icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

adikad
15. júl 2011

@harper ☹ ☹

veronika1417
15. júl 2011

@lianka7 kamosko bude nasej malej 😀 dobre teta budeme teda tety 😀

lianka7
15. júl 2011

@veronika1417 A padnú si do oka-budú sa frajeriť 😀 😀 😀

veronika1417
15. júl 2011

@lianka7 sme ako v stredoveku aj zasnuby im dohovorime 😀 pockaj az by to raz vyslo ake strigy by sme boli 😉

lianka7
15. júl 2011

@veronika1417 No to teda 😀 😀 😀

adikad
15. júl 2011
zrzulienka
15. júl 2011

@harper poprosím doplniť do tabuľky - budeme mať dievčatkooooo 🙂 Len na mene sa dohodneme asi až v pôrodnici. Zbláznila som sa do mena Nela, škoda, že som tak pomenovala už moju mačku 🙂 🙂 🙂

evulka.v
15. júl 2011

@zrzulienka ..aj mne sa páči meno Nela, ale už máme psíka menom Nela 😀
@herper ...ak môžem aj ja poprosiť do tabulky...budeme mať dievčatko...meno Evička...termín 15.11., vek 30

afra
15. júl 2011

@harper juuuj to som zabudla :D 26, Čadca 🙂)

denis006
15. júl 2011

@afra tak to sa tam možno stretneme 😀

micicka
15. júl 2011

ahojte baby, tak ja som bola dnes na 3D máme pekné fotečky a ešte krajšie videjko 🙂 všetko je tak ako má byť, nenašli sme žiadnu vadu a máme potvrdené dievčatko 😉 a vážime 599g (+/- 87g) no dosť 😀

kaia
15. júl 2011

@zrzulienka, my mame viac maciek a vsetky pekne mena sme si na nich vyplytvali 🙂. Vobec sme sa nenechali odradit a nasho Artura sme pomenovali po nasom kocurovi 😉. Teraz cakame dievcatko a ta sa bude volat Carla, tiez po nasej macke 🙂. Nevidim v tom nic zle, akurat mi je luto, ze ani jedno z nasich deti nebude mat v Slovenskom kalendary meniny... 😒.
U Arturka ideme podla Svedskeho a u Carly este neviem 😝

kaia
15. júl 2011

@harper, ja by som Ta tiez chcela poprosit doplnit do tabulky meno pre babatko: Carla 😎

dena10
16. júl 2011

@kaia Nemôže oslavovať s nejakým podobným menom napr. na Karolínu? 🙂

kaia
16. júl 2011

@dena10, moze, pozrieme kalendar, aby sme jej to pekne rozlozili 😎 (myslim, narodeniny, meniny a Vianoce)

zlamal.i
16. júl 2011

ahojte tehulky.vcera som sa vratila z nemocnice,v pondelok poobede ma zacalo pobolievat v podbrusku a ked to neprestavalo ani po hodine tak sme utekali do nemocnice.zacalo mi tvrdnut brusko tak si ma tam nechali.davali mi infuzie a magnezium.teraz nesmiem nic robit ani upratovat no proste len oddychovat.nesmiem pit mineralne vody lebo som mali fosfatove soli v moci a este mi zistili nizsiu hladinu zeleza.takze musim na seba davat pozor ,lebo mam rizikove tehotenstvo.ak mozem poprosit o zapisanie do tabulky datum porodu 21.11 a pohlavie dievcatko 🙂 konecne som sa to dozvedela.meno este nemame urcene ale paci sa mi Kristinka,Stela alebo Ema 😅 no ateraz si idem precitat vsetko co ste si za ten cas precitali 😨

zlamal.i
16. júl 2011

@dominika_sk jeje ty uz mas aku vybavu to je super.ja mam len montor dychu,babysitter,odsavacku a ohrievas flias,flastticky a niejake tricocka.no teraz ked uz viem od vcera ze budeme mat dievcatko tak usim navstivit sestry pozriet s cim mi mozu prispiet po svojich drobcoch a potom hura na nakupy aj ked mam zakazane teraz chodit po slnku.neviem ci uz mas alebo ci chces prebalovaciu podlozku 😉

zlamal.i
16. júl 2011

@dominika_sk ja uz mam odsavacku kupila som si avent cez internet na ebay tam som si nakupila plno veci lebo su lacnejsie.a je pravda ze odsavacku ti pozicaju v nemocnici ale doma ju tiez vyuzijes.sestra kojila pri prvom dietati len 3a pol mesiaca a pottrebovala odsavacku.vraj dobra odsavacka dopomaha k lepsiej tvorbe mlieka.manzel jej kupil na rychlo zlu z lekarne niejaku piestovu a len ju z toho boleli ruky.teraz ma 5 mesacneho chlapceka a tak si pozicala od kamaratky lepsiu a nevie si ju vynachvalit.takze ak nechces investovat teraz tak si len nejaku vyhliadni ukaz ju svojej polovicke aby vedel aku ti ma kupit ak by nahodou 😉

lianka7
16. júl 2011

@zlamal.i Len sa poriadne šetri a dávaj na seba pozor!!!! Baby,my sa budúci týždeň chystáme do Poľska,majú tam skvelé nákupné centrum BABYBOO-3 poschodia len detské veci,tak dúfam,že tam toho pokúpime dosť 🙂

zlamal.i
16. júl 2011

@harper ahojky vcera som sa dozvedela ze budeme mat dievcatko 😉 termin mam 21.11 a meno este neisom rozhodnuta ale asi kristinka alebo stela

afra
16. júl 2011

@denis006 aj ty budes rodit v Cadci :D No parada :D :D Ja uz len aby mi aj doktor vysiel nejaky schopny a budem spokojna 🙂)

zlamal.i
16. júl 2011

@lianka7 a kde presne to je?v akom meste?

zlamal.i
16. júl 2011

@harper ahojky to som zasa ja ja som tiez zabudla vek 29 😉

denis006
16. júl 2011

@lianka7 Nienje to náhodov v Targu? My sa tam chysáme na kočík

denis006
16. júl 2011

@afra Myslím, že sú tam len dobrí doktori. Ja som malú rodila u ženy - doktorky...Keď som zistila kto má službu, maa som chuť zostať doma...ale nakoniec to dobre dopadlo...ona je už raz taká...strašná papuľa ale zase odborrníčka.

henrieta44
16. júl 2011

ahojte kočky, no ale mi trvalo kým som prečítala všetky tie strany čo ste tu popísali za tých pár dní. ja mám stále na váhe +3kg, tak som aj celkom rada a čo sa jedálnička týka, tak sa snažím držať viac menej podľa tých odporúčaní, hlavne jem veľa rýb...ale pečivo mi moc na chuť nejde...a ovocie a jogurty, mňamky, to by som jedla stále....čo sa týka výbavičky, tiež už som malej niečo pokúpila, ale len bazárikové, lebo nové sa kupovať vôbec neoplatí. pri synovi som si kupovala skoro všetko nové, zbytočne to vyšlo strašne veľa peňazí a málo sme to nosili kedže dosť rýchlo tie detičky vyrastú. ja mám aj odsávačku, vysielačku, fľašky si kúpim, ale len dve a aj to sklenené, žiadnu umelinu, lebo v tej sa može nachádzať látka ktorá sa v detskom tele správa ako hormón....aj pri synovi som používala len sklanené fľašky, plienky do pôrodnice máme, ostali mi jeden celý balík newbornov huggies ešte po malom a čo musím ešte dokúpiť tak sú len také prkotiny ako kozmetika...ked budem mať trošku viac času, určite urobím aj foto vecičiek čo máme pre princeznú

lianka7
16. júl 2011

@denis006
@zlamal.i Ano presne,je to v Novom Targu...a tak veľa kočíkov po kope som ešte nevidela...no my kočík nekupujeme tam,chceme tam hlavne výbavičku nakúpiť 😉

denis006
16. júl 2011

tak ťa prosím o zapamätanie si čo najviac...ceny....čio sa nám tam oplatí, aby som zbytočne drahé nekupovala 😉

harper
16. júl 2011

@zlamal.i hm, a este si zabudla napisat kde budes rodit 🙂

lenka1108
16. júl 2011

@lianka7 http://www.nowytarg.sk/sk/companies-128,Detske_... nasla som to na nete.aj my sa chystame buduci vikend do polska ale iba do bielsko biala tam je nejake velke centrum.