Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 neboj on to predycha a urcite sa bude tesit aj s dievcatka 😉 je to ako vidim vase prve, takze sanca este je, ze ako druhe budete mat chlapceka 🙂 my sme nejak dufali, ze tam uvidime buchticku a maly sme tam pipika. obaja sme na zaciatku nejak citili, ze to bude chlapcek, ale v rodine by sa potesili, keby to bolo dievcatko, bo sa uz u nas druha generacia rodia len chlapci, tak som dufala, ze budem prva a bude dievca, ale nakoniec odozva od rodiny, ze inac ani necakali ako chlapca...😀 no a s drahym sme sa zmierili s tym hned ako nam polo povedane, ze je vsetko ok a vsetko je tak ako ma byt, ze to bude chlapec. hlavne ze bude zdravy 🙂
@veronika1417 gratulujem k Sabinke 🙂 tiez som si ista, ze o dva-tri dni priatel uz nebude rozpravat o nicom inom, len o Sabinke, veru tatinkovia nedaju na svoje dievcatka dopustit, najma ak maju len jednu dceru 😀
@veronika1417 no a mam sa s tym tiez zmierila velmi rychlo, ze bude mat druheho vnuka a nie vnucku 😉 a aj s menom.... uz konecne prestala vymyslat ine mena a alternativy k tomu nasmu co sme vybrali 🙂
@veronika1417 blahoželám k dievčatku 🙂
@veronika1417 Moja zlata,blahozelam k bambulke 😵 😵 😵 z priatela si nic nerob,uvidis aka bude laska medzi nimi-bude oteckove dievcatko 🙂 Aj sestra to iste prezivala so svojim partnerom vcera,ale dnes je plny radosti a prihovara sa malej Laurinke 😀 Len si to uzivaj,hladkaj brusinko a tes sa,ze tam mas ZDRAVUCKE babatko 😉
@kukina79 @kiribaby ste velmi zlate ani neviete ako dobre mi to teraz padlo, hoci som velmi stastna chyba mi aby to priatel prezival somnou ☹ moji blizky sa velmi tesili a kazdy len nech ste zdravi a tak to citim aj ja. Dakujem Panu Bohu, ze ju vobec mame a ze taketo nieco vobec mozem prezivat. Kuki chalani su uzasni mam krsna a strasne ho lubim je taky neskutocny pohodak a pritom akcny a pravy chalan 🙂 nedala by som ho za cely svet! Kiri dakujem za krasne slova a to, ze si uz spomenula Sabinku ja si este len zvykam 😉 a dufam, ze mu to nebude trvat az dva tri dni kym to prijime 😉
@lianka7 jaaaj moje 🙂 velmi Ti dakujem, si moj anjelik 🙂
@stellamiapiccola velmi pekne dakujem 🙂 teda dakujeme 🙂
@kukina79 a ake meno ste teda vybrali? 🙂
@veronika1417 Uvidis,o o chvilku sa bude vytesovat a prihovarat sa malej Sabinke 🙂 moj manzel drobatku spieva kazdy den,ze Paťko náš,Paťko náš 😀 😀 😀
@veronika1417 podla mna to musi predychat a bude dobre... aj moj by chcel radsej chlapca, ale na stastie viem, ze ked to bude dievcatko, tak smutny nebude...
idem dnes o 14:15... tak ak doma nezabudnem, tak sa pripojim a dam vediet, ci som sa nieco dozvedela 🙂
@blackrose no moj tiez tvrdil, ze nebude vadit keby aj dievcatko bolo len mu to jednoducho prislo luto ☹ v rodine uz maju dve baby tak trosku dufal... ☹ ale verim, ze ta skutocna radost sa dostavi 😉 a urcite daj vediet 🙂
@lianka7 jaaaaaj to je kraaasne 😀 mne sa vemi aj meno Paťko paci aze tatinko takto vyspevuje ... no nadhera 🙂 ho pekne potajomky nahraj raz Ti to nik neuveri 😉
caute baby, tak som doma z poradn, babulka je v poriadku ma 357g a kopu inych udajov ktore ani neviem co znamenaju, ale vsetko je v poriadku, vraj je trosticku dlhsia, ale inak ok..potvrdil sa nam aj termin, takze sa to uz vraj nebude menit asi velmi...tatinko ma radost, bude mat krasny darcek k meninam /martin/.. mala bola so mnou tiez ale na babatko vyhlasila, ze je divna 😀 😀 ze ujo doktor ja chcem peknu sestricu, toto je divne 😀 😀..vikinka sa nam totiz skryvala a vobec sa na nas nechcela usmiat, otacala hlavicku k placente 😒 potom sa nam ju podarilo zobudit tak najlepsie co sa nam podarilo odfotit prikladam..je to asi desiaty pokus 😝
@veronika1417 jeeej blahozelam k dievcatku 😉 neboooj tatinko velmi rychlo spracuje ze nebude chlap, a bude sa zo sabinky tesit 😎 uvidis...som rada ze je vsetko v poradku 😉
@veronika1417 a neboj, ak sa vam zadari dalsie bude chalan... mne to drahy furt tvrdi...mame v rodine 3 baby, toto bude stvrta a zvyknut si museli.. 😀 😀
@veronika1417 Pokusim sa ho nahrat 😀
@stefie Gratulujeeeem 😵
@stefie dakujem 🙂 perfektna reakcia, ze divnaaa 🙂 deticky su uzastne a tie ich heftiky zboznujem 😉
@veronika1417 noo,aj teba cakaju take 😉
@stefie neviem ci raz budeme mat viac ako toto jedno jedine 🙂 ale ak sa raz podari urcite budem stastna 🙂 a tie hefty to si zapisuj sa poriadne nasmejete raz 😉
@veronika1417 neboj urcite sa budete dnes vecer uz spolu vytesovat a tvoj priatel uz potom neda dopustit na priceznicku 🙂 moj je taky dievcatkovy tatko, ma uz 2 deti z prveho manzelstva parik, takze u neho to bolo jedno len keby bola princeznicka..., ale aj malemu princovi sa potesil a ja som tiez od zaciatku hovorila, ze chlapec je lepsi, aspon sa s nim mozem mojkat viacej, lebo keby to bolo dievca priatela by som musela prosit, aby som ju mohla nakrmit a dal mi ju do ruk... 😀
@veronika1417 no vybrala som meno Kilian a to uz asi pred 2 rokmi a priatel nenamietal. Ako som 1x zaregistrovala toto meno, tak som povedala, ze to je moje meno a nic nebudem menit, aj keby traktory padali 😀 . on si presadil meno pre dievca, bola by Laura....ja som zvazovala pre dievca vela mien, ale nakoniec som skonstatovala, ze Laura k nam pasuje a hotovo. takze mame aspon ked bude druhe meno pre dievca 🙂
@stefie malinka je krasna 🙂 ma pekny nostek 🙂
@veronika1417 treba verit, ze neskoncite pri tomto jednom babuliatku 😉 ja tiez verim 🙂
@veronika1417 gratulujem k princeznicke 🙂 Neboj,priatel ,,to predycha,, a bude sa tesit.Ved je to jedno,dievca,chlapec...Hlavne,ze je zdrave 😉
@veronika1417 jaaaaj, vies kolko toho ona navymysla? my mame taketo hlasky vkuse... vcera napriklad povedala svojej doktorke, ze "sme sa doucili, ze babatko v brusku budeme mat dievcatko" 😀 😀 a vkuse taketo podobne veci pocujeme, je to nasa drzka 😀 😀
@blackrose dakujem, zatial boli ohlasy ze ma nos po mne, aj bradicku vysunutu, ze aspon jedno dieta bude na mna 😀 😀 bo bianka je cela po tatovi, len to onô ma po mne 😝
caute baby, videla som ze ste sa bavili o kocikoch.. ja zatial co som pozerala sa mi najviac pacil tento
http://www.kocikovo.sk/product/roan-marita-eleg...
aj kolieska ma velke na zimu,nieje tazky..ale neviem to odbornejsie posudit.. neviete mi,hlavne tie skusenejsie kuknut na neho a povedat ak je nieco co sa vam nezda 🙂 ?
inak mam poradnu a sono az 13.jula,tak si este pockam kym doplnim rady dievcatiek alebo chlapcov🙂 zatial vsetkym gratulujem,ktore uz viete pohlavie a hlavne ze su babatka zdrave 🙂
@stefie no vyzorovo sa mi strasne paci,ale tak uvedomujem si ze to nemoze byt hlavne kriterium.. 🙂 farebnych prevedeni ma milion,dala som prvu stranku co som nasla..
a vanicka je hadam dost velka, co som citala recenzie, vraj este ovela viac ako polrocne babatko davali v pohode do hlbokej vanicky.. akurat sa tazsie naprace do auta,ak niekto nema kombi,ale kufor mame celkom velky, tak hadam to pojde..🙂 inak dakujem za postreh, asi mam take tri hlavne kriteria pri kociku, velka vanicka, velke koliecka a minimalne 2kombinacia..
@lerenard ja mam po bianke kocik, je vo velmi dobrom stave (co sa cudujem) takze kupovat novy nemusime, ale je dost podobny tomuto..mame daciu logan a tam sa kocik napratal bezproblemovo, este aj velky nakup+plienky, takze snad to pojde aj u vas...a tiez som mala hlavne tieto kriteria,ako ty, mala sa narodila koncom augusta a este aj vmarci sedela - lezala bezproblemovo v hlbokom.. v lete uz len hapala v sportovom, ale led si chcela zdriemnut, zlozila sa v pohode. 😉 ..to sa vraj ratala ku velkym detom vzrastovo a ked uz mala rok, odmietala sediet absolutne,ona ked sa uz naucila chodit, uz sme len chodili, takze...

@blackrose Ty ides o kojkej? Tiez ides dnes nie? 😨