icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kiribaby
30. jún 2011

Kočky, pozrite si pre zaujímavosť fotoalbum minuloročných novembroviek, aké rozdielne brušká (či tvarom či veľkosťou) mali žienky v jednotlivých obdobiach 🙂 Inak dobrý nápad, pekný fotoalbum si spravili!
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/novembrovky2...

majoslava
30. jún 2011

@henrieta44 @kaciatko81 ani ja som nespala :( strašne ma bolelo brucho a nevedela som si nájsť správnu polohu ☹ ešte aj zub ma boli... tak hned ráno som pálila k zubníkovi... že nemám žiadny kaz ale podráždené ďasno... :( hned ako som prišla domov som zaľahla a len teraz som sa zobudila :D ja už cikať v noci nechodím... večer už toľko nepijem a ani v noci...

veronika1417
30. jún 2011

@kiribaby ty kokos to je dobreee 🙂 ale niektore ake velike brusena mali, no najviac im v dobrom zavidim ze uz maju chrustikov doma 🙂 ved aj my sa raz dockame. Ja si tak fotim od 18tt kazdy jeden tyzden, co znamena ze len tri krat 😉 tak ale aj v14tt som sa odfotila. Tatinko slubil, ze si nas bude fotit ale je stale v praci tak sa fotim sama ako pubertacky na FB 🙂

veronika1417
30. jún 2011

@kukina79 krasne meno pre chlapca 🙂 urcite by som sa zalubila keby stretnem chlapca s takym menom 😉

stellamiapiccola
30. jún 2011

@majoslava ešte len začneš neskôr cikať v noci 🙂 si to uži ja chodím už teraz 6x v noci a čo bude neskôr asi budem na WC spať 😀

kukina79
30. jún 2011

@veronika1417 dakujem 🙂 no dufam, ze sa neskor pre nasho maleho...ehm potom uz velkeho najde tiez, ktorej sa bude pacit 😎

kukina79
30. jún 2011

@veronika1417 dakujem 🙂 no dufam, ze sa neskor pre nasho maleho...ehm potom uz velkeho najde tiez, ktorej sa bude pacit a ked zdedi sarm po tatkovi...juj veru bude problem od neho odhanat baby...😎 😀

mymimi
30. jún 2011

@kiribaby och, ten koniec, tie brušiská, až som sa zľakla. ako to odnesiem? 😅

zlamal.i
30. jún 2011

@lerenard ahojky mne sa veli paci tento kocik aj ja hladam nieco podobne 🙂 🙂 ja som nasla nieco taketo a ani nieje drahy aj fusak davaju k nemu zadarmo.dve mje kamosky maju kocky odtialto uz rok a su velmi spokojne.ja idem tiez na sono az 14 tak dufam ,ze potom uz budeme moct doplnit pohlavie babetiek. 😲 http://www.e-kociky.sk/?592,ballerina-leather-c...

zlamal.i
30. jún 2011

ahojte babenky dlho som tu nebola.blahozelam ku vsetkym chlapcekom a dievcatkam.uz nech je 14 a budem snad uz vediet aj ja.vcera som si uz objednala monitor dychu.po vsetkych uvahach a vahaniach som sa rozhodla pre tento,kedze je prenosny. http://www.mall.sk/detske-pestunky/snuza-mobiln...
😉

kukina79
30. jún 2011

dievcata, asi 3 dni mam divny pocit v mocovom mechure....ma nejak picha v nom, mohol by to byt zapal? v puberte som ho mavala casto aj ako decko, ale to som mala hned bolesti pri curani a nutkanie aj ked som nic necikla a teraz to tak nemam, len take pichanie a divny pocit s tym, ze kazduchvilu idem cikat, bez bolesti... 😒

manka
30. jún 2011

ahojte babulky. dnes tusim mali mat viacere poradne..ako ste dopadli? budem citat aj spatne, mozno ste uz aj pisali

majoslava
30. jún 2011

@stellamiapiccola 😀 to hádam nie 😀 kúpim si šerblík 😀 😀

manka
30. jún 2011

ja som bola, pohlavie nebolo vidiet, tak mozem cakat dalsi mesiac
pozeral mozog, chrbticu, zaludok, rucicky, nozicky. peru nebolo vidiet, tak prepol na 3d a bola v poriadku

manka
30. jún 2011

mam nove lieky na krcove zily, aby mi nebolo luto, ze mam malo 😒
pytala som sa aj na tie vytoky - ja niekedy mam, niekedy nic. ale ze zapal nemam a je to sposobene zvysenym estrogenom

lerenard
30. jún 2011

@zlamal.i ten je tiez velmi pekny a fakt sa podoba na ten moj, podobny styl 🙂
kocik planujem aj tak kupovat az neskor,takze zatial je to len taky prieskum🙂 urcite sa budem aj podla ceny rozhodovat..tak dufam ze nam to dobre dopadne,pojde aj muz so mnou prvykrat tak som zvedava ako sa bude tvarit ked uvidi male "nazivo" na sone🙂

kukina79
30. jún 2011

@majoslava no ten by sa mi zisiel v robote, aby som nemusela dokola celej budovy chodit,ked je take bohovske pocasie ako teraz v BA 😀

stefie
30. jún 2011

@kukina79 a nestucha ta len babatko do mechura?ja mam vtedy taky divny pocit v nom..ked uz mam "v zasobe" nejaky kusok mocu a slecna stuchne, alebo boxne, tak je to take "ine, ako ked do brusnej steny...lebo tiez som mavala problemy s oblickami a bola to ina bolest ako tato...

dominika_sk
30. jún 2011

fuuu, generalny uklid za mnou....som vyřizena ☹ ☹ ☹ keď vidim, kolko ste popisali, aj by som čitala...al nevladzem 😒

kukina79
30. jún 2011

@stefie no veru neviem co sa mam mysliet....divny pocit, moze byt aj to ze sa maly zapiera nozickami do mechura... 😖 budem to sledovat a keby sa to malo zhorsit zavolam dokine.

majoslava
30. jún 2011

@mymimi že, mne doki povedal že budem guľa.. ale ked som videla tieto brušká... to ma bude manžel nosiť na fúriku 😀 😀 😀

karap
30. jún 2011

baby,trosku intimne...Cez obed sme sa z manzelom milovali,ziadne vyvrtky ani ,,natvrdo,, no a asi pred 2 hodinami ma zacal hrozne boliet spodok.Az take krce pri posvovom vchode 😒 Ani chodit nemozem poriadne 😖
Muz hovori,ze to preto,ze sexujeme malo,no ja mam skor strach,ci mi tymito krcmi nechce telo povedat,ze sex ne-e.Co myslite? 😒

stefie
30. jún 2011

@karap jaaaaj pocuj nemame jedneho manzela? 😀 😀 tiez sme to dnes rano skusali a cca pred tyzdnom a dopadlo to rovnako..ked som sa pytala doktora, tak mi povedal, ze "vlastne akoby cudzi predmet-asi myslel pipik-roztiahol kus panvove kosti." lahnut, vylozit nohy, bude dobre..mna to tiez preslo...ale keby sa nahodou objavilo zvracanie, alebo by si mala pocit ze to uz fakt boli moc, radsej sa prejdi do nemocky...ziadna hanba...vraj kazda tehotna mamicka znasa sex inak a proste je len na nas zenach ci si tam chlapov pustime...

stefie
30. jún 2011

@kukina79 pravdaze jej zavolaj..radsej skor ako neskoro...

stellamiapiccola
30. jún 2011

@manka ja už som jednu krabičku dobrala na žily 🙂
@stefie ,@karap nebojte asi je to normalka ja som mala včera pocit že som ešte poctivá a všetko prebehlo jemne a cítila som sa ako keby som mala rozhrkané vnútornosti a štípkalo to potom 🙂

mymimi
30. jún 2011

@majoslava no však toto...

mymimi
30. jún 2011

@stellamiapiccola myslíš, že mňa keď boli žily na bruchu aj na dotyk, tak to sú kŕčové? Alebo ako sa to prejavuje, nohy ma nebolia, iba tie žily na bruchu... Keď mi robil sono, tak som skoro plakala od bolesti. No ja som mu to trdlo nepovedala a teraz ma to trápi.

majoslava
30. jún 2011

baby... spučila som 3kg melóna 😖 umieram....

veronika1417
30. jún 2011

@majoslava mnaaaam 😀 ale ja ked ho vela zjem tiez ledva fucim 😀 presne viem ako Ti je 😀 no ale odolaj 🙂

majoslava
30. jún 2011

@veronika1417 to sa proste nedá... pokiaľ ho mám na očiach tak budem pučiť aj celý deň 😀 ale na dnes mi fakt stačilo 😀