ja som sa dovolala, i ked to tam "hodinu" hladali stylom "kde mam stlacit?" 😀

miriamapeter
28. jún 2011

@tasiko ahoj, prosím ťa mala si z morfologického ultarzvuku v Koch-u aj nejaú fotku?
Ďakujem

karap
28. jún 2011

@stefie aj ja som chcela chlapca a cakam dievca 😉 No celkom je to aj fajn....Prave som tu z MK objednala dcerke kraaasny svetrik,siltovku a komplet nohavice+bundu na jesen v ruzovej farbe.Ona bude krasna a oblecenie ostane aj pre Simonku 😀

miriamapeter
28. jún 2011

@gee99 aj ja som objednaná do Kochu na morfologický ultrazvuk 7.7 😉

stellamiapiccola
28. jún 2011

@tasiko no ano tam aj predtým rodili také z inej vrstvy čo mi lekár vravel. ja som nadávala že Probiose to šlo hore sa tam menilo vedenie ja som platila za tehotensku starostlivosť 96+50knižka,už sa nerozčulujem , ale ok som tam kôli doktorovi

kukina79
28. jún 2011

@tasiko ahoj, ja chodim k nim len na tie velke utz, nemam u nich normalneho gynekologa. moja dr. ma s Cupanikom dobry vztah a nieco hovorila, ze s nim spolupracovala na planovanom rodicovstve, takze asi vsetky baby od nej posiela do GPN. Zatial sa nemozem stazovat, aj ked na NT screeningu ma vysetroval tusim Demecko a moc zhovorcivy nebol, ale hlavne ze bolo vsetko ok a ja som maleho videla 🙂 morfo mi robil Ditte uz v Kochovi a bol so mnou priatel a ten nehovori po slovensky, tak sa snazil vsetko vysvetlovat v anglictine a v nemcine, bo potom to musel mne priatel do nemciny prekladat 😀 a od mojej dr. by som neodisla, chodim k nej uz od 17r., len skoda, ze neni aj porodnicka.

karap
28. jún 2011

@tasiko ja mam parik.Obaja sa narodili 9 dni po termine a vazili takmer rovnako:dcera-4000g,syn 3930g
Pri dcere som brala vytaminy,pri synovy nic.

kukina79
28. jún 2011

@miriamapeter mne dali 3 ale len z 2D a platila som 50€, tym ze som neni ich pacientkou