Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby mne asi odteka plodova voda...nic ine to byt nemozee.rano som na plachte nasla taky 2x2cm flak mokry a ked som sa postavila tak zase so mna cosi vytieklo aj ked par kvapiek.cikat sa mi nechcelo. co mam robit?
krasny dnik tehule 😎 ako ste buvali? ja mizerne , nevedela som si najst miesto, potom ma z kazdej strany tahal-tlacil paplon, no hruza.. a rano som sa zobudila s bolavym hrdielkom a mam vzadu na obluku, kde som mala mandle mam pluzgiere..takze teraz neviem, viroza je chytlava? lebo toto iste ma moja mala, predchadzali tomu tie horucky a povedala mi dr ze je to viroticke, ze je to "herpeticka angina".. ze vlastne tie herpesy co sa robia na ustach sa urobili vnutri a treba na to davat pozor, aby to nespuchlo tak, ze by sa mohla zacat dusit..
@lenka1108 lenik nestras! 😕 na to mas este casu.. nemuselo ti treba cikat, staci ze ti krpec tlacil na mecur a potlaci ti ciku... alebo nejaky vytok..alebo nemali ste sex? nestras, ze plodova voda, este nieeee...plodova voda je taka ruzovkasta, aj to na bielom tak vidno, obsahuje krv..teda ta na konci tehu, takze..ale ak si myslis, ze by to ozaj mohla byt voda, cinkni dokimu...
@lenka1108
@milek boze baby nestraste takto z rana...🙂....na to je naozaj este casu a casu...🙂.....ja mam drobca tak nizko ze mi strasne tlaci na mechur a chodim aj stokrat do dna ale stane sa ze mam vytok a dost silny ale podla mna to nic neznamena....tiez priesvitny a nezapacha takze by to nemalo byt nic nenormalne....🙂....a inak dobre ranko vsetkym prajem...🙂
@milek baby je to priesvitne.myslite ze to je ten vytok? sak mam tu mykozu a vsetko ma svrbi.kokos ja neviem co to moze byt.
@lenka1108 jaaaaj tak sa necuduj, ze mas taky silny vytok ked mas mikozu... boooze moj, ale si ma vystrasila.. urcite to bude vytok..ale ked mas strach radsej zavolaj dr..
a este teraz, ked sm vcera citala taky clanok, ze vlastne dieta je uz zivotaschopne, ze uz by to nebol potrat ale porod a snazili by sa dieta zachranit, aj ked este nie su pluca uplne vyvynute, a take veci...joj lenik, vies teda vystrasit po ranu...
volala som dr a povedal ze ten vytok je normalny.stale cakam na vysledky vyteru a potom mi nasadi liecbu.ach jaj furt cosi ☹ ☹
@lenka1108 ak to nebude prestávať, radšej zavolaj dokimu
inak tiež želám všetkým dobré ránko, ja som hore od piatej, zubodila som sa na to že môj syn sa neskutočne rehotal zo sna, neviem čo také smiešne sa mu snívalo 😀 😀 😀 😀 , asi ako robí blbosti. ešte stále ma bolia kríže, tak sa teším 😖 ako si opäť nebudem vedieť nájsť žiadnu polohu
krasne aj ked uprsane rano vam prajem 🙂
@lenka1108 hmm, no ja mavam tiez vytok, ale nie az tak silno, obcas to zo mna narazovo vytecie, ale az ked sa postavim a stane sa mi to len mozno 2-3 krat za den maximalne.
Inak mam tiez mykozu ale z mykozy mam skor belavy a hrudkovy vytok, nie taky vodnaty... doktor by mal podla mna zistit kontrolou, ci to nie je nahodou plodova voda. V jednej knihe na to upozornuju.
my máme zamračené, fuj aj s počasím, aspon že malý sa tu pri mne kľudne hrá a ja môžem oddychovať, normálne ho nespoznávam, aký je kľudný, že sa s ním nehrám aj ja.
fuj a začína mi byť nejako blbo od žalúdka
😖
idem prave k zubarovi, drzte mi palce, nech mi najde minimum kazov alebo najlepsie ziadny 😅 ale tomu neverim 😝
Dobré ranko!
U nas v GA je zamracene a prsi...brrrrr....
Chcem sa spytat..nezvykne vam tvrdnut brusko???
Mne cez den ani nie..ale tak nadranom, ked este lezim v posteli....mam si kupit magnezium????
@lenka1108 ahojček 🙂 ja som mala toto iste, no zo mna ked som sa postavila vytiekol normálne prud, že bola podomnou mlaka...isla som k Dr. všetko popozeral a zistil, že to som mala taký výtok, niekedy to može byť zo sprchovania, že ti tam ostane voda.....ale povedal mi že ak sa mi niečo také stane, treba si dať vždy vložku a ist na pohotovosť, tam daju oni nato nejaku tekutinu a podla toho zistia či ide o plodovu vodu alebo nie ...
@lenka1108 lenka neboj, ja ked som teraz bola v nemocke po amnio som mala stale mokre gatky,taka cista voda, tiez som sa zlakla a panika ze plodova voda, tak mi dali vlozku a potom sup na porodnu salu a tam urobili test a nastastie vsetko bolo ok. mala som v posve nejaky bacil, mohlo to to sposobit,alebo mala mi tlaci na mocovy, samovolne moze byt aj unik..a ty ak mas tie mykozy, urcite to je s tým spojene...tak drzim palceky...
dobré ránečko babulky 🙂 u nas v BA je otrasné počasie, zima, prší...dufam, že sa to počasie aspon troška umudri lebo by sme chceli ist zajtra na chatu si troška oddýchnuť .... ja som mala celkom fajn noc, až nato cikanie, ale dalo sa 🙂
@micicka a hlavne by sme sa az tolko nebali 😀
@veronika1417 😀 tak tak presne o to ide, o rozptýlenie 😀
@stellamiapiccola už máš za sebou testy na cukrovku, nič príjemné 😒 no mňa to ešte len čaká. a aké sú výsledky, všetko ok, predpokladám 🙂

krásne dobré ránko babulký 🙂 no tak moja poradna dopadla super🙂 máme 680g a drobček vyrastol 🙂