icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
6. júl 2011

@micicka aaale kdeee 🙂 ved ja by som dnes suverene prisla k Tebe a povedala caveees 😀 len som tiez ten prvykrat natrafila na baby ktore neboli nase 😉 dikes za cislo.

zvedava17p
6. júl 2011

@henrieta44 espiro a x lander som pozerala aj ja, ale rozmysleli sme si ich kvoli vanicke, ze nie je aj do auta...ale espiro je za dobru cenu 🙂

lianka7
6. júl 2011

a dnes s drobčekom oslavujeme jeho meninky-dnes je Paťka 😀 tak mu posielam do bruška ovčí syr 😀

harper
6. júl 2011

fuu, asi som sa prejedla, na veceru som spravila pikantne zapekane maso s cibulou a zemiakmi 🙂

micicka
6. júl 2011

@manka najskôr si bola pri okne, potom ťa presunula? blondínka? či nie?
na foto veru čakáme 😉

dena
6. júl 2011

@harper to ja som sa prejedla vcera vecer 😉 a velmi som sa nevyspala 😒 tak uz dnes tak striedmo - ovocie 🙂

dena
6. júl 2011

kocky, citala som, ze riesite kociky... pekne, ten styl sa aj mne paci - ja len stvorkolesovy...len mam docela obavu s tych nafukovacich koiies...sestra mala zopar krat defekt a to ma teda dost odradza

kaia
6. júl 2011

@dena, napr. Teutonia ma kolieska nenafukovacie, tiez vhodne na horsi teren 😉. Na trhu je toho strasne vela, najlepsie si kociky vyskusat aspon v obchode 😎

manka
7. júl 2011

@micicka ano to som bola ja. ty tipujes spravnejsie 🙂

manka
7. júl 2011

@dena aj my sme raz mali problem s nafukovacim kolieskom. nebol to defekt, ale nieco s ventilom .spravili mi to v klasickom pneuservise za 20 Sk .Pytal sa ma, ze kde mam to pokazene koleso a ja ze no tu, v ruke 🙂

veronika1417
7. júl 2011

@manka co hladali koleso z traktora 😀

blackrose
7. júl 2011

krasne ranko prajem 🙂
tak vcera sme boli pozriet znova ten kocik a rozhodli sme sa pre cierny! Je uzasny, nadherny, elegantny, prakticky, velmi dobre sa ovlada, sklada.... no proste je super!!! Tesiiiiiim sa a uz sa tesim na zimu, ked v nom budem vyvazat Lucinku 🙂

henrieta44
7. júl 2011

čaute kočky, ďalšia desná noc za nami, syn prekašlal celú noc, stále sa prehadzoval, vôbec sme sa nevyspali, takže budem opäť raz veľmi vľúdna na všetkých okolo mňa 😒 , už ma ide z toho poraziť, chcem sa konečne dosýtosti vyspať, už mám taký spánkový defekt , aký som nemala ani ked som mala dve zamestnania a študovala VŠ, to je hrôza....a kedže od obeda bude pracovať ako besná, nehrozí mi si ani trochu cez deň pospať ☹ , už nech je večer a ja ležím v posteli

henrieta44
7. júl 2011

@blackrose krásny, no ja by som s takýmto v zime na našich chodníkoch moc neprešla, ja budem potrebovať taký poriadne terénny a úplne super by bolo keby mal ešte aj pohon 4x4 😀 😀 😀

henrieta44
7. júl 2011

jááj ako je dnes krásne vonku, ešte počkám kým mi doperie práčka, vyvešiam prádlo na sušiak a pôjdem vyvenčiť synátora, lebo mi už od skorého rána píli uši aby sme išli von, teraz sa začal trochu hrať s autami, tam mám chvíľku pre seba, hurááááá

dadka_11
7. júl 2011

@dena ahoj, ja som mala pri prvom dietati, kocar tiez s nafukovacimi a ine by som ani nechcela.. je to dobra vec. su take lahsie a ked ides v zime po snehu,tak ozaj sa s nimi lepsie ide. a hlavne ked pôjdes po kamienkoch,tak to tak nenatrasa ako na klasickych. tie su ozaj take tvrde pre to mimco..
to je môj nazor 🙂

dadka_11
7. júl 2011

kocky a co si myslite o tomto kociari?? 🙂
poradte.

http://www.svetkocikov.sk/kociky-leviroo/661-le...
dole je o nom napisane a hlavne vanicku aku ma. pretoze mimco a fusak sa tam ma zmestit,tak vanicku potrebujem väcsiu... nemam to ako porovnat. myslite ze je uzka?

veronika1417
7. júl 2011

@blackrose a nie je problem ked mas prejst nejaku prekazku? U nas je jedna mamicka co ma podobny myslim typ koliesok a niekedy sa mi zda, ze obchadza este aj haluzku na zemi a vyzera, ze sa s nim dost trapi ☹ ale vyzera super, je naozaj pekny a na pohlad vyzera byt prakticky, tak ak si si toto vyskusala je to oki 😉

blackrose
7. júl 2011

@henrieta44 no neviem aky mate teren, ale mne sa zda, ze tento zvladne hocico, vcera som si doma na zahrade urobila mensiu prekazkovu drahu a v pohode 😉 po trave jazdi ako po dlazbe... zalezi aj celkovej stability kocika, nie len od koliesok, tak hlavne skusaj v predajni 😉
ja s kocikom tiez nebudem jazdit zrovna po shopingoch, ale v dedine, kde nemame cesty zrovna exkluzivne 😀 mama sa ma vcera pytala, ze a po snehu s nim prejdes a bracho na to "a kedy bol naposledy sneh?" 😀 😀 😀 co je pravda, u nas toho snehu zrovna vela nie je...

blackrose
7. júl 2011

@veronika1417 doma som si polozila na zem rucku od lopaty a presla som ju, sice som musela trosku viac zatlacit, ale v pohode 😉 takze myslim, ze nejaku drobnu haluzku prejdem a vacsim sa vyhnem uz len kvoli tomu, aby som nedostala defekt... velmi dobre sa s nim manevruje a ked sa budem chciet niecomu vyhnut, tak je to fakt v pohode 🙂 je odpruzeny, takze aj kamienkova cesta nebude babatko natrasat 🙂

blackrose
7. júl 2011

@dadka_11 vyzera velmi dobre, ma vsetky vlastnosti ktore by mal mat 🙂
ale odporucam ist hlavne do predajne si ho vyskusat, lebo ja som mala takto vyhliadnuty a nakoniec sme kupili uplne iny, na zaklade toho ako sa kocikoval, skladal apod.

mysti
7. júl 2011

http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/425-dan... - toto je nas favorit, baby, co na neho poviete? ma dost velku vanicku, co ma tesi a paci sa mi aj dizajn+pripnutie utosedacky na konstrukciu, podla mna vyzera dobre...neviem...zatial nas favorit c.1... a citala som aj nejake recenzie na neho a zeny co ho maju su spokojne.... 😉

gee99
7. júl 2011

Caute baby! Morfo utz mame za sebou. Vsetko ok. 408g. Pekny den vsetkym.

veronika1417
7. júl 2011

@blackrose tak je dobre, ze si takto testovala 🙂 Ja sa priznam, ze som ani netusila kolko s tym bude roboty 🙂 ja mam po svagrinej a nebudem kupovat nastastie lebo by som si nevedela vybrat 😕 ale paci sa mi, je mohutnejsi s velkymi nafukovacimi kolesami a mam aj jeden nahradny, co budem pouzivat len tu okolo domu ked bude mala spinkat vonku na vzduchu.

veronika1417
7. júl 2011

@gee99 fuuu 408gramov je uplny ideal, pekneee 🙂 gratulujem, ze je vsetko oki, viem si predstavit tu radost co citis 🙂

blackrose
7. júl 2011

@veronika1417 ked nemusis kupovat, tak to je super 🙂 ja som uz tiez mala z toho hrozu a tak sme ho radsej kupili, lebo keby som mala este dlhsie vyberat, tak sa asi zblaznim 😀

veronika1417
7. júl 2011

@blackrose tak ale nie je takyto krasny a moderny, moda strasne napreduje aj v tychto veciach 😉 tak ale som rada, ze nemusim za to davat take peniaze, su dost drahe 😕

veronika1417
7. júl 2011

Baby co poviete na meno Melania??? Ked bude malinka Meli, pubertacka Mel a dospela zena Melania. Nie je to dobre meno? Mne sa paci ale ludia tak vseliako na neho reaguju ked ho poviem ☹ a aj na Sabinku, nejako neviem vybrat meno 😒 a to Vy uz ste ovela dalej ako ja 😖

blackrose
7. júl 2011

@veronika1417 no ved svagrine jedna ma 4 rocneho syna a druha 6 rocneho stale vravia, ze toto vtedy nebolo, toto nebolo, toto je teraz lepsie... aj na kocik vraveli, ze je super, ze vtedy taky vyber nemali 🙂 a mam pocit, ze to bolo len vcera, ked boli drobci malinki... fakt to vsetko velmi rychlo napreduje...
a mne sa Melania paci... neda sa jej povedat skarede a aj tie skratene tvaru su velmi pekne 🙂

blackrose
7. júl 2011

inak baby davajte si pozor na vahu kocika, je dost dolezita, ked ho budete casto prenasat a skladat, vykladat do auta a pod.
@mysti kocik vyzera pekne, ale 15 kg sa mi zda velmi vela... treba si kazdy kocik odskusat a fakt je najlepsie ist do nejakej velkej predajne, kde maju vela znaciek a poskusat rozdiely na zivo 🙂