icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

eviiinka
13. júl 2011

@blackrose najprv sme ho mali mať aj doma, aj som ho mala vidieť (videla som ho na fotke v tel iba ) no potom mu zacal kazdý hovoriť nech ho doma nemáme, že to prináša smolu a tak 😠 tak zlatíčko moje sa toho tak chytilo, že už mi ho ani ukázať nechce 😀 aaale ja to vynuram 🙂 chi chi

blackrose
13. júl 2011

@eviiinka u nas je skor ten neveriaci moj mm... ja som aj nad tym uvazovala, ze ci nedame kocik mame, ale potom som usudila, ze je to hlupost 🙂

kaciatko81
13. júl 2011

@eviiinka juuj, tak toto ja velmi nesledujem, myslim, ze vsade sa najde nieco, co sa da vytknut a nieco, co sa da pochvalit. podla mna je tam fajn, ze nemas socialky na chodbe na cele oddelenie, a aspon na operacnom boli vsetci fajn a ochotni. niekolko kamosiek tam rodilo a nestazovali sa a este tam mam aj dr, no nie je o com 😀 a ano, mozno sa stretneme, ak si tvoje babatko da nacas a moje sa poponahla 😀

kiribaby
13. júl 2011

@blackrose @eviiinka ahojte! ake znacky kocikov ste si kupili? mozno ste uz pisali, ale nepostrehla som 😅
Ja stale vaham, ci kupit tu na Slovensku a potom ho transportovat autom..trochu postavene na hlavu, kedze vsade je kocikov az az, len ten moj favorit sa tam neda zohnat vrrrr 😠 S tou povercivostou ste ma zaujali, myslela som, ze dnes uz mladi ludia na take veci nedavaju 😀 My teda vobec nie sme povercivi, vlastne sme sa na taku temu ani nebavili, vecicky som zacala pomalicky nakupovat od 14tt, a to sme este nevedeli pohlavie, a aj tripple testy vysli nedobre, ale ja som jednoducho verila, ze vsetko bude ok, nakoniec co sa ma stat sa stane....
Evinka uzivaj si siesty mesiac! takmer polovica za tebou, trva "len" do 26+4tt 😉

blackrose
13. júl 2011

@kiribaby my sme kupili Concord Neo 😉
a tiez od zaciatku verim, ze vsetko je v poriadku tak preco verit na hluposti, no nie? 🙂

eviiinka
13. júl 2011

@kiribaby Dakujem, užívam si 🙂 všetko je ok, až na to cikanie v noci a strašnééé sny , ale už som si aj zvykla 😀 čo ti nevyšlo dobre na tripple t. ? ak smiem vedieť ? Ja som tiež neni poverčivá, ani moj drahý nebol, ale nejqako sa nechal oblbnuť 🙂 však ja ho zlomím 😀 ak ti mám povedať pravdu, tak netuším aku značku kočíka máme, ani ako vyzerá 🙂 ževraj je tam aj modrá aj šedá, ževraj velmi pekný, tak neviem 😠

eviiinka
13. júl 2011

baby mám otázočku na vás .... chcem sa pýtať či niekedy ked sa milujete, tak vás pobolieva bruško....niekedy počas, inokedy po tom, no nie vždy ale ak áno, tak potom to prejde za pár minut ....

eviiinka
13. júl 2011

@blackrose ja si tiež myslím, že to je hluposť a su to naozaj len povery nič ine, no ked niekto tomu verí, tak nevadí, každý sme nejaký 🙂 podla mna ak sa má niečo stať, tak sa to stane či kočík a vecičky máme doma laebo nie ...

eviiinka
13. júl 2011

@kaciatko81 no super, tak pojdem tam 😀 a kolko vás bolo na izbe ?

kaciatko81
13. júl 2011

@eviiinka ja som bola na operacnom, tam sme boli tri a kupelka a wc boli na dve izby. myslim, ze na 600-nedeli su po dve. viem, ze niektore kocky sa stazuju, ze babatka ukazujes len cez sklo, ale podla mna je to celkom ok, na tej chodbe bol vzdy prievan a myslim, ze tych par dni sa to da vydrzat. ty von mozes ist, babatko das zatial k sestrickam na postrazenie 🙂 aspon tak mi hovorili kamosky

eviiinka
13. júl 2011

@kaciatko81 ak sa nemýlim,tak moja kamarátka rodila tiež na Antolskej, ale bábetko mohla normálne ukázať, aj podla fotiek som videla, že neboli cez sklo 🙂 hmmm, tak neviem 🙂 ale mas pravdu, okukovať budu maleho až až, takto im bude stačiť aj cez sklo nanho kukuč 🙂

kiribaby
13. júl 2011

@eviiinka pocas milovania - vobec, to ani neviem, ze som tehotna 😀 ale niekedy po - ked si po sprche lahnem do postele citim akoby take tlaky v podbrusku, alebo mam tvrdsie brusko, ale trva to iba chvilu, potom uz vacsinou citim, ako sa mala mrvi alebo kopka... Takze my sme na tom zatial uplne v pohode, mozno aj lepsie ako predtym haha 😀
Tripple t. som ti spominala, mala som zvysene riziko..bola som kvoli tomu na amnio...

kaciatko81
13. júl 2011

@eviiinka na nadstandard ti mozu ist navstevy, ale oficialne, ked si na normalnej izbe, tak na chodbe cez sklo.

stellamiapiccola
13. júl 2011

ahoj dievčatá, ja vás nestíham čítať , furt mám dačo na robote .sa teším som dostala od kamošky strášne veľa veciciek od 0-3 mesiace tak mám klud a ešte mám aj ja toho dosť.kočík concort fusion po malom , perinky mam, ale určite ich nebudem používať .ešte chcem kolotoč nad postielku...a hlavne skriňu na vecičky 🙂 dnes 36 stupňov pomoooooc

kaia
13. júl 2011

@eviiinka, ja som rodila na Antolskej a mozem povedat, ze to bolo OK 😉 .
Na nadstandart som sa nedostala (iba na nadstandart porodny box - mozem odporucit), izba uz bola plna, myslim, ze ta je velmi vychytena 🙂. Na izbe sme boli dve a s vedlajsou dvojkou sme mali spolocne toalety a sprchu.
Babatko bolo mozne ukazat cez sklo (kedze mame novembrove deticky a mozno bude obdobie chripky, celkom dobre riesenie 😉. ) Ak sme my chceli vyjst za navstevou na chodbu, tak deticky ostali v urcenej miestnosti, kde sa o ne starali sestricky 😎

luci66
13. júl 2011

@blackrose Ked tam lezi chudatko, urcite sme sa stretli, aspon pri ranajkach abo tak..No zaver mojho stavu bol, ze babeno zatlacilo na moc.ruru a sposobilo tym,ze moc nemohol normaln prechadzat, ale vracal sa do ladvin a z toho tie krce.Zevraj sa to stava a v klude sa to moze zopaknut, no baby,ale neskutocna bolest, total bezmocnost tak snad sa to uz nezopakuje. Inak vsetko ok, som sice na PN, ale robim z domu, lebo mam neskutocne moc prace. Inak vcera som bola na morfo, vsetko ok, bolo to dost rychle, mam taku slabu fotecku, takze pripajam. Pravdepodobne Nelka 🙂

veronika1417
13. júl 2011

@luci66 pekna fotecka 🙂 ja by som hned brala keby tak vidim tvaricku nasej malinkej ☹ doktor ktory je v NR na sone je strasny fotograf ja mam uplne hrozne vsetky foto co mam tak ale neva vraj sa moc hybe 😀

karap
13. júl 2011

@eviiinka 6.mesiac zacina 22+2,takze ano,uz sme v 6. mesiaci tehotenstva 🙂

karap
13. júl 2011

dnes konecne nic nezavaram,tak mam relativne pokoj.Aj deti zaspali ihned [doobeda som ich prevetrala a este sa vykupali v bazene]tak si uzivam klud.
Vcera som bola s malym u lekarky a ona aj sestricka sa cudovali,ze ako dobre vyzeram a ,,vrtko,, sa pohybujem.Vraj nieje vobec vidno,ze som tehotna [dokonca v 6.m]Ozaj je toto moje tehotenstvo divne 😉
Neviem ako vy ostatne,no u nas je teraz velke dusno koli absencii sexu.Nemozem si pomoct,no som stale unavena,ani tieto hice mi nerobia dobre a tak sa mi vobec nechce sexovat.Dokonca ani ziadne dotyky neznesiem.Prsia mam citlive,ked mi muz chyta brucho tiez mi je to neprijemne....A ked najdem v posteli pohodlnu polohu a on mi zacne vyhrnat koselu,konec sveta 😲 Zavrcim...a je po sexe 😠

kaia
13. júl 2011

@karap, ja sa tiez citim uplne fit 🙂. Dokonca mam dojem, ze okrem tych, ktorym som povedala, ze som tehotna, ani nikto iny nic nezaregistroval (co sa cudujem, pretoze mi brucho urcite vidno) 😉.
Muzovi asi vysvetli, ako sa citis, snad skludni hormony 😀

stefie
13. júl 2011

@karap so sexom sme na tom podobne, uz sa drahy stazuje ze sa mu zakrpati a odpadne, ked "ho" nebudeme pouzivat 😀 😀
baby a k tym poveram..ja som tiez mala kocik doma, len som s nim nehojdala,ani nic..proste stal v kute a cakal na svoju chvilu 😉

karap
13. júl 2011

@kaia uz som mu x-y krat hovorila,ze som proste unavena,no on je mlady chlap a ,,potrebuje to,, 😀 On si odrobi v robote svoje a ma fajront.ja cely den kmitam okolo 2 deti,dalej treba varit,zavarat,upratovat,umyvat....Sak to poznas.Chlapy [poniektory]si proste myslia,ze ked je zena na MD,cely den sa poflakuje.....
No a aj u mna je to podobne ako u Teba.Tiez len najblizsia rodina vie,ze som tehotna...Sirsie okolie zatial nic nezaregistrovalo.Len minuly tyzden sa ma predavacka v potravinach opatrne a nesmelo opytala ci nahodou necakame babatko.Asi sa bala,ze sa urazim,ak by som tehu nebola 😀 Stale vyzeram len ako po fazulovej polievke 😀

eviiinka
13. júl 2011

@kiribaby my ked sa milujeme tiež necítim bolesť, len občas také pichnutie, ale to som mala aj predtým 🙂 ale ked som už potom v klude, tak presne ako pises, tak chvilku mam také tlaky zvláštne ... doktor povedal, že to nič nieje, tak som chcela vedieť či aj niekto iný ma takéto ,,problémy,, 🙂

eviiinka
13. júl 2011

@kaciatko81 aha, tak dakujem 🙂 hned som mudrejšia 🙂

blackrose
13. júl 2011

@luci66 juuuj, tak to verim, ze to muselo riadne boliet... 😔 dufam, ze sa ti to uz vyhne a nam ostatnym tiez...
morfo bolo rychle??? A kde si na nom bola? A len jednu fotecku mas? Ale krasna fotecka to je, teda hlavne to babatko na nej 😉 ma krasny profil 😵
a blahozelam k pravdepodobnej Nelke 😉

lianka7
13. júl 2011

@luci66 Juuuj moja,ja mam pocit zase ze maly mi stale tlaci na mechur 😀 Mna dnes o 16.stej čaka morfo ultrazvuk,tak som zvedava.Dnes chcem dnu vziat aj mm,aby mal zazitok-uvidime,ale dr.nerobi problem...mozno ho zoberie az po merani,uvidime 🙂 Taka som cela nedockava...

luseta2000
13. júl 2011

@dominika_sk super diky moc

luci66
13. júl 2011

@blackrose Dakujem, som zvedava na koho sa bude podobat. No a co sa tyka toho morfo bola som u Dr. Cunderlika, bola som objednana na 17tu a dostala som sa dovnutra cca o 18.30, proste o nervy. Chcela som aj muza pri sebe, zavolala sestricka mna dovnutra najprv, vypisali sme papiere a potom mi zacal robit utz 2D tak ako je fotecka. Pozeral vsetko od hlavicky az po prsty na nohach, ale len v 2D zobrazeni a potom to zosumarizoval a ze vsetko. A ja som stale cakala, co este dalej, kedy muza zavolame a on ze DVD a take vacsie 3D robia vo vyssom tyzdni tehu. No proste vysla som odtial lahsia o 70eur, bolo mi do placu a muz sa zlakol,ze co sa stalo, ale mi to doslo luto cele, som sa citila oklamana, som od toho ovela viac cakala.. Uz tam viac nepojdem, co uz, Nelka je v poriadku a radsej uz nad tym ani nerozmyslam...

luci66
13. júl 2011

@lianka7 Jeej super tak potom daj vediet ako dopadol a ku komu ides, som zvedava, lebo to moje morfo bolo vcera o nicom..a kolko platis? Drzte sa s Patkom.

luseta2000
13. júl 2011

Ahojte, vy co mate uz babatka myslite ze velkost vanicky 80cm a 35cm na sirku je ok? a co hovorite na kocik Chicco?