Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@slimme a uz som videla tvoj kocik aj na zivo, krasny a super aj pre vyssiu postavu, ktoru mam....len moj manzel je uz rozhodnuty pre iny, tak budem respektovat jeho zelanie 🙂
@henrieta44 na kazdom kociku najdes nieco co sa zvykne kazit 😉 a vzdy mas na kocik zaruku... kolieska sa casto pouzivaju a je mozne, ze na kazdom kociku ich treba vymenit/opravit... mozno by bolo zaujimave zistit, ci sa na tomto kociku kazia viac ako na inych 😉
@henrieta44 Krasny aj kamoska ho ma v ruzovej a je spokojna, len je trosku drahsi na nas rozpocet.
kočky, chystate sa niektora teraz na dovolenku s lietadlom??? alebo ste niektora leteli v tomto stadiu tehotenstva?
@dena ahoj, no ja by som velmi rada sla ale dnes som sa konecne dostala z horuciek a bolesti hlavy...doki mi zakazal chodit na slnko na dlhsie ako 2 hodky denne...tak ja si to velmi neuzijem toto leto ale aj tebe aj vam vsetkym co idete na dovolenky prajem nech si to uzijete co najviac a bez najmensich problemov...🙂
@tina233 takže aj ty si si prežila amnio...ale dalo sa, však.. 😉
Mne vyšiel pozitívny screening /hraničný/ len na základe veku..mam 30 rokov a jednu hodnotu som mala nizsiu..ale od zaciatku som mala podozrenie, ze mi brala sestricka krv uz v 14tt /čiže skor/..
Ale tak podstupila som amnio a nastastie je vsetko v poriadku... 😵
@blackrose ..ja som bola tiez na morf. UZV, ale u MUDr. Čunderlika v BA..tiez super lekar..a mala som podobne pocity, tiež mi potvrdili dievcatko a pocas celeho UVZ velmi kopkala.. 😵
@lenkakrchova teeeda peknucke 🙂
@harper ale kde dve to by hadam videli 🙂 no len pockaj aby nezaskocili este aj mna 😉
@swanqueen Ahoj, ja som ho kupovala z ciech lebo bol lacnejsi nez v SR a ajlacnejsi ako z polskeho e-schopu,lebo ho maju teraz v akcii, dala som za neho 760 Euro, a je v tom hlboky kocik,portovy,podvozok,taska na prebalovanie,nanoznik na sportovu cast a plastenka a aj doprava o vsetko bolo za tu cenu, a vsetko sa kupuje ako keby zvlast...ved si pozri ak chces na www.ondalek.cz
@veronika1417 no ved to🙂
Ale dopadlo to tak, ze je tam len jedna Tamarka 🙂
Vsetky velkosti su podla datumu PM.
@jankadanko1591 dakujem, so slnieckom to velmi prehanat nebudem...najdem si slnecnik 🙂
@kiribaby ...tak dufam ze u mna to bude tiez bez problemov 😉
@lenkakrchova aj ja už mám nakúpené všetko okrem kočíka.... už budúci týžden sa chystám zariadovať izbyčku 😀 😀 tak sa teším...
@dena no mne ani ten slnecnik nepomohol, v pondelok som bola pri vode trosku ze sa aj schladim no ale hned na druhy den som cely prezvracala a potom nastupili teploty a bolesti hlavy a celeho tela....ako keby sla na mna chripka....dnes mi doktorka rano pichla novalgin a zazrakom to preslo...ale na slnko radsej nejdem....radsej si pockam do vecera kym sa trosku ochladi..🙂
prikladam svoje aktualne foto zo vcera 🙂
takze pri 62 tehulkach je vekovy priemer 28 rokov. Zatial vieme o 24 chlapcekoch a 23 dievcatkach 🙂

@henrieta44 To ja som ho mala vybraty este ked som nebola tehotna a ine som ani moc nepozerala 🙂