Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@henrieta44 espiro a x lander som pozerala aj ja, ale rozmysleli sme si ich kvoli vanicke, ze nie je aj do auta...ale espiro je za dobru cenu 🙂
a dnes s drobčekom oslavujeme jeho meninky-dnes je Paťka 😀 tak mu posielam do bruška ovčí syr 😀
fuu, asi som sa prejedla, na veceru som spravila pikantne zapekane maso s cibulou a zemiakmi 🙂
kocky, citala som, ze riesite kociky... pekne, ten styl sa aj mne paci - ja len stvorkolesovy...len mam docela obavu s tych nafukovacich koiies...sestra mala zopar krat defekt a to ma teda dost odradza
@manka co hladali koleso z traktora 😀
čaute kočky, ďalšia desná noc za nami, syn prekašlal celú noc, stále sa prehadzoval, vôbec sme sa nevyspali, takže budem opäť raz veľmi vľúdna na všetkých okolo mňa 😒 , už ma ide z toho poraziť, chcem sa konečne dosýtosti vyspať, už mám taký spánkový defekt , aký som nemala ani ked som mala dve zamestnania a študovala VŠ, to je hrôza....a kedže od obeda bude pracovať ako besná, nehrozí mi si ani trochu cez deň pospať ☹ , už nech je večer a ja ležím v posteli
@blackrose krásny, no ja by som s takýmto v zime na našich chodníkoch moc neprešla, ja budem potrebovať taký poriadne terénny a úplne super by bolo keby mal ešte aj pohon 4x4 😀 😀 😀
jááj ako je dnes krásne vonku, ešte počkám kým mi doperie práčka, vyvešiam prádlo na sušiak a pôjdem vyvenčiť synátora, lebo mi už od skorého rána píli uši aby sme išli von, teraz sa začal trochu hrať s autami, tam mám chvíľku pre seba, hurááááá
@dena ahoj, ja som mala pri prvom dietati, kocar tiez s nafukovacimi a ine by som ani nechcela.. je to dobra vec. su take lahsie a ked ides v zime po snehu,tak ozaj sa s nimi lepsie ide. a hlavne ked pôjdes po kamienkoch,tak to tak nenatrasa ako na klasickych. tie su ozaj take tvrde pre to mimco..
to je môj nazor 🙂
kocky a co si myslite o tomto kociari?? 🙂
poradte.
http://www.svetkocikov.sk/kociky-leviroo/661-le...
dole je o nom napisane a hlavne vanicku aku ma. pretoze mimco a fusak sa tam ma zmestit,tak vanicku potrebujem väcsiu... nemam to ako porovnat. myslite ze je uzka?
@blackrose a nie je problem ked mas prejst nejaku prekazku? U nas je jedna mamicka co ma podobny myslim typ koliesok a niekedy sa mi zda, ze obchadza este aj haluzku na zemi a vyzera, ze sa s nim dost trapi ☹ ale vyzera super, je naozaj pekny a na pohlad vyzera byt prakticky, tak ak si si toto vyskusala je to oki 😉
@henrieta44 no neviem aky mate teren, ale mne sa zda, ze tento zvladne hocico, vcera som si doma na zahrade urobila mensiu prekazkovu drahu a v pohode 😉 po trave jazdi ako po dlazbe... zalezi aj celkovej stability kocika, nie len od koliesok, tak hlavne skusaj v predajni 😉
ja s kocikom tiez nebudem jazdit zrovna po shopingoch, ale v dedine, kde nemame cesty zrovna exkluzivne 😀 mama sa ma vcera pytala, ze a po snehu s nim prejdes a bracho na to "a kedy bol naposledy sneh?" 😀 😀 😀 co je pravda, u nas toho snehu zrovna vela nie je...
@veronika1417 doma som si polozila na zem rucku od lopaty a presla som ju, sice som musela trosku viac zatlacit, ale v pohode 😉 takze myslim, ze nejaku drobnu haluzku prejdem a vacsim sa vyhnem uz len kvoli tomu, aby som nedostala defekt... velmi dobre sa s nim manevruje a ked sa budem chciet niecomu vyhnut, tak je to fakt v pohode 🙂 je odpruzeny, takze aj kamienkova cesta nebude babatko natrasat 🙂
http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/425-dan... - toto je nas favorit, baby, co na neho poviete? ma dost velku vanicku, co ma tesi a paci sa mi aj dizajn+pripnutie utosedacky na konstrukciu, podla mna vyzera dobre...neviem...zatial nas favorit c.1... a citala som aj nejake recenzie na neho a zeny co ho maju su spokojne.... 😉
Caute baby! Morfo utz mame za sebou. Vsetko ok. 408g. Pekny den vsetkym.
@blackrose tak je dobre, ze si takto testovala 🙂 Ja sa priznam, ze som ani netusila kolko s tym bude roboty 🙂 ja mam po svagrinej a nebudem kupovat nastastie lebo by som si nevedela vybrat 😕 ale paci sa mi, je mohutnejsi s velkymi nafukovacimi kolesami a mam aj jeden nahradny, co budem pouzivat len tu okolo domu ked bude mala spinkat vonku na vzduchu.
@gee99 fuuu 408gramov je uplny ideal, pekneee 🙂 gratulujem, ze je vsetko oki, viem si predstavit tu radost co citis 🙂
@veronika1417 ked nemusis kupovat, tak to je super 🙂 ja som uz tiez mala z toho hrozu a tak sme ho radsej kupili, lebo keby som mala este dlhsie vyberat, tak sa asi zblaznim 😀
@blackrose tak ale nie je takyto krasny a moderny, moda strasne napreduje aj v tychto veciach 😉 tak ale som rada, ze nemusim za to davat take peniaze, su dost drahe 😕
Baby co poviete na meno Melania??? Ked bude malinka Meli, pubertacka Mel a dospela zena Melania. Nie je to dobre meno? Mne sa paci ale ludia tak vseliako na neho reaguju ked ho poviem ☹ a aj na Sabinku, nejako neviem vybrat meno 😒 a to Vy uz ste ovela dalej ako ja 😖
@veronika1417 no ved svagrine jedna ma 4 rocneho syna a druha 6 rocneho stale vravia, ze toto vtedy nebolo, toto nebolo, toto je teraz lepsie... aj na kocik vraveli, ze je super, ze vtedy taky vyber nemali 🙂 a mam pocit, ze to bolo len vcera, ked boli drobci malinki... fakt to vsetko velmi rychlo napreduje...
a mne sa Melania paci... neda sa jej povedat skarede a aj tie skratene tvaru su velmi pekne 🙂
inak baby davajte si pozor na vahu kocika, je dost dolezita, ked ho budete casto prenasat a skladat, vykladat do auta a pod.
@mysti kocik vyzera pekne, ale 15 kg sa mi zda velmi vela... treba si kazdy kocik odskusat a fakt je najlepsie ist do nejakej velkej predajne, kde maju vela znaciek a poskusat rozdiely na zivo 🙂

@micicka aaale kdeee 🙂 ved ja by som dnes suverene prisla k Tebe a povedala caveees 😀 len som tiez ten prvykrat natrafila na baby ktore neboli nase 😉 dikes za cislo.